4 признака, че трябва да дадете малко пространство на партньора си

Не спирате да му пишете съобщения, докато е с приятели
23 апр 2021 23:30, Михаела Лазарова
16
4 признака, че трябва да дадете малко пространство на партньора си
Снимка: istock

Когато обичате половинката си е напълно нормално да искате да прекарвате повече време заедно. Възможно е обаче да прекалите. В стремежа си да задоволите желанието си да сте колкото се може повече време с половинката си понякога не си давате сметка как започвате да го задушавате. Прилепването за партньора и вкопчването в идеята да сте винаги заедно, да правите нещата заедно и да споделяте цялото си време заедно може да започне да го задушава. Той ще се отдръпне, ще промени отношението си към вас, а дори е възможно и връзката ви да се влоши.

Кога е време да се отдръпнете? Кои са признаците, че трябва да дадете малко повече пространство на партньора си?

Започвате лесно да ревнувате

Ако получавате прилив на ревност всеки път, когато партньорът ви се забави след работа или иска да излезе с момчетата, това със сигурност ще започне да го дразни и отблъсква. Помислете добре дали проявявате нездравословна ревност и се опитайте да я овладявате. Трудно е да спрете да я изпитвате, но докато успеете поне не давайте външен израз на това чувство.

Не спирате да му пишете съобщения, докато е с приятели

Това е друга форма на проява на ревност, която може да създаде усещане за задушаване. Не прекалявайте с вниманието. Не пращайте съобщения на половинката си непрекъснато, когато не сте заедно. Ако той спре да ви отговаря в даден момент, определено е започнал да ви игнорира заради поведението ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Prostranstoto e tyshno ptestavat za zvanat i da pritesnyvt hotata i koi kvo iska da pravi dalec ot men
6
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
koito predava ste bade predaden zakonna na djunglata
5
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
dalec ot predateli
4
0
 
2
 
! Отговори
зодии преди 3 години
Не сме зодии
3
1
 
5
 
! Отговори
SS преди 3 години
Ако се забавя в магазина жена ми звъни и пита къде съм .Ти си вика моят Мо и аз не те давам на никого.Ако разбера че имаш любовница ще те гръмна с пушката когато спиш.Като знам ,че е диво азиатско пиле току виж го направила.Жизнено пространство ниц.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е за такава жена си мечтая аз, да ме чака три часа докато се върна с покупките. Аз пък никога не бих си го позволил!!! Как да се срещнем душичко, за теб си мечтая!Но тогава ти сигурно няма да ме харесаш, че ми е голям! Ех, това е животът.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато се съгласи бързо ако му откажете в задния двор. Ако се съгласи бързо ако му откажете нестандартен секс.Тогава бъдете сигурна че има една която не му отказва!