Приятели защитиха Меган за разследването срещу нея

Те опровергаха твърденията на Бъкингамския дворец
37
Приятели защитиха Меган за разследването срещу нея
БГНЕС

Само няколко дни, след като в The Times беше публикувана статия, в която се твърди, че съпругата на принц Хари е тормозила прислужниците си в Бъкингамския дворец, приятели и колеги застанаха в ъгъла на херцогинята. Според написаното, двама служители са напуснали работата си заради тормоз от страна на Меган, а трети е бил с наранено самочувствие след свада с нея.

В отговор на статията, от Бъкингамският дворец заявиха, че започват разследване, като ще поканят на разговор само прислужниците. Меган Маркъл няма да участва в този процес. Говорител на херцогинята заяви, че това е „грозна атака срещу личността на Меган“. Всичко това се случи само няколко дни преди интервюто на принц Хари и съпругата му пред Опра Уинфри.
 
Кралският биограф Омид Скоби, който е съавтор на книгата „Finding Freedom“, която излезе миналата година, говори с неназовани приятели на Меган. Един от тях казва, че Маркъл и Хари са били наясно, че ситуацията ще стане напрегната преди интервюто им пред Опра. Той допълва, че твърденията за тормоз са „очевиден опит за унищожаване на характера на Маркъл и доста притеснителни“.
 
Сценарист на „Костюмари“ - сериалът, в който Меган играе Рейчъл Зейн от 2011 до 2018 година – също се застъпи за бившата си колежка. „Възможно е херцогинята на Съсекс да е добър човек, който е вкаран в невъобразим свят“, написа Джон Кауан в Twitter. Той допълва, че през трите години, в които е работил с нея, е разбрал, че Маркъл е мил и грижовен човек. „Не знам нищо за сегашното ѝ положение, но заставам на нейна страна“, категоричен е Джон.
 
Както се видя в тийзър за интервюто между Меган и Опра, самата херцогиня твърди, че кралското семейство е имало пръст в разпространението на лъжи за нея и съпруга ѝ. „Не знам как очакват, че след цялото това време ние все още ще мълчим, когато те играят активна роля в разпространяването на фалшива информация за нас“, казва бременната Маркъл.

Кои други известни личности застанаха зад Меган Маркъл, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
6
 
! Отговори
факт преди 3 години
Дразни ме наплива на статии за мулатката или квартеронката, каквото е там това несъразмерно, тъмнокожо същество.
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая хиена е актриса и добра постановка направиха с оная дрта цигганка опра, ама рептилите не забравят, дълги са ръцете на МИ6 ;)
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя мургaвел да си взима отрочето с име на анимационен герой и да върви знае къде.
24
0
 
4
 
! Отговори
Ей ся преди 3 години
Ей ся ще ги поканят приятелите в двореца, за да участват в разследването на Бъкингам.
23
0
 
14
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
А тия приятели, някакви свидетели ли се явяват, че да повлиаят на разследването?
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24Ми тя започна неква модна линия, де не я е чувал никой, но вече и носи милиони. След тоя скандал, може да са и десетки, ако не и стотици. Всичко е маркетинг и реклама.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25Според мен е некъф фарс. Тя доега можеше да са ѝ се случили 20 случки ...
20
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тормозила прислужницата ... пффф .... общаците и раята взе вечче да се жалва. Какво следва? Избори? Свободен пазар? Конституция?
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте на ц власт и й гледайте сеира.В тази издънка има нещо психопатско.Тя се стреми всякак да изглежда бяла,паразитира на гърба на данъкоплатците,а същевременно като трябва да "заработва" лъскавия живот,който й осигуриха от монархията,взе да лае ,че виждаш ли в двореца били расисти..Да иде да бачка в някоя американска закусвалня,а не само да спамят по сайтовете какво била казала и как мислела да се гръмне
18
4
 
1
 
! Отговори
голям боклук преди 3 години
Става дума за форума!!!
17
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чужда кръв са чернокожите,мюсюлманите,жълтите и тн.Колкото и да се стараем да ги интегрираме резултатът е ясен.Влязоха и в кралсното семейство и се о....а.
16
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз па да ви кажа най-големите расисти са черните. Само те говорят за това, но белите ич барем не им пука толкоз какви са, що са. Аз даже не се и сещам и не правя разлшка. Ама Е от сутрин до вечер само това се върти по телевизиите
15
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали на баба му Елизабет втора ще и позволят да изгледа интервюто на внукът и Мегън Маркъл?
14
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега я правят велика само щото е цветнокожа ?!Ами да си беше за мъж някой нигериец бе, що се мазни на английски принц ?!
13
0
 
37
 
! Отговори
Ама преди 3 години
Моля ви, тая никаквица( меган) за пореден път доказа, че е боклучива и като актриса и като човек. А Хари се оказа тотален безхарактерен загубения. От както я е срещнал едно самостоятелно решение не е взел и никога повече няма да вземе.
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая що не спре с глупостите си вече? Нещо много взе да лети на високо.
11
2
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Тая половината Лондон мина през нея а през другата половина тя мина преди да го хване тоя чехълл Хари!Всичко е за отклонявване на вниманието от съществените теми !
10
0
 
20
 
! Отговори
кво се правят на.. преди 3 години
Най нормалното нещо е когато си кралска особа е да се съобразяваш с някои правила и норми.Няма как хем да си кралска особа и то на Великобритания а не на Уганда например ,да бъдеш за пример, а като искаш да живееш като рок звезда или пък в уединение ще напуснеш кралският двор заедно с всичките му привилегии.
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направила е на Хари, *** магия. С перо от бизон и мустак от опосум.
8
3
 
2
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Един слуга не може да спори с херцогинята ! Тя е господарка,а той СЛУГА...