Ново дело срещу Бил Козби – насилил и Джанис Дикинсън

Андреа Костанд е името на първата жертва на секс тормоз
13 апр 2018 21:53, Надежда Йосифова
7
Ново дело срещу Бил Козби – насилил и Джанис Дикинсън
Снимка: Rеuters

Бил Козби отново застана пред съда, за да отговаря за обвинения в сексуално насилие. Джанис Дикинсън свидетелства срещу комика, че през 1982 година е била дрогирана и изнасилена от него.

Първото обвинение срещу 80-годишния актьор е от Андреа Костанд, която е станала негова жертва през 2004 г. при обстоятелства, подобни на тези с известната манекенка и риалити героиня.

Козби не отговаря пред съда за обвинението в изнасилване на Дикинсън, а за да се докаже неговият модел на поведение с жертвите си.

Адвокатите му попитали новата жертва, която го съди, какво я е накарало да промени показанията си, тъй като в мемоарите си, публикувани през 2002 г., тя е твърдяла друго за срещата си с Козби.

Отговорът на Дикинсън е, че навремето нейните издатели я посъветвали да извади от текста за спомените си сексуалното посегателство, извършено срещу нея.

Три други жени застанаха пред съдиите в сряда на възобновения процес срещу Козби, за да свидетелстват за преживени подобни насилия, предава БТА.

Те са част от петдесетте потърпевши жертви на комика, които публично го обвиниха в това, че ги е дрогирал и изнасилвал.
 


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
35
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Да беше се оплакала в полицията тогава , шяха да вземат мерки....сега след дъжд качулка,...Като направи пари ,.истината трябва да лъсне ,за да направи още повече пари!!!
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз затова се пазя да не стана богат и известен, че да не ме погнат партньорките от студентските ми години; купонче, алкохолец и сутринта - ти коя беше?
3
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали един ден така ще съцят жени за ментално насилие?
2
4
 
42
 
! Отговори
еяик преди 3 години
Човека почерпил с дрога и после нещо се е случило... Никой не помни точно какво ама сега обвиненията са на мода
1
17
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горката жена.Дано тоя го осъдят и вкарат в панделата.