3 зодии, които не се интересуват от мнението ви

Вижте кои са те
29 авг 2019 15:12, Ивета Иванова
9
3 зодии, които не се интересуват от мнението ви
Снимка: Pexels
Нормално е хората да мислят различно и да имат различни мнения по въпроси. Най-хубаво е, когато те умеят да се изслушват, да опитват да разбират другия и да обсъждат нещата заедно, дори да не са съгласни с близките си.
 
Но част от зодиакалните знаци просто не могат да приемат друго мнение, не искат да изслушват събеседниците си, ядосват се, дори крещят. Толкова силно вярват в своята истина, че дори не искат да чуят друг и така обиждат околните. Ето кои три зодии не се интересуват от вашето мнение.
 
Козирог
 
Те знаят какво правят много добре и не искат другите да им се месят или да им дават съвети. Козирозите са толкова сериозни, старателни, работливи, отговорни, че са проучили нещата много преди вас и са обмислили всичко. Не обичат някой да им се бърка в работата. Те не вярват, че могат да са сбъркали и че някой друг може да е прав, особено що се отнася до работа и задължения. Не искат някой да ги предизвиква, искат само подкрепа. Не са отворени към нови предложения и идеи, държат на своето. Консервативни са и не биха нарушили принципите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Козирог верно са такива. Надути и правят, каквото си искат. Ксто псптоянно се опитват до командват. Тегави са.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всяка статия за зодии, за всичко, винаги повтаряте едни и също зодии !
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение от 4:Относно Девите, мъжете деви са тези, които не се вълнуват и не искат да знаят чуждото мнение. Мъжете Деви са самовлюбени и самозабравени; те са и егоцентрици. Има примери за простаци мъже и жени от зодия Дева.Козирог също!
4
1
 
8
 
! Отговори
Банан преди 4 години
Тези видове "статии" защо трябва да се показват в началната страница... Не знам как някой все още смята, че животът му зависи от местоположението на звездите...
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имате майка и свекърва със знака Близнаци, определено тя би се интересувала само от мненията на любимито си дете, снаха и внуче, а като цяло тя не се вълнува от хората като цяло. Ако си имате близка ( в родата) със зодия Телец, знайте, че такава е егоцентричка. Телецът, Скорпионът, Дева, Везни също НЕ се вълнуват от мнението на хората - такива примери ги има в родата. Ако имаш познати/ приятели Близнаци - те са двулични лицемери и използвачи.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупости.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2те зодии - Овен и Телец... за нищо ;)