Харисън Форд избра за лятната си почивка Хърватия

Звездата се радва на бреговете на Адриатика в компанията на жена си
11 авг 2021 11:05, Иванка Гъркова
29
Харисън Форд избра за лятната си почивка Хърватия
БГНЕС

Индиана Джоунс стъпи на Балканите. Това пишат медиите в Хърватия след като Харисън Форд избра страната за своята лятна почивка. Актьорът, който играе едноименния професор по археология в известната холивудска продукция, е придружаван от съпругата си Калиста Флокхарт.

Двамата са заснети от папараци из улиците на Дубровник,разглеждайки най-големите забележителности.

С двойката е техният син Лиъм (20 г.), който също е забелязан на опознавателния им тур.

Форд и семейството му са отседнали в частна вила, на терасата на която той е уловен как се препича на слънце, докато го масажират. Именно заради контузия на рамото, той трябваше да спре за малко работа и се оттегли от снимачната площадка на последния филм (номер 5) за приключенията на Индиана Джоунс.

Според информация на Page Six, холивудската звезда е в отпуск поне до септември, докогато трябва да се възстанови и бива извикан от екипа отново.

Харисън и Калиста не са се появявали публично от дълго време насам. 79-годишният актьор изглежда добре до съпругата си (по-млада от него с 22 години) по време на техните разходка из Дубровник. Точно тогава много от феновете успяха да получат автограф и да се снимат с него за спомен, споделяйки в Instagram, че Форд бил много отзивчив и разговарял с тях.

Докато холивудската звезда постоянно се снима в киното, жена му, която е известна с главната си роля в сериала „Али Макбийл“, не е приемала работа от 3 години насам.

Вижте снимките от почивката на Харисън и Калиста в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А можеше да дойде у нас като Рита Ора. Абе някой виждал ли я е след като беше в Перник?
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Pischete sa naschte mutresi s gerb bogataschite s jahtite imotite restr barove kasina diskoteki kade e koko dinev i bogatite mu priateli ot edno vreme valka madjo sladurwtata olinesa naidenov i patniorakata mu domuf4iivi bobokovi i dr bogataschi ot dalaveri 30 g miliarderi milionerki a bg narod rupa krastevizi 50 lv unijeni pensioneri
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Син на 20 години от сегашната жена, а с предишната жена беше женен до 2004 година ...
11
0
 
4
 
! Отговори
щеше да е новина преди 2 години
Акп беше избрал нашето черноморие ,вчера даваха едно наше южно много курортно селце едно време гранична зона та даваха отходните води как се вливат и обливат плажуващите ....и ако си мислите че е само там ...
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много бих да си представя как ще изглеждат пишещите тук хейтъри и пубери, като станат на 79, ако ги доживеят.. Прегърбени с 2 басcтуна, вероятно няма да си помнят името и ще се редят при техните набори на пейката до блока, за да се оплачат от болестите си и ще броят стотинки те, дали стигат за 1 баничка Човекът си работи, пътува и си живее. Колкото му е отредил господ, толкова. И да върви те срещу него, пак няма да го стигнете
9
1
 
2
 
! Отговори
KARSTEN JANCKERR преди 2 години
БАТ ХАРИССОН ВИНАГИ Е КАЗВАЛ ЧЕ Е ИРЛАНДЕЦ 99 ПРОЦЕНТА ОТ СЕБЕ И ЕДИН ПОЦЕНТ ЕВРЕИН...ТОЙ Е ОТ ИРЛАНДО-ХЕБРЕЮ ПРОЙЗХОД ...ТОЙ Е СТРАСТЕН КАТОЛИК КАТО ВСИЧКИ ИРЛАНДЦИ..НЕ СЕ АСОЦИИРА С ИЗРАЕЛ И ЕВРЕИТЕ, НО ВИНАГИ Е КАЗВАЛ ЧЕ СИЛНО ЗАЩИТАВА И ВИНАГИ ЩЕ БРАНИ ВСЯКА ЕДНА ЕВРЕИСКА КАУЗА .
8
1
 
0
 
! Отговори
Полезен евреин! преди 2 години
Изключително рядко.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знае къде е хубавото.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
минути за реклама
5
3
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Чufуть! Потомък на фашисткият еврейски род Форд,който спонсорира и убиецът Хитлер и касапинът Сталин. След края на войната този вонящ на престъпления род подслони техниеският апарат на еврейското Гестапо. Еврейски предатори гнусни!
4
6
 
3
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Сигурно на жената вече й се иска да се откачи от него, но пък и тя не е млада, а и има десетина години до пенсия. Ех, не им е лесно на търсачките.
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха в България и на 35 си дърт това си е открай време в народо психологоята ни така е в бедните държави в богатите и на 80 се женят
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разнасят Ковид в Дубровник!
1
12
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Къдя е ръгнал на 80 години по света стой си дома