15 причини той да не иска да правите секс

Някакъв проблем във връзката ви го тормози
17 мар 2023 23:00, Михаела Лазарова
127
15 причини той да не иска да правите секс
Снимка: Istock

Свикнали сме да смятаме, че мъжете са винаги готови за секс. Това обаче съвсем не е вярно. И те имат своите моменти, в които сексът е последното, което искат да правят. Има причини, които карат мъжете да се откажат от това удоволствие. А когато се случи, жената до тях може да остане с погрешно впечатление, че вече не е обичана и желана или че има друга.

Как да изпитваме повече удоволствие от секса?

Преди да бързате да се отчаете, вижте някои причини, които карат мъжете да ви откажат секс.

1. Той просто не е в настроение. Всеки има такива моменти, дори мъжете.

2. Той има ниски нива на тестостерон.

3. Той е погълнат от работата си.

4. Той е ядосан и това пречи на това да се отпусне. В такива моменти е по-добре да го оставите да се успокои, вместо да настоявате за секс.

5. Иска да изчака, докато отношенията ви се задълбочат. Не иска да прибързва.

6. Той не осъзнава, че искате да правите секс точно в този момент. Понякога сигналите биват погрешно разчетени.

6 неща за незабравим секс, от които се нуждае всяка жена

7. Той не е особено сексуален тип човек.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


127
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от За да се разбираме
7 причини мъжът ви да се държи грубо с вас
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Дето сами се хвалят никой за нищо не ги търси.
83
0
 
2
 
! Отговори
От Анонимната преди 4 дни
До До Анонимната - Ти пък си прекалено обстоятелствен бе, нека да има поне малко загадъчност. Вместо това предлагаш цяла България да знае коя с кого е била, каква оценка получава от него и дали пък не е "с кои" вместо "с кого". Ами нали и потенциалните свекърви ще четат този женобук и ще стане тя каквато ще стане!
82
2
 
0
 
! Отговори
Причина 16 забра преди 4 дни
а именно: на задна, при разтваряне не дупните ви бузи, се надига тънка олфакторна нотка на немит *** *** (понякога и не толкова тънка)
81
2
 
3
 
! Отговори
Ценител преди 4 дни
До 82 Оценките може да са субективни. Ще трябва да филтрираш фалшвите и некадърниците. Мнение на 20 годишен и 40 годишен трябва да има разична тежест (ясно е кое е мородавното в общия случай). И все пак не виждам нищо лошо в мъжобука. Аз винаги се старая да свърша максимално качествено жената и не се притеснявам от честни мнения. Лошото е че тия дето вече не ги огрява вече може малко да ги е яд че не ги празнят качествено и количествено 3-4-5+++ пъти на сеанс.
80
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимната преди 4 дни
Само женобук трябва. За съжаление мъжете не можем да раждаме колкото и равноправие да искате от нас. Така, че след като само жените раждат е хубаво да има статистика колко семе са поели преди да заченат. Така че само Женобук трябва да има. Да има оценки от тези които са спали с нея, да я лайкват и да казват за какво става в женобу-кът.
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Значи безгрижие
78
0
 
