Лондон – най-недружелюбният град на Острова

Лондончаните са навъсени, отчуждени, не общуват...
7 мар 2017 15:44,
16
Лондон – най-недружелюбният град на Острова
Снимка: Архив, Reuters

Според национално проучване Лондон оглави класацията на най-недружелюбните градове във Великобритания, следван от Оксфорд и Плимут, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

Изследването било проведено от кредитната компания "Провидънт" и обхванало 2 642 поданици на Нейно Величество. Анкетата включвала въпроси относно това колко гостоприемни и приветливи са съседите и колегите в различните градове, дали злословят и дали лесно може да се почувства духа на общността.

Навъсените лондончани получили общо едва 6,44 точки по десетобалната система. В столицата с 8,7 -милионно население хората се чувствали доста отчуждени един от друг.

За истински грях се считало да заговориш някого в метрото, никой не познавал съседите си по име, още по-малко им обелвал и дума.

На другия край на класацията се озова град Йорк, като получи резултат от 7,47 точки по десетобалната система и бе обявен за най-дружелюбния град на Обединеното Кралство. Веднага след него се наредиха Глостър със 7,32 точки и Суонзи със 7,31.

Лондон попадна в челните места и в други отрицателни категории. Той е третият най-малко сигурен град и третият най-нещастен град във Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Никой не е мразил България (не е лакействал така усърдно пред евреите по българския въпрос) както Англия. Умразата й през вековете е истерична. Всичките им правителства са мразили България и след двете войни са искали да се закрие като държава. Маргарет Татчер е мразила всичко ог Белград до Владивосток. - Тази гадна Русия ще стане скоро 15 милиона! - Искахте да кажете 50?! - Нее, точно 15!!! - Не копай гроб другиму, сам ще паднеш в него! - българска погонорка.
14
0
 
4
 
! Отговори
do 3 преди 7 години
До Анонименne ti e bilo hubavo .kav 4e p si diril togava tamo?
13
0
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Със сигурност никой неможе да ни задмине нас по недрюжелюбност
12
0
 
5
 
! Отговори
Нико преди 7 години
Абе те първо да се научат да не карат в насрещното. :)
11
0
 
14
 
! Отговори
AZ преди 7 години
Най гнусната дупка на планетата !!!
10
1
 
13
 
! Отговори
От New Pakistan преди 7 години
Брекзит. Кво да се прави. Трябва да изпитат англичаните по математика и география.Щото ги е страх да не се пресели "половин българия" сега ще улеснят имиграцията на Пакистанци и Индийци. Ама редовния изберател не знае какво е населението на тези държави - слаба географска култура и не може да изчисли колко пришълци ще дойдат - слаб по математика.Само мили спомени от времето когато слънцето не залязвало - когато те не са били родени.Накратко не по-умни от нашите избиратели на Курнелията
9
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е кой да заговориш по улиците на Лондон и на какъв език - 65% от жителите му не говорят английски. Гледаш някакви тъмнокафяви субекти и се чудиш пакистанци ли са, таласъми ли, талибани ли....*** и смрад, с кой да си говориш? Ако случайно мернеш някой бял той е я наркоман, я алкохолик, но със сигурност английски деградак.
8
9
 
11
 
! Отговори
бай ганю преди 7 години
глупостив лондон е пълно с чужди нации религии малцинства мултикултуризъмно по софийските улици е далеч по начумеренои източна Европа като цяло е далеч по неприветлива и пълна с оклюмани хорица
7
3
 
22
 
! Отговори
Паки преди 7 години
Лондон е гето, а Островът западаща държава - факт!
6
4
 
17
 
! Отговори
До номер 7 преди 7 години
Само, че описа не ситуацията на лондончани, а на българските гастербайтери там :) :). Разликата е доста голяма. За съжаление хората си правят изводи за цял UK по Лондон, а той наистина е един доста неприятен град с негативно настроение по улиците, мръсен въздух и шум. Но на българския емигрант рядко му идва на ум, че има и други градове :)
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сухари :)
4
4
 
35
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Къде видяхте англичани в Лондон.Англичани ,етнически чисти англичани няма от края на 19 век .Ти от маймуни какво очакваш,освен животинско поведение!!!
3
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Времето е отвратително, пренаселено, бели няма , а ако има някой то той е най-вероятно източно европеец. В централната част една бира е 18 лева, а порция картофи е 9 лева. Заплатите на повечето хора са на час, а не гарантирана заплата. Наемите високи. Работният ден за мнозина е от 10-13 часа, домът ти мирише на влага и старо, нормална стая е 6 кв.м....Колко щастлив да си в "месомелачката" наречена Лондон?
2
4
 
54
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Интересно къде са ги намерили в Лондон тези англичани?
1
1
 
45
 
! Отговори
са преди 7 години
Какво очаквате от Лондистан.