"Спайс гърлс" се събират за коронацията на Чарлз III

Очаква се и и Виктория Бекъм да се присъедини
30 яну 2023 09:05, Александър Попов
14
"Спайс гърлс" се събират за коронацията на Чарлз III
Снимка: БГНЕС/EPA

Британски медии съобщиха, че "Спайс гърлс" ще се съберат отново извънредно за коронацията на крал Чарлз III през май.

Говори се, че поп иконите - включително Виктория Бекъм - ще излязат на сцената в петчленен състав като част от огромен кралски концерт в рамките на епичното тридневно празненство.

Твърди се, че кралските организатори "много искат" да привлекат момичешката група като "звезден подпис" за концерта, защото момичетата са се срещали с Чарлз няколко пъти по време на кариерата си.

Ако концертът се състои, „Спайс гърлс” за пръв път ще излязат на сцената в оригинален петчленен състав след церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 г.

Тридневният спектакъл по случай коронацията на крал Чарлз ще се състои между събота и понеделник, 8 май.

Източник заяви пред The Sun: "Кралските организатори много искат да осигурят най-голямата британска момичешка група и „Спайс гърлс” сериозно обмислят завръщането си на сцената в петчленен състав за това историческо събитие. Със сигурност реалността е такава: коронацията е поне толкова специална, колкото и Олимпийските игри - единствен по рода си празник. Витае общото усещане, че обединението може да се случи за нещо толкова значимо. Мел Би и Мел Си са лидерите в групата, които се опитват да го осъществят".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Спайс гърлс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
МИ-6 преди 1 година
Мазнярките са първи, Чарлз и Спайс Гърлс, give me a break, тази модерна коронация явно е идейно построена от 2-рото даскало, което не е точно дворец, но над него има дворец, въпреки коронацията? А над двореца на двамата принца пише регентство, този Чарз, и кога стана 3-ти, но да речем, да не дава специални идеи, понеже после Ариана Гранде, ако ще пее I don't like it
10
1
 
2
 
! Отговори
Тези мацки преди 1 година
Кой знае колко пъти са ги такова , само те си знаят като ги гледам какъв луфт имат между кралата . Малеееее
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е има си хас да не пят спайс гърлс, елтън джон и шакира на коронацията на Чарлз Гущера - той като тийнеджър си ги слушал и ся ще сс радва да повърти опашка пак, па и да топне чушката - демек жезъла
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонименш преди 1 година
И змии и гущери.
7
0
 
1
 
! Отговори
В. преди 1 година
Типични англичанки. Ген както казват.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой от дращещите тук е бил член на въпросната група ама много сЕ сЪмнЕвам, че ще откаже. Ноооо не чета някой да се похвали , че е бил поканен( от списователите тук де...) Както се казва: стара чанта ама мачкан лак. А драскачите тук са никАФ.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще изтупат нафталина и шала ла ла.
4
2
 
7
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Редно е да поканят Paradise Lost да изпълнят специалната песен за коронацията Beneath Broken Earth - Before us the king as lifeless hearts sink.
3
2
 
9
 
! Отговори
Цар преди 1 година
Това е за да не е скучно. Малко разнообразие, покрай коронясването.
2
10
 
8
 
! Отговори
Пенсионерски клуб преди 1 година
Момичешка група ??? Тия не се ли пенсионираха поради напреднала възраст още преди 9 години ? И не се ли разпаднаха като група още ПРЕДИ 12 години ? Сега се събират само когато има някой друг пенсионер кинти и иска да ги погледа за да си припомни младоста.... и то не в пълен състав. Еееех старост нерадост. А като си спомня че самата САМАНТА ФОКС ги е награждавала 2010г.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема ли да пипнат кромид?