Какво ви чака на интимния фронт днес?

Вижте вашия любовен хороскоп за 22 февруари
22 фев 2017 08:52, Александър Попов
5
Какво ви чака на интимния фронт днес?
Снимка: Reuters

Овен

Днес е чудесен ден да пробудите скритата еротика и да постигнете хармония между тялото и душата. Ако сте родени в първата декада - за вас е дошло време да излезете от сферата на сантиментите. Опитайте се да разпределите времето си рационално във всички сфери на живота. Тази вечер човекът, с когото искате да бъдете под един юрган ще те разочарова. Ще ти покаже ясно, че той държи не на секса, а на приятелството между вас.

Телец

Имате желание да разнообразите и да направите нещо ново в секса. Вие сте в силна емоционална фаза, щедри на ласки и освободени от всякакви комплекси и задръжки в леглото. Ако сте с асцендент Дева не трябва да се колебаете - звездите ви обещават много приятни моменти, изпълнени със страст. Родените в първата декада обаче ги очакват сълзи, раздяла и неприятни емоционални изживявания. За тях е препоръчително да си останат у дома с книга в ръка или пък в компанията на хубав филм.

Близнаци

Ще имате бурен ден, в който предстоят бурни еротични игри. Ако сте родени в първата декада не започвайте никакви спорове с половинката, особено вечерта - ще нарушите хармонията във вашата връзка. Тази вечер мислете само за забавлението. Свободните да не започват нова сериозна връзка, нека всичко си остане само в спалнята.

Рак

Имали сте няколко неудачни дни в сексуален план, но щастието се е запътило да почука и на вашата врата. Ако сте родени в третата декада - бъдете смели и дори малко груби във флиртовете. Вие сте трудно, но пък апетитна цел и няма да останете без липса на внимание.Вечерта има всички шансове да се превърне в незабравима на интимния фронт. Макар че ще бъдете на кръстопът на какво да дадете предимство - романтична среща със заращжадаща се любов или пикантна среща с бурен завършек.

Какво очаква другите зодии в любовта четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
бая съм набъбнал от снощи не съм лабил а не ми се злобее.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един голем ви чака!