Принц Хари иска да запази военните си титли

За херцога на Съсекс те били изключително ценни
4 фев 2021 12:08, Ивета Иванова
21
Принц Хари иска да запази военните си титли
Снимка: БГНЕС

Принц Хари иска да прекарва повече време във Великобритания и бил решен да запази военните си титли, от които трябваше да се откаже, заради напускането на кралското семейство.

Херцогът на Съсекс беше офицер цели 10 години. Той и съпругата му Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство през януари 2020 г., и се отказаха от кралските си задължения, но Хари имал желание да запази военните си титли - генерал-капитан на Кралската морска пехота, почетен въздушен командир на Кралските въздушни сили и т.н.
 
"Неговата военна служба е едно от най-важните неща за него. Естествено, той иска да запази титлите", казал е негов приятел пред "The Telegraph".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При условие че САМ си ги заслужи обратно . А не като бабино унуче решило да си играе "на войници" ."Просто Хари" за пише м0олба до RAF . Да минава изпитите . И ако отговаря на всички условия за физическо и психическо здраве - марш в строя... гамашите , раницата и брезентовите *** . ДА си изкара там 15-20 г военна служба и да си заслужава званията като нормален човек - редник, ефрейтор, сержант, лейтенант,капитан .... генерал-капитан.То с заповед на баба всеки може .Дори и рижите гл0паци.
19
1
 
4
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Явжте си зелето защото в тая жега се вмирисва и вони!!!
18
1
 
9
 
! Отговори
Krom преди 3 години
А на бас, че докато е "служил" поне едно звено SAS са били в готовност да спасяват високопоставения му з.адник в случай на проблем! Английските военни вероятно са си отдъхнали, когато паунът накрая реши да приключи с геройката и приключенията. И да, иска да ги запази. Инак губи и виртуалния шанс да участва в подялбата на баницата, когато бабата гушне джоджъна.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коректно е да се уточни, че генерал-капитан не е чин, а е пост на почетен главнокомандващ на британския флот. На какви основания претендира да остане на този пост? Какъв е смисълът Великобритания да има главнокомандващ, който е някъде си в САЩ и ефективно не работи на този пост?
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реално един монарх се ражда с един куп привилегии по рождение и единственото му задължение е да спазва определени правила които не винаги имат смисъл. Например жена му е длъжна да носи чорапогащник.В момента в който той казва "не искам да спазвам правилата защото те нямат смисъл", той няма повече морално право да претендира за привилегиите. Или участваш в карнавала или не участваш.
15
3
 
1
 
! Отговори
Хари си е баш военен преди 3 години
със всичко което се изисква според закона. Само,че веднаж нае...на черна п..ка и си загуби ума. Сега поогладня и полека лека взе да се упомня. Баба му каза - той и детето винаги добре дошли в UK но печката не. Така,че предстои..
14
5
 
7
 
! Отговори
Ама преди 3 години
Полагат ли се военни титли на един дезертьор !?!
13
1
 
11
 
! Отговори
Траян преди 3 години
Малеее добре че ме информирахте за Хари та ми падна камък от плещите. Сега чакам да уточните Гала Е ли е бременна и Лепа Цеца дали има брат. Аре че събрах пари за тока и ще ходя да го платя.
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да беше мислил като взема мулатка от простолюдието - всички го предупрежаваха...
11
1
 
3
 
! Отговори
Той почна да изтрезн преди 3 години
но Бабето няма да прости. Тя не е подвлатна на "модни тенденции" в обществото.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До кръпелЗначи не се изказвайте неподготвени. Хари е военен пилот на хеликоптер с няколко тура в Афганистан.
9
3
 
17
 
! Отговори
Защото преди 3 години
в Щатите Хари е никой, а в Кралството беше от избраните. Той е израстнал и възпитан в различна от обикновените хора среда. Една мелезка не може да проумее това . Тя е израстнала в американското гето и на нея и липсва класата . Само с амбиции за слава не става. Какво друго му оставя на Хари освен военните титли.
8
0
 
18
 
! Отговори
На Хари преди 3 години
Му домъчня за кралството. В САЩ, кралски маниери няма.
7
14
 
6
 
! Отговори
кръпел преди 3 години
До До 1изобщо не е служил , най много 1 седмица да е разглеждал някое поделение ...
6
1
 
22
 
! Отговори
Зелев сок преди 3 години
Започнал е да изтрезнява, може би!?
5
8
 
6
 
! Отговори
????? преди 3 години
КВИ ТИТЛИ,КВИ 5 ЛЕВА БЕ??? ХОДИ ДИКТИСАЪН КЪТ ГЕНЕРАЛ !!! ТИТЛИ ???
4
3
 
17
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
на ренегата и на мавъра им огладняха г*зовете май. Либерастия, либерастия - ама либерастия - къща не храни. Всичките селебрита имат някаква проефсия все пак, занаят (актьор, музикан) а на съпруга на мавъра професията им каква е - Златка ? Мъжка златка (белата) и женска златка (чената Златка). А... не става така... Дори и кардашянката се хране с ремаркето закачено за гръбнака й. А тия кво ... едно пилотче на хеликоптерче и една треторазредна озвучителка на анимационни филмчета. Ау. Разкош!
3
6
 
16
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Баба му каза ,че нищо не става от него.
2
1
 
16
 
! Отговори
минаващ преди 3 години
До АнонименВ Афганистан е бил с тяхната пехота-дори е сниман как стреля с картечница.Бързо го изтеглиха,за да няма атентати
1
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Военни титли, ли? Че тоя рижав шушляк хващал ли е поне веднъж пушка?