15 съвета за брака от една... разведена жена

Тайната на хармоничния брак се крие в компромисите, но...
26 май 2017 10:45, Михаела Лазарова
38
15 съвета за брака от една... разведена жена
Снимка: outnow.ch

Любовта е вихър от емоции и преживявания. Понякога казваме или правим неща, за които съжаляваме на по-късен етап. Казват, че тайната на дългия и хармоничен брак се крие в компромисите, уважението, любовта, която изпитваме един към друг. Често търсим съвети от близки и приятели за интимния ни живот.

Вижте съветите на една жена, която е имала 7-годишен брак и уроците, които е научила от него.

1. Винаги търсете най-доброто в съпруга си. Обърнете внимание на положителните качества, а не на това, което не ви допада.

2. Правете секс с него. Често.

3. Най-добрият съвет, получен от по-възрастната жена в навечерието на сватбата ми преди 12 години: „Правете много любов. Правенето на любов е като балсам, покрива и изцелява много от раните, които нанасяме един на друг в брака. Когато чувствате, че просто не сте близо до съпруга си, това е времето да свалите дрехите си и да се приближите.“

4. Потърсете съвет от по-стари, по-мъдри жени, които са успели да създадат здрави бракове. Невъзможно е да взимаме добри решения, когато сме емоционални. И търсенето на съвет от вашите приятели, които са на вашата възраст, не е толкова добро, колкото съвет от  по-възрастни жени.

5. Оставете го да излезе. Той не ви игнорира, мъжете просто имат моменти на „мозъчно замразяване“. 

6. Бъдете уязвими и не се страхувайте да споделяте вашите чувства и страхове. Мъжете не четат мисли.

Останалите 9 съвета може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най голямото мъчение за една жена е да и дадеш много пари и всичко магазини да са затворени.
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ,доволна жена някой,някога виждал ли е???
19
2
 
9
 
! Отговори
Николов преди 6 години
До Анонимен 23Сменете си мъжът-просто има хора които наистина не са един за друг!
18
3
 
6
 
! Отговори
Nikolov преди 6 години
До АнонименСменете си мъжът-просто има хора които наистина не са един за друг!
17
3
 
9
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Мъжете със сигурност не сме идеални, и едва ли ще бъдем, но жените... повечето смятат, че мъжът е длъжен всеки божи ден да ги печели, и преоткрива отново, и отново... а, това както и да го погледнем не може да се осъществява достатъчно дълго, че жената да е винаги щастлива, оттам се провалят нещата...
16
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А къде са съветите към мъжете за успешен брак? Защо трябва да му се смееш на шегите ако са ***,защо трябва да си красива, женствена, мила, грижовна, прекрасна, а той да е безполезно прасе, което никога да не се напряга за да направи жената до себе си щастлива?Голям брак ще да е това, ако жената прави всичко за да го има, а мъжът проявява старание само в това да не го хванат като изневерява.Аман от съвети за домакини.Бракът е за двама - ако и двамата не полагат усилия и не се подкрепят, не става
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бих добавил 16-то правило: Не се оставяйте да ви хванат в изневяра, че като ви хванат - язък за 15-те горни правила.
14
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
90% от жените в БГ са толкова задръстени и объркани полуеманципирани ориенталки ... никога не можеш да им угодиш и колкото повче ги глезиш толкова повече ти растат рогата а на тях ***. Такова животно(жена) което да разбере написаните съвети в статията - няма
13
2
 
20
 
! Отговори
бла,бла преди 6 години
Добре, че в днешно време имаме интернет и можем да четем коментарите под такива статии, за да разберем какви откачалки се навъртат около нас. Ужас, нещо страшно е...
12
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега от една неразведена жена с над 20 години брак - изхвърлете всички подобни 10, 15, 50 и т.н. съвета, живейте си живота и не си навивайте на пръста, че трябва да направите непременно някого щастлив, дори самия себе си. Общувайте с хората около вас, като с приятели и ги приемайте просто такива, каквито са, без да се стремите да ги променяте. Желая на всички живот, здраве и късмет. Друго не ви трябва.
11
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе то да праиш секс жена си е се едно,да бийш вързано куче,*** айде от нас да мине...
10
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До "И докато аз/тя/жената ..прави всичко това , какво прави мъжът- съпруг?" - прави така че ти да се чувстваш добре, но за да го прави ти просто трябва да седиш на дебелия си *** и да му държиш сметка колко пари е изкарал и защо не ти е купил още последен модел бмв
9
14
 
18
 
! Отговори
Спиро Горскио преди 6 години
Ако ми полира гегата по-често, че я тръпим. Ако ме оставя сам да си лъскам всеки път, че я пратим в гората при въците.
8
10
 
33
 
! Отговори
До M преди 6 години
Мъжът винаги е готов за връзка и за брак, но с подходящата жена. Като не си подходяща, не прехвърляй вината към мъжа. Все пак не всичко в живота става според твоите желания. И една друга гледна точка - ти си си го избрала такъв, а после мрънкаш. Избрала си го защото другите явно не те искат.
7
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки да си живее както му е добре ! Аз имам 32 г успешен ?! брак и Да , мога да кажа -много компромиси много , никой обаче не е длъжен да прави компромиси ,ако това го прави нещастен -не упреквам хората ,които се разделят цивилизовано .
6
9
 
8
 
! Отговори
М преди 6 години
Колко време може да изтърпи една жена мъжът до нея да порастне и да започне да се държи като мъж, а не като момче, преди да реши да се разведе с него, ако изобщо са се оженили преди това? Колко коства и на двамата да влязат във връка, когато единият не е емоционално готов и зрял за това и в повечето случаи тази връзка приключва болезнено и за двамата.
5
7
 
31
 
! Отговори
М преди 6 години
Не разбирам защо натискът върху жените какво/как/кога да правят е толкова голям, а няма подобно отношение към мъжете? Защо се внушава, че само жената е отговорна за това да има щастие в една връзка? Защо има толкова много кампании защо една жена трябва да забременее, да има дете докато не е остаряла още, а едновременно с това няма нито една насочена към мъжете? Защо има толкова много мъже, които на по 30-35 години не са готови нито за връзка, нито за брак, камо ли деца?
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що бе, народа е казал "не питай старило, питай патило".
3
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ми се повечко жени да прочетат тези съвети. Защото повечето от тях казват едно-единствено нещо: не се правете на кралица, в бракът има двама души. Повечето жени забравят това и си мислят, че са център на вселената. Това отблъсква и разочарова мъжете.
2
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахах голям майтап сте, "съвети за брака от разведена жена", все едно да ходиш при дебела диетоложка.