2
 
! Отговори
Патока Доналд преди 5 дни
Ако съм му умрял, какъв кекс, кви пет лева?!
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Колко много Секс имало на този свят
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
защото ти ще си в ролята на рицар, който я закриля от останалите похотливци в компанията и същевременно не й посяга.Но ако сте само двамата и ти си я поканил след заведение или разходка да преспите заедно у вас и тя е приела (или ако тя е отправила към теб такава покана и ти си приел), но после като си легнете само си й пожелал лека нощ, обърнал си се на другата страна и си заспал, тогава нищо чудно тя да реши, че се подиграваш с нея и повече да не излезе с теб. Времена и нрави, какво да правиш?
75
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Значи този стил на поведение не се е считал за нормален в големите градове още в средата на миналия век.Онези софиянци, които са били студенти около 25-30 години по-късно пък разказват, че девойките от село или от малките градчета, щом дойдат да следват в София, се държали като отвързани от каишка, защото родителите им много са ги контролирали и средата по родните им места е била клюкарска. За първо преспиване без секс - ако е на купон или на групов излет, момичето би трябвало да те оцени,защото
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Прождължението - за рождения й ден, когато за първи път гостувал в дома й, а също и за 8-и март. Това се случило през 1950 г., когато този празник е бил много важен. Нито веднъж не посегнал да я прегърне или да я целуне по друг начин. Жената казваше: "По едно време започнах да си мисля дали пък му няма нещо?" В смисъл, дали нещо при него не е наред. А всъщност той бил така възпитан от своята майка, която му внушила, че трябва да се държи така с девойката, за да разбере тя, че той я уважава.
73
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 73, 74 преди 5 дни
Сега да ти кажа къда бъркаш. Помня какво разказваше на приятелките си една жена от компанията на моята баба, когато се събираха на кафе. Когато се запознала с бъдещия си съпруг, той бил момче от малък град, дошло да следва в София. Вече бил пред дипломиране, когато се запознали с нея. Тя е от старо столично семейство. Излизали почти всяка вечер, защото се харесали. Но той винаги учтиво и казвал "Лека нощ", когато я изпращал и само няколко пъти й целунал ръка, когато й поднасял букет за
72
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Пак съм аз от предното мнение. Следващата беше луда по мене, пак всичко беше перфектно, бурна любов, целувки и т.н. Но ме разкара, защото не бях навит да правим секс след няма и две седмици, откакто се познаваме, съответно се дърпах, че е още рано. А да не говорим, че за да си имат доверие двама човека, трябва първата вечер да спят заедно, без да правят секс.
71
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Аз не бих правил секс докато не съм сигурен, че жената е сигурна в мен и сериозна. И си изпатих. Имах си хубава работа, всичко, с новата приятелка се разбирахме чудесно, нито веднъж не се скарахме, ходехме редовно по развлечения. Но исках за секса да мине малко време, така 3-4 месеца, и ме изостави баш на именния ми ден: "ти си чудесен човек, но много бавно и тежко върви между нас, знам, че не си очаквал това от мен, но надявам се да ми простиш и да си останем приятели". Наглост.
70
1
 
6
 
! Отговори
До Женобук 54 преди 5 дни
Ааааа, нали има равноправие? Когато направиш Женобук, направи и Мъжбук, та като решим да се омъжваме, да направим справка кой юнак с колко самодиви е имал приключения. Ако се беше сетил да направиш два такива паралелни "-бука", сигурно щяха да ти разрешат. Само не знам при това изобилие на допълнителни полове в последно време, дали да не вземеш да направиш и един "-бук" за нетрадиционно полово ориентираните? Тогава е вече сигурно, че няма да ти забранят, дори може някое НПО да те спонсорира.
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Анонимен 44 Ако се приеме това, което предлагаш, ще има прекалено много разводи. Не е хубаво да се изневерява, но трябва да се прави разлика между истинската изневяра (не само секс, но и влюбване в друг човек) и инцидентното дискретно прелюбодеяние без ангажименти и без последици. На всекиго може да се случи, затова не пиши страховити коментари, не знаеш утре ти самият какви ще ги свършиш :)
68
2
 
4
 
! Отговори
До Истинска истина преди 5 дни
Ти описваш жена, омъжена за човек, който не я привлича физически. Значи нещо друго я е привлякло към него. Най-вероятно вече го е "вързала", като му е родила две деца и затова не си прави труда да се люби с него. Нищо чудно дори да се отвращава от него физически. Затова мъжът да внимава още докато са гаджета, тези неща се усещат. Това е и един от рисковете, които носи пълното въздържане от полов живот преди брака. Чак след сватбата установява неща, които може и да не й харесат.
67
0
 
6
 
! Отговори
Зелен си още преди 5 дни
До Анонимен 66 Може да е дунда, но да владее някои мурафети. Сексът по нещо прилича на казармата - ако не знаеш нещо, питай стария кокал.
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Гледайте да сте здрави. Обичани сте. Спете повече.
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
разказвайте, слушам ви, не се гнуся