"Майната му на такъв ЕС, за който гей парад е входен билет"

Зарежете приказките за човешки права, казва премиерът на Сърбия
Обновена: 17 сеп 2012 14:54 | 17 сеп 2012 10:34, Елка Василева
345
"Майната му на такъв ЕС, за който гей парад е входен билет"
Ивица Дачич. Снимка: архив, Reuters

„Майната му на такъв Европейски съюз, входен билет за който е гей парад“, каза сръбският премиер Ивица Дачич по повод провеждането на гей парад в Белград.

Гей парад в Белград е планиран да се проведе на 6 октомври, както това изрично беше поискано от представители на ЕС и САЩ, писа вестник „Вечерне новости“.

„Зарежете вече тези приказки за човешки права. Какви човешки права? Става въпрос за сигурността на хората! Има страни, в които няма гей паради, а са членки на ЕС. Възможно ли е това да бъде главна тема, да продължаваме да се занимаваме с гей парада като основен проблем, като билет за вход в ЕС, което е смешно“, каза Дачич.

В същото време сръбският премиер не проявява разбиране към психопатите, които заплашват да убиват участници в гей парада и които казват, че гей паради няма да има.

Сърбия трябва да провежда умела политика, за да влезе по-скоро в ЕС, като при това не потвърждава, че Косово е независима държава, декларира още сръбският премиер.

„Сърбия трябва да премине през слалом, ако трябва сто пъти да преговаряме. Трябва да знаем какво искаме и ние търсим решение, за да преминем през европейската интеграция, като при това не верифицираме независимостта на Косово“, каза още премиерът на Сърбия Дачич, цитиран от сръбския печат.

За 6 октомври са планирани още три масови мероприятия в сръбската столица – на военните ветерани, на патриотични организации, както и пренасянето на тленните останки на княз Павле от Белград в църквата „Опленац“ в Топола, където се погребани членове на сръбското кралско семейство Караджорджевич, пише още „Вечерне новости“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още по темата: гей парадесИвица Дачич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
0
 
11
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Браво на сръбския премиер! Една достойна и почтена позиция, която трябва да бъде за пример на всички държавници!
289
2
 
0
 
! Отговори
Стефан Чолаковъ преди 10 години
ОТПРАТИХА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С ФОТО-blitz.bg/news/article/219147-Мръсницата всред мръсниците се откроиНа стълбите на горе и на долу власт МЕЧТАНе желаят да се снимат в близу нащеС най-първата от първите жени без *** !-Бягат хората от нея да са близкиНе се привличат както в рекламите предишниМоже би мръсницата иска да е първаТя единствена е в бяло без прегръдка !-Студентско Академично общество решиНаграда дава *** без брада да се веселиНии пачаври учени и академични Х
288
0
 
44
 
! Отговори
илко преди 10 години
Хич не ви и трябва тоя ши*ан европейски съюз.Разпродавате си икономиката и започвате да се молите за кредити за да си купите техните стоки.Това е ЕС.Колко български производители си продават продукцията в ЕС?
287
0
 
40
 
! Отговори
Някой си преди 10 години
Истината е, че в политическо отношение винаги са били по-добри от нас. Колкото и да не ги харесвам, заради исторически злини, мога да потвърдя, че в политиката са доста успешни. Ех, тежко ѝ на България с такива политици...
286
8
 
7
 
! Отговори
NezavisimNacionalist преди 10 години
србе на врбе
285
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това, което сме били, сякаш отдавна не сме...А Сърбите продължават да бъдат, въпреки всичко. У нас са останали искрици вяра и любов. Дано някога се възроди този наш народ болен!
284
4
 
64
 
! Отговори
само така преди 10 години
СЪРБИТЕ СА ИСТИНСКИ ХОРА, РОДОЛЮБЦИ, А НЕ ПРОДАЖНИЦИ КАТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ. СЛУГУВАТ НА ЕС, А НАРОДА 23 ГОДИНИ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ.
283
6
 
43
 
! Отговори
БРАВО НА СЪРБИТЕ преди 10 години
ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ - ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА УСПЕХА И НА БЪЛГАРИЯ!
282
20
 
23
 
! Отговори
Сите србе на врбе преди 11 години
Сърбите загубиха Косово, загубиха и Македония. Не позволиха Македония да бъде част от Майка България. Големите печеливши са албанците. Към Албания ще се присъедини и Косово, после и поне половината Македония - поне на запад от река Вардар. Унгарците във Войводина се ослушват и те, Унгария призна Косово. Санджак е пълен с мюсюлмани, долината на Прешево с албанци.....та те сърбите ще имат ли територия дето да вкарват в ЕС? Цялата им държава ще се разпадне от беднотия, имат само един Белград.
281
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
hahaha i posle i Kosovo shte priznaqt, nqma strashno.Srbiq i zaedno s Makedoniq, Ukraina, Moldova i Albaniq nai-bednata strana v Evropa.Koi vi iska vas v ES che shte mi se penchi tuka kakvo iska i kakvo ne?
280
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Б Р А В О И В И Ц А На какъв "мъж"ми се прави един плондер,който не знае,кога да спре да яде и не прилича на човек?Страхливци и ***...и са всички изнасилвачи и убийци на жени,деца и вързани мъже/в Сребреница,Книн,Дубровник,Сараево.../във войната в бивша Югославия,като сърбите!
279
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До патриотин Не става дума за надупване,а за толерантност.Нашите "мъжкари"от БКП/БСП са големи мъже,когато пияни пикаят във фонтани,бият жените си и се надупват пред Русия!
278
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Тя,природата вече се е "изказала" по въпроса за простотията на Дачич-чрез неговия вид,да ме прощава Господ!Грозните мисли правят човека още по-грозен.Лидерката на косовските сърби Рада Трайкович казва за него,че като го слуша мисли си,че е пиян.А лидерът на ЛДП в Сърбия Чедомир Иванович га нарича "патетичен националист".
277
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Б Р А В О И В И Ц А Говорителят на Милошевич и премиер на социалистическа и националистическа Сърбия Ивица Дачич, каза буквално следната:-"Изем ти ту Европу,ако улазна карта е гейпарада!"Което е трудно да се преведе,особено ако го казва *** селянин,свинар от Сърбия!
276
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Б Р А В О И В И Ц А Хендикепът Дачич е патетичен ***!
275
2
 
10
 
! Отговори
sasho БОКЛУК СИ ТИ преди 11 години
А НЕ БЪЛГАРИТЕ ЩОМ СИ ПИШЕШ ИМЕТО НА ЛАТИНИЦА И КОЙ ТИ ПОЗВОЛЯВА ДА НИ ОБИЖДАШ И ДА ГОВОРИШ ЗА ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УБИЙЦИ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!!
274
2
 
34
 
! Отговори
Б Р А В О И В И Ц А преди 11 години
БРАВО ДАЧИЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
273
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едно голямо Браво за г-н Дачич
272
0
 
39
 
! Отговори
хех:) преди 11 години
О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо
271
2
 
40
 
! Отговори
членка на ЕС преди 11 години
Е, при нас гей-парадите са ежедневие....