Австрия няма да бърза с пълноправното членство на България в Шенген

Първо ще види как ще се справим по въздух и вода
94
Австрия няма да бърза с пълноправното членство на България в Шенген
Снимка: БГНЕС

Австрия ще изчака резултатите от отварянето на Шенген по въздух и вода за България и след това ще реши дали да се отварят и сухопътните граници, заяви австрийският министър на вътрешните работи Герхаред Карнер, цитиран от БГНЕС.

Той направи това изказване преди днешния Съвет по вътрешни работи и правосъдие, който се провежда в Брюксел. На него България е представена от вътрешния министър Калин Стоянов.

Според Карнер все още не е ясно как ще работи Шенген за България и по тази причина всичко останало би било контрапродуктивно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Уж Шарлатани,а едни австрийци ги пуснаха по пързалката.Самолетите с абсолютно негодни бежанци пристигат,Шенген друг път.
88
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ние не бързаме да приемаме юрото тогава.
87
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега българите ако са истински българи е хубаво да бойкотират всичко австрийско, както и да не стъпват в тази страна. Когато отварят магазини тук им е добре, че отварят нови пазари, когато плащат далеч по-малки заплати не забелязват и карат хората да съвместяват няколко длъжности най нагло. Стига вече с грозните им номера. На повечето хора не им дреме за Шенген.
86
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 1 месец
А какви са му мотивите?
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубаво е че има държави, които казват не на това мафиотско сборище в БГ наречено държава.
84
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има една рецепта за такива проблеми, но няма да ви хареса. Борете се всеки ден. Лично вие. Дайте отпор на всяка простотия, с която се срещате в ежедневието. В магазина с ценовите измами, с произвола на администрацията, на катаджиите, които ви глобяват за 5 км повече, а се правят на слепи за говeдa, каращи със 250; в училището с ockoтели даскали, промиващи мозъка на децата ви по идиотckи coрocoидни програми. Направете забележка на приматия си съсед, дънещ чалга нощем. Тогава ще дойдат промените.
83
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ШЕНГЕН ПО СУША ПРЕДИ СМЪРТТА НА БОЙКО БОРИСОВ НЯМА ДА ИМА. А ТОЙ СЕ ГЛАСИ ДА ЖИВЕЕ ДО СТО ГОДИНИ.
82
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Австрийските фашаги ще си платят още на тези избори!! Всички българи от Австрия ще гласуват срещу тях.
81
1
 
11
 
! Отговори
В превод : преди 1 месец
Колонията БългЕрия е новото гето за сирийските инджИнерита и афганистанските микробиолози.
80
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е така понеже няма западна(ла) еврогг ейска страна, която да не ни се присмива и подритва като мръсно коте. Това е заради плу жеци като кирчо, кокорчо, денков и подобни меко тели, които вместо да отстояват българските интереси, те се подмазват и гърчат в краката на еврогг ейските сатани. Ние нямаме правителство и политици в момента, ние имаме едни натегачи и подмазвачи които освен материални облаги, не търсят нищо друго от власста. От там идват и проблемите с антибългарската им политика.
79
2
 
12
 
! Отговори
До 63 преди 1 месец
До Анонимен Подлеците от Сглобката закопаха България. Държава, в която Боко и Шиши все още се разхождат на свобода, не заслужава компромиси.
78
1
 
5
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Грките на цисти ;) . Не знаят, че никой не иска в бедна България, а необразовани, радикални д жихади още по - малко.Те мечтаят автреата да ги издържа и са изнасилват . Пак ще ви дойдат.p.s притеснени сме - 3 ден нито звук откъм ев род же ндъристката ни Сглобка. Дали са добре се чудим :)
77
2
 
11
 
! Отговори
Глупаци преди 1 месец
Пускайте всички джихадисти да се върнат в Австрия. Тя е втроият им дом. С какво право ги задържате тук, против волята им.
76
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че ние не сме стока не сме, ама и тия австрийци са германските римляни.
75
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 71....подлизурковците и подмазвачите никой не ги уважава..
74
2
 
4
 
! Отговори
4-ти Март, 2024 преди 1 месец
За молезца им на тези от БС, известен и като Сапундиев е мното трудна даже не. Прши това, за каквото и да било. Той да си го врътка дупето, както и следващата ни премиерка помакинята им на тези от Герб. След тях ще си ги ротират мутрата от Банкя и тези от ПП минус ДБ. Както и депутатите им на тези от ДПС. Те така и не искат да разберат, почетния им лидер си го убипа техните. Защото сам си ядеше баницата. Честит празник, БЪЛГАРИЯ.
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 69... Това е защото сами си го нахендрихме с манията да сме "барабар Петко с мъжете"... Пренебрегнахме собствените си интереси за да се подмажем на големия батьо..
72
0
 
6
 
! Отговори
ДО 59 преди 1 месец
До Анонимен,а българия е враг на целия свят
71
0
 
19
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
До кога, по дяволите, ще се пише наляво и надясно, че австрия продължава упорито и с магарешки инат да ни спира и спира за сухопътен Шенген, а ние да не правим нищо, ама абсолютно нищо срещу тях (в техен ущърб)! 'баси малодушието, 'баси!... А, бе, 'ей, управниците! Що не налагате строг визов и паспортен граничен контрол на тия, бе?! Що не въвеждате строги митнически такси на всичко тяхно, което иска да влезе у нас, бе?! Аре, стига с тая дупедавщина, бе!
70
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво... Само дето не разбрах защо не ни пускат там, където не искаме да влезем...