Звездите, които загърбиха лукса

Те разбиват стереотипите за живота
2 май 2020 21:36, Екип на Tialoto.bg
6
Звездите, които загърбиха лукса
Снимка: БГНЕС

Голяма част от звездите имат не само милиони фенове и последователи, но и милиони в банковите сметки. Те се къпят в лукс, купуват имения, басейните им са с олимпийски размери, харчат десетки хиляди за маркови дрехи и аксесоари.

Има обаче и такива, които водят скромен начин на живот и предпочитат да даряват или да харчат за наистина добри дела.

Те разбиват стереотипите за луксозния живот на знаменитостите. И с примера си показват, че не е необходимо да притежаваш яхти и огромни имения, за да се чувстваш щастлив.

Кои са те?

Джесика Алба

За американската актриса семейното щастие е по-важно от професионалния успех. Заедно със съпруга си, бивш помощник-режисьор, тя отглежда три деца. Прави впечатление, че иначе разполагащата с финансови възможности майка, възпитава децата си към съзнателна консумация. Например, когато по-големите израстват дрехите си, те се доизносват от по-малките. Джесика участва активно в благотворителната дейност и ръководи компания, която произвежда екологични памперси, както и козметика, която не е тествана върху животни.

Вижте останалите в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
445 преди 3 години
Джесика Алба е милиардерка
4
0
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Защото има почти 1/2 милиард $ в сметката си и хич не е толкова скромен, колкото го изкарват пиарите му. Просто е много потаен.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха Скромен живот в скъпите имения с басейни. И точно пък Джесика Алба с нейото имение за над 10 мил. долара в Бевърли Хилс
2
3
 
2
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
звездите свършили парите... или звездите които вкараха батко харви у пандизеца и сега не могат да се доредят... или звездите които не искат да пренасят в жервти деца и да им пият кръвчицата и ги фалират поради тази причини. брадко питко е жена на стероиди. анжелина жоли е зомби мъж.
1
0
 
16
 
! Отговори
. преди 3 години
Защо Киану Рийвс не е в класацията?