Диана Димитрова: Не е ПР акция, кариерата ми е ТОП

Тази седмица беше най-кошмарната в живота ми, заяви актрисата
6 дек 2022 17:30, Нели Христова
192
Диана Димитрова: Не е ПР акция, кариерата ми е ТОП
Снимка: Facebook

Актрисата Диана Димитрова, която преди седмица сподели във Фейсбук профила си, че е била жертва на насилие от свой колега на снимачната площадка написа, че не желае нито стотинка от въпросния човек. Тя каза, че иска единствено морално възмездие от човекът, който се е опитал да я убие.

Още по темата

"Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?!", пише Диана в публикация в социалната мрежа. 

Ето и целият й пост:

Добро утро, мили хора.

Днес се наспах след осем дни и реших да напиша следващите редове.

Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?! '' Когато исках да се развивам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка година и девет месеца, аз не бях готова и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност!

Мечтата ми беше НХА, и ме приеха. Първа по успех, графика. Той продължи да работи в ДАНС (Държавна агенция „Национална сигурност“). През годините той се ожени и сега има две прекрасни деца. Разбира се, останахме много близки, защото той е истински добър и справедлив човек.

През годините съм говорила във видео интервюта за насилието наложено ми психически по време на обучението ми в НАТФИЗ, където отново ме приеха първа по успех. И това е факт. Човекът, който се подписа на изпитите, после ме смачка, но отидох с адвокат. Преборихме се, заедно.

Тази година разбрах, че липсата на желанието ми да стигнем до съд, е довела, агент ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази уж, национална академия.

Часове преди да изляза на живо в неделя по BTV в 120мин, говорих с момиче-колега, която каза, да, аз бях при него, заради него, сега напускам България. Нейният татко е бил известен журналист, светла му памет.

Разказа ми, че когато са разбрали кой е баща й, в академията отношението се е променило, но горчилката остава и тя сега напуска страната...

Снощи ''ТЮТЮН'' в ТБА, София за първи път беше гледан от масово толкова млада публика. Децата сега в училище изучават романа на Димитър Димов. Тази вечер играем отново, а представлението е сложно, не е халтура. Колегата ми Калин Врачански, снощи игра с температура, но никой не разбра от публиката. Никой не разбира, какво ни е на нас, защото сме професионалисти и стане ли 19ч., ние излизаме на битка, излизаме на сцената, излизаме наивни, чисти, защото вече не сме НИЕ, и няма място за болести. Ти, артиста, имаш мисия.

Билетите за снощи, днес, четвъртък (Ловеч) са продадени от месеци. Това не е ПР- акция, защото кариерата ми в момента е ТОП и от последната изложба продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите ''ВързАла си годината''

Но аз играя ИРИНА. Другата отговорност.

Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете, коя е тя. Тя ми се довери, защото знаеше, че ще се справя. 33 представления!!!

''Що все на мен?!'' днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка.

Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.

Бъдете здрави и усмихнати и огромно благодаря на армията от добри хора, които ме подкрепят, защото ме познават.
Този път ще спечелим ВОЙНАТА!


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТАЯ ДА СЕ ЛЕКУВА!МНОГО ИНФАНТИЛНО ПОВЕДЕНИЕ И ШИЗОФРЕНИЧНО
136
5
 
2
 
! Отговори
Тя не е мой преди 1 месец
Тип, но си мисля, че Дачков търси известност на неин гръб. Сигурно ще се кандидатира за депутат.
135
2
 
7
 
! Отговори
Лллл преди 1 месец
Добре , че Явор Дачков я насоли добре , че иначе ще си помислим , че е светица . А тя си е една долна К ..
134
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен18 Тя затова ходи по студията за да разберем ,че има такава актриса .
133
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
поредна порция -Диана димитрова - стига ве хора - повръщам вече - отщя ми се - по-зле и от турски сериал
132
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Станала му любовница заради кариерата.После си мълчала,пак заради кариерата.Сега пък проговорила,защото била лице на кампания.Я стига!Не виждаш ли,че издишаш отвсякъде.Ако беше се обадила веднага,ако го беше дала под съд,щеше да имаш огромна подкрепа и кариерата ти нямаше да пострада,но сега,както и тогава,водена единствено от интереса си,не будиш съчувствие.
131
1
 
13
 
! Отговори
Лллл преди 1 месец
Е , вече се оля , мила моя . Стига рева ! Все ти права !
130
0
 
12
 
! Отговори
Кога яде кюфтета преди 1 месец
Добре, де, тя като си е легнала с някой толкова влиятелен, че се бои името му да каже, не ѝ ли идва на ум, че по този начин измества онези хубави и даровити млади актриси, които за разлика от нея не си проправят път през постелите? Той я пребил, ама тя навремето мълчала, да не ѝ отиде кариерата. Че никой няма право никого да бие - ясно, ама пък тя намерила начин кариера да гради. Като с такова закъснение се е сетила да се оплаква, да се сети и да се покае за долнопробното си креватно връзкарство
129
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Обективно37 Диянке ,ти ли си .....
128
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След обърканото ти интервю,за 15 минути слава,не виждам как кариерата ти може да е ТОП.И,Дианче,защо не казваш причината за гнева на насилника ти?Но все пак разбрахме,че сте имали джиджи-биджи.
127
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 83Тя ги получава като лице на кампанията .Щом урви са лице ...........
126
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименА,тая много си е повярвала .......
125
0
 
21
 
! Отговори
777 преди 1 месец
Айде слез вече на земята! Колкото по дълго го натрапваш толкова по омразна ще ставаш! Поне при мен имаш обратен ефект. Това , че пет години си мълчала не означава сега да ни занимаваш пет години. Не си най важната!
124
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тая нещо и има :) Някви несвързани писания...3 ден ни занимават!
123
2
 
22
 
! Отговори
Айдеее преди 1 месец
Тази прецака семейството и на още един - служител на ДАНС. Няма спирка. Ще видите като се върне и до селото и. Там ще е зловещо.
122
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ли си мисля, че не е единствената жена, която е бита от Вергов? Може да има изненади.
121
0
 
34
 
! Отговори
Сандо преди 1 месец
коя е тая въобще?
120
6
 
30
 
! Отговори
Кико преди 1 месец
Кризата на средната възраст при жените! Или патологичен лъжец! (да потърси мнението на психолог)
119
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Кот6аАбсолютно прав сте. В конкретния случай сме неволни свидетели на синдрома на незадоволената (хистерична) жена, таила злоба и мъст в продължение на 5 г, и сега се развихрила да отмъщава.
118
4
 
44
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Тази коя е? Нищо не знам за нея?