Полицаи откриха близо тон сушащ се канабис в Петричко

В дома му открили и още трева, която е иззета
29 сеп 2016 12:30,
7
Полицаи откриха близо тон сушащ се канабис в Петричко
Снимка: Reuters, архив

Служители на полицията в Петрич са открили в земеделски имот в местността Долна махала, в землището на петричкото село Гега, положени да се сушат 138 растения с общо тегло 966 кг, съобщиха от МВР.

При направения тест те са реагирали положително на канабис.

Имотът е стопанисван от 50-годишен мъж от село Гега. В хода на работата по случая е извършена проверка в неговото жилище, при която са намерени и иззети около 19,7 килограма съцветия, реагиращи положително на канабис.

Мъжът е задържан. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Петричканабис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
nqkoi si преди 7 години
До Един българинот ракията , аналгина , грипа , настинката и даже от прах също може да се стигне до увреди на плода при бременни жени !
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един българинНе е зле да си ъпдейтнеш фактите. Помага при деменция, множествена склероза и алцхаймер, като възстановява мозъчна тъкан и нерви, предотвратява изпускането на ензим в белите дробове, който причинява рак и се отделя при тютюнопушене. Олиото от растението има положителен ефект в/у някои ракови образувания, ама това още няма да ти го кажат по телевизията, защото рака е заболяване, от което някои печелят милиарди годишно. Всяка злоупотреба е вредна. Мн ясно, че шофирането е опасно.
2
2
 
10
 
! Отговори
Фактите преди 7 години
Растението може да се използва в медицината и индустрията, няма нито един смъртен случай, декриминализирано е в доста страни, няма проблеми с наркомании, които да са повлияли на икономиката на тези страни по негативен начин, по целият свят има хора които употребяват и това не проблем, защото мн от тях го правят отговорно, не го поставят като приоритет пред личния си живот и развитие, мит е,че канабиса е опасна дрога, по-скоро е прекрасен опиат за разпускане и разтоварване след натоварена седмица
1
1
 
11
 
! Отговори
Пак се питам преди 7 години
Част от бежанците идват от райони, в които има цели плантации с растения - суровина за дрога, това е основният им поминък.Тук ще ги настанят в обезлюдени райони, в които няма работни места. Какво ще прави бежанецът? Той има три възможни начина да осигури прехраната си:1. Да рискува да стане зеленчукопроизводител /не знае каква ще е реколтата, за която ще се труди много и ще спечели малко/ или да е пастир;2. Да е на социални помощи /на наш гръб/;3. Да си направи плантация, както си знае.