Чарлийз и Кристен Стюарт – омраза на екран, но не и в живота

Снежанка и злата кралица показват много класа в новия брой на сп. Interview
31 май 2012 17:56,
2
Чарлийз и Кристен Стюарт – омраза на екран, но не и в живота
Снимка: сп. Interview

Чарлийз Терон и Кристен Стюарт заснеха фотосесия за новия брой на сп. Interview. Поводът е съвместният им филм "Снежанка и ловецът".

Актрисите вече имат няколко общи изяви на червения килим, но съвместната им фотосесия, дело на фотографа Майкъл Дженсън, определено е впечатляваща. Кристен Стюарт изглежда женствена и стилна, а Чарлийз Терон е повече от страхотна, излъчвайки красота и класа. Двете актриси позират в дрехи на марките: Lanvin, Givenchy, Valentino и Nina Ricci.

Ето какво сподели Чарлийз Терон в интервюто за списанието:

За живота и възгледите си: Не можеш да изчисляваш всичко с точност в живота. Винаги съм живяла с разбирането, че трябва да оставиш нещата да се случват и че не можеш да контролираш съдбата си. Ето защо никога не съм си правила петгодишен план. Но винаги съм знаела, че искам да имам деца. Това не е нещо, което съм открила на по-късен етап от живота си.

Също така никога не съм усещала биологичният ми часовник да тиктака, защото винаги съм знаела, че искам да осиновя. Нямам предвид, че не съм искала да имам свои собствени деца. Винаги съм чувствала, че ако бях попаднала в подходящите обстоятелства, със сигурност щях да имам свои биологични деца.

За подробностите около майчинството: Джаксън е страхотен. Правя всичко сама, нямам бавачка за през нощта или някаква друга помощ, затова прекарвам всяка нощ с него, с изключение на тези, в които ми се налага да пътувам.

Наложи ми се да отида два пъти до Ню Йорк и един път до Лондон и Париж, но през останалото време съм винаги с него, като дори приготвям сама храната му. Истината е, че осъзнах от колко малко сън всъщност имам нужда.

От своя страна Кристен Стюарт разказва за впечатленията си от колежката си Чарлийз: Тя е по-различна от всички, които съм срещала. Тя е от онези хора, които, когато влязат в стаята, всички разбират. Тя е филмова звезда!

Вижте уникалните кадри на Чарлийз и Кристен в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
12
 
! Отговори
мъж преди 11 години
Кристен Стюарт не ми харесва.Хубава е, но не е мой тип.Докато Чарлиз Терон е съкрушителна според мен.
1
2
 
4
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Кристен Стюарт има убийствени крака