Всички се питат: Какво е здравословното състояние на крал Чарлз III?

Този въпрос е един от най-обсъжданите в Обединеното кралство
13 сеп 2022 19:40, Йоана Цонева
98
Всички се питат: Какво е здравословното състояние на крал Чарлз III?
Снимка: БГНЕС

Здравето на крал Чарлз III и колко дълго той ще остане на трона се превърна в една от най-обсъжданите теми в Обединеното кралство.

Причината за това станаха подутите ръце на монарха, които изпъкнаха ясно на церемонията за официалното му обявяване за крал.

73-годишният Чарлз III страда от подуване на ръцете от няколко години. Сега обаче, когато съдбата на Обединеното кралство е в тях, състоянието на кралските ръце и за какви болести говорят те отново е във фокуса на общественото внимание.

Има няколко възможни диагнози и те всичките са свързани с напредналата възраст на краля, а не с някакво остро заболяване, твърди лекар пред "Дейли Стар".

Още по темата
Първата възможност е Чарлз III да страда от задържане на вода, което води и до постоянно подуване на крайниците. Обикновено отоците са по краката, но не са редки случаите, когато страдат и ръцете.

Задържането на течности издава и проблеми с бъбреците, черния дроб или сърцето, включително и задръстени кръвоносни съдове.

Друга от болестите, които могат да са причинител на толкова страшно подуване е артритът. Тя също е характерна за хората, които са надхвърлили 60 години и засяга ръцете. При артрита пръстите стават сковани, болезнени и подути и въпреки че лекарствата облекчават болката, отоците остават.

Друга от причините може да е консумацията на твърде много сол. Или приемането на лекарства за високо кръвно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
1
 
! Отговори
Лили Иванова преди 1 година
Тия с лекота ги надживявам с 200
78
0
 
1
 
! Отговори
Др Собаков, кинолог преди 1 година
Никой не се пита и не се интересува от здравословното състояние на Ушопляс Палачинката, но така като го гледам е цъфнал и скоро ще върже
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страда от алкохолизъм - когато се изчерпват витамините от група Б в организма, кожата на ръцете се опъва и се нарушава обмяната на веществата, притиска се vena cava и в крайниците се задържа вода и отичат.
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по рождение ла де билно
75
0
 
3
 
! Отговори
Бухала преди 1 година
***.Кои са тия "всички"?!
74
2
 
2
 
! Отговори
fact преди 1 година
ако си е праснал 2 бустера - умира до края на годината!
73
0
 
8
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
Гледахте ли видеото? Украинското посолство решило да покаже съпричастност към смъртта на кралицата, но укрите са широко известни с незнанието си на езици и вместо "queen" изписали "QUEER" на видеостената на фасадата на амбасадата украинска. Няма да обяснявам какво означава, че може да ме цензурират.
72
1
 
2
 
! Отговори
Румпел щилтсхем преди 1 година
Този крал чрлстрети остава на пост още тримесеца.и идва на негово място сина му.уилям.
71
1
 
4
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
До Анонимен 71 Всичко което си написал е описано в стихотворението на великия Радой Ралин Писмо до Ванка.
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз си мислех, че всички се чудят как ще изкарат зимата.
69
0
 
10
 
! Отговори
Ба,торба кости преди 1 година
Здравето на дъртото кралско плашило Чарлз ни интересува точно толкоз,колкото и здравето на нашето комарджийско *** Симеон т. е. никак!
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"пръстите стават сковани, болезнени и подути" ___________________________________ Ето го обяснението за случая в Северна Ирландия: пишейки в книгата за отзиви сгреши датата, ядоса се, натисна по-яко писалката, мастилото протече върху подутата му ръка, той още повече се ядоса и изпсува на чист наглосаксонски. А на вас ви разказват, че, Карл III бил образована модна икона ...
67
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като чета какви са му симптомите и какви могат да бъдат причините - Ми че той си с е за трудоустрояване ?!
66
0
 
17
 
! Отговори
ветеринарния преди 1 година
Ако откриете от какво му е така зачевен и подут носа , ще стигнете и до ръцете ?!
65
3
 
10
 
! Отговори
Cobra преди 1 година
Моите ръце не са подути, но ме болят. На 54 години съм и цял живот съм работил. Не точно само физическа работа, но и физическа. И сега да се интересувам и да рева за ръцете на този *** чарлз ли? Какво ме интересува? Да умират всичките. Англичаните са луди да търпят в 21 век монарх. Това е анахронизъм.А и англичаните винаги са ни прецаквали нас. И не е чудно. Ние сме били турска колония. А англичаните са били колонизатори. Няма как да симпатизират на поробената държава.
64
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 53 - такива са ни братя руснаците че освен че са ни окупирали и репарации сме им изплащали ВСВ . Относно историята освен четене знам истории и от прабаба - като са идвали немци са спали на двора ,изяли 2 кокошки и са платили със златни марки , след тях руснаците се държали като дерибеи - ядат,пият изнасилват, каквото им се поиска . Т.ч. не вземайте всичко за чиста монета - учебниците по които си учил са писани от г.ъ.золиз-ци на Сталин + 45 години слугинаж на Москва
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чак пък всички да се питат!! Наследници колкото щеш и утре да се гътне няма да стане кой знае какво.
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е та не е ли малко рано още да се питат за здравето му - Все пак го назначиха онзи ден ?! , Чета че имало и други притеснения ; " Кой щял да поеме кралските кошери .." , ето кой - Чарлз три ще ги гледа - Не че досега кралицата ги е гледала де ама да кажем ?!
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 65 - Тя е , ама е "консорт" - нещо като на лизинг !
60
1
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
До Анонимен 66: Тъкмо щях да напиша същото, а ти си ме изпреварил. То от нашите медии, като стане дума за външна политика, освен г'лупости, друго не може да се очаква.