Ракети изпепеляват САЩ – Пхенян показа как

В клип американското знаме е обхванато от пламъци
19 апр 2017 13:00, Елка Василева
371

В Северна Корея беше изнесено музикално представление по случай годишнината от рождението на основателя на страната Ким Ир Сен, което завърши с пародиен видеоклип, показващ как ракети изпепеляват САЩ, предаде Ройтерс.

Още по темата

Севернокорейската държавна телевизия излъчи кадри от представлението в неделя, на което присъстваше лидерът Ким Чен Ун. Предния ден КНДР отбеляза 105-ата годишнина от рождението на Ким Ир Сен с голям военен парад.

Музикалното изпълнение беше последвано от кадри от пробното изстрелване на ракета през февруари. Във видеоклипа беше показано как към нея се присъединяват други ракети, които се издигат в небето, прелитат над Тихия океан и избухват в огромни огнени кълба в САЩ. Клипът завърши със снимка на американското знаме, обхванато от пламъци, а зад него се виждаха редици от кръстове на гробище.

"След края на представлението всички изпълнители и участници във военния парад ентусиазирано аплодираха и викаха "Ура!", съобщи Корейската централна телеграфна агенция.

По телевизията бяха показани кадри, на които се виждаше как Ким Чен Ун се смее и маха с ръка за поздрав.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


371
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
5
 
6
 
! Отговори
до 295 преди 7 години
***, на тебе ли ще вярвам бе? Ср.заплата в русия е по- ниска от нашата. Анадън му?
232
4
 
1
 
! Отговори
значи преди 7 години
другари, да почваме разработката на шистов газ и вноса? Вие ще кротувате? Ок сме! *** смотани, кухи сте, не можете 1 теза да защитите! Давате аргументи в полза на опоннента! Ама на путин тва му са войните!
231
3
 
6
 
! Отговори
пак преди 7 години
вие се разквичахте и се наложи мораториум! трябва наистина да разчитаме на това находище и да бием шута на благодетеля ти! А логиката ти показва типичния путински манталитет на изнудвач! но скоро ще рухне икономически и ще клекне пак пред Белия до за заеми.
230
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 285"България е първа в СВЕТА по смъртност!"---Чети бе човек. Има статистики на СЗО/WHO. Русия е много по-напред.
229
2
 
8
 
! Отговори
дааа преди 7 години
и за мизерията в българия е виновен путин -вдигна ни газа с 30%!!!!
228
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 273"В мига, в който остане без заплата и без работа, човек се сриват в пропастта!"----------Бъди спокоен! Същото е и в Русия, даже по-лошо.
227
0
 
5
 
! Отговори
другарю преди 7 години
зацикли вече, повтаряш 3 опорни точки само, изхаби се!
226
1
 
8
 
! Отговори
русия преди 7 години
е 1 по смъртност от алкохол!
225
2
 
2
 
! Отговори
папгал преди 7 години
казах вече - ок! Имаме шистови находища! да махнем мораториума, ама вие няма да скачате! става ли? И минаваме на шистов. а ти - на майната си!
224
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е първа в ЕС и НАТО по смъртност , защо ? Заради вашите любими червени рубладжии ( ДС / БКП / БСП / ГЕРБ и всички останали ) и това как скриха от вас взрива в Чернобил и хапвахте радиоактивна салатка ... затова ще *** като *** . Обичайте още Рашка и БКП . До горб роби такива .
223
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека светът ги види колко им е акъла и нашенските им защитници да продължат да им се възхищават.
222
2
 
0
 
! Отговори
ДО 276 преди 7 години
А в сайта е пълно с,, НИШИСТИ",които обясняват всичко за пенсионерите,пенсиите и вишистите без да имат хал-хабер понятие от реалноста.Цял ден пред клавиатурата освен да ви изцеди и малко останалия ви мозък,нищо друго не може да стори.Мушмороци-всезнайковци
221
1
 
4
 
! Отговори
ок преди 7 години
тази тъжна картина на БГ обаче е свързана с едни цени... сещаш се... които скоро пак ни вдигнаха... щотоиндустрията е на газ... точно това е геноцида, който Путин провежда срещу българите!
220
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименОт оставането без работа до улицата разстоянието е средно 2 седмици. 24 процента от бездомните по улиците в България са висшисти с дълъг трудов стаж.----------Вместо да тролиш тук, обърни се към "лявата" партия БСП да предприеме съответната иницитива за премахне на тези несправидливости. Сега тя е в парламента и има подкрепата на Решетников.
219
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТИЯ СА МНОГО СЛАДКИ :D ДОРИ ДА ГРЪМНАТ НЯКОЛКО БОМБИ В САЩ ДАВАТ ЛИ СИ СМЕТКАТА, ЧЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА ИМ ДОРИ НЯМА ДЕ Е ОСТАНАЛО ПРЪСТ А ЩЕ Е САМО ПЕПЕЛ :D
218
0
 
2
 
! Отговори
До 246 преди 7 години
Какъв е този инженер с такава заплата,а нощен пазач не е професия или е пенсионер.И колко скрива А тя по специалноста си ли работи? Хайде стига с тези измислени сълзливи истории.Имам приятели в Бухово ще ги питам трябва да ги знаят. Уж квартал ,но си е село.
217
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Над 2 млн. българи нямат достъп до здравеопазване, 1млн. българи не може да си позволи закупуването на нужни лекарства"-----Това е резултат на чудовищното ограбване на българския народ от комунистите, насилствено поставени на власт от външна сила преди 72 години. Всъщност, същото е състоянието на нещата днес и в Русия, където контрастите са още по големи.
216
0
 
7
 
! Отговори
ДААА преди 7 години
другаря как само подсеща - ами да махнем мораториума за шистовия газ! Бинго! 30% парното надолу! И лапачите на путин - аут! ще настане такъв живот!
215
0
 
4
 
! Отговори
Шегечка преди 7 години
До Анонимен 228 Че 7лв. на ден малко ли са? Какво му трябва на човек? Сутрин едно чайче , на обяд едно кисело млекце и вечер една клизмица да спи спокойно.
214
0
 
5
 
! Отговори
ей папагал, преди 7 години
а колко руски алкохолици са умряли днес не казваш...