ФБР разпита Джоли за инцидента с Пит и Мадокс

Разговорът на актрисата с агентите продължил 3 часа
20 окт 2016 11:22, Петя Славова
25
ФБР разпита Джоли за инцидента с Пит и Мадокс
Снимка: архив, Reuters

Актрисата Анджелина Джоли и нейните деца са били разпитани от сътрудници на ФБР в САЩ. Поводът е бил инцидентът, който се случи между нея, съпруга ѝ Брад Пит и 15-годишния им син Мадокс по време на частен полет, съобщава TMZ.

Още по темата

Твърди се, че именно заради тази случка последва и разводът на Бранджелина. По информация на изданието, двама агенти са посетили актрисата в нейния семеен дом в Малибу, Лос Анджелис и останали там повече от три часа.

Източници твърдят, че сътрудниците на ФБР се опитват да установят фактите и събират показания, необходими за повдигане на обвинение срещу актьора.

На 30 септември стана известно, че Джоли и Пит са стигнали до временно съгласие по опека над децата за срок до 20 октомври. Съгласно документите, шестте деца са дадени на майката.

Вижте цялата история за Анджелина Джоли и Брад Пит в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
така е, ше ми осиновява жълтун от камбоджа, дивото зове!
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЖОЛИ Е УЖАСЕН ЧОВЕК!!!!!!КАЗАНО Е, ЧЕ ВЪВ ВОЙНАТА И ЛЮБОВТА ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО НО АЗ НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ТОВА!!!!СЪЩАТА Е КАТО БИВШАТА НА ДЖОНИ ДЕП КОЯТО Я РАЗКРИХА, ЧЕ Е ЛЪЖКИНЯ АЛЧНА !! ТАЯ ИСКАЛА ДА И ДАДАТ ДЕЦАТА НА 100% И БРАД ПИТ ДА МУ СЕ ЗАБРАНЯЛО ДОРИ ДА ГИ ВИЖДА! ЗЛА ЖЕНА!
14
1
 
11
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Преди 5 години имаше случай в САЩ -9-годишно момченце звъни в Агенцията за Закрила на Детето с оплакване, че е подложено на родителски тормоз!!! Карали го да си подреди стаята! Ти да видиш чудо и тормоз! Завършен ***!
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрън, дрън, по пътя на руските елитни к.урвета. Ще почне да изнудва мъжа си, както при Мел Гибсън.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ангелина се оказа и тя една острилка като другите.Да и даде каквото и се полага по закон и да я забравя по-бързо.
11
2
 
15
 
! Отговори
ннн преди 7 години
Ама и Брад Пит е един льоло. Не я ритна в *** тая докато беше време, ами стойки и чалъми по холивудски разиграва - голяма любов, семейство, блабла. Никакъв инстинкт за самосъхранение няма тоя. То от самолет се вижда, че тая превземка не става ни за жена, ни за семейство и всичко е една голяма претенция и поза от нейна страна.
10
1
 
30
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Пит предполагам е шибнал як шамар на 15 годишния тарикат и мама Джоли се е притеснила, че е агресивен.
9
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Тъпчо говори глупости. Какъвто е и прякорът му впрочем: ) Боят отдавна не е средство за възпитание. Понякога даже и един шамар е пагубен за детската психика. Освен ако вече не става дума за някакво много тежко прегрешение. Хубаво щеше да е и ние да си имаме ФБР, което да търси сметка на родители -побойници и грубияни. Макар че Бр. Пит няма вид на такъв, това показва как в тези страни интересите на децата са много добре защитени. В Англия например родителят не може да повишава тон на детето си и ако това се случи на. общ. място,веднага биват уведомявани соц. служби. В Швеция шамарите над
8
0
 
33
 
! Отговори
shady преди 7 години
Не мога да разбера к'во се занимават ФБР с глупости. Пит се скарал с осиновения си син и най-вероятно с Джоли по време на частен полет и ФБР се занимават с това. То ако за всяка подобна кавга в САЩ се намесват ФБР не знам колко персонал трябва да назначат, за да си губят времето с безсмислици.
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарят Ахил е Гадно *** бе! Той няма да се остави да го мачкат некакви си 12 маймууни, пък били те и от ФБР. Че току виж им направил един Боен клуб и ги срещнал с Джо Блек.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Алонзо МоузлиАми, по-добре така, отколкото нашите служби, които не само малки, но не решават НИКАКВИ проблеми.
5
5
 
3
 
! Отговори
р преди 7 години
До Анонименили той нейния...
4
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Превзета биполярна ненормалница.Ще съсипе живота на човека, само защото е ударил един шамар на сина си.Иначе всички чалга маниаци въздишат по нея.
3
3
 
41
 
! Отговори
Алонзо Моузли преди 7 години
Оставам с впечатлението че ФБР е една махленска организация, която няма друга работа освен решаването на маловажни квартални проблеми и дребни семейно-битови инциденти. А по филмите ги представят некакви костюмирани тежкари с цайси и огромни черни джипове движещи се в кавалкади с много прахоляк и шум. Надувки, циркове и грандоманщина.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия от ФБР-то яко мат'риал са събрали. Сега и ръцете няма да си мият. След 3 часа с тази флигорна само за ножка мислят и за вувузели с нея мечтаят...
1
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
овца,съсипа живота на човека..