Стрелба на гара в предградие на Мюнхен, ранена е полицайка

Няма признаци за терористичен акт, съобщи германската полиция
Обновена: 13 юни 2017 11:53 | 13 юни 2017 11:42, Елка Василева
33
Стрелба на гара в предградие на Мюнхен, ранена е полицайка
Снимка: архив, Reuters

Един човек е ранен при стрелба на станция на градската железница в предградие на Мюнхен, съобщи в Тwitter германската полиция.

Инцидентът е станал по време на сутрешна полицейска проверка на гарата в Унтерфьоринг, съобщи говорителят на мюнхенската полиция Михаел Рихлайн, цитиран от Асошиейтед прес.

Според полицията няма улики, че става дума за терористичен акт, предаде ДПА.

В. "Билд" съобщи, че полицейски служител е бил ранен на перона, след като един от заподозрените, спрени за проверка на документи за самоличност, извадил оръжие и стрелял, предаде ДПА. Заподозрените са задържани, гарата е била евакуирана за кратко, а движението на влаковете временно е било спряно, добавя вестникът.

Районът е бил отцепен, а в полицейската операция е бил задействан хеликоптер, пише БТА.

Очевидци твърдяха пред мюнхенския в. "Меркур", че заподозрян отнел пистолета на полицайка и я прострелял, като ранил и други хора наоколо.

Полицайката е тежко ранена. Мъжът, който е задържан, също е ранен, когато полицаите отвърнали на огъня. Леко ранени са двама случайни минувачи. Няма доказателства, които да сочат, че е имало и други замесени в стрелбата, уточни междувременно полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Мюнхенстрелба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
вече е известен стрелеца, както се очаквало той е...немец на 18г. от Ирански произход,,,живял две години в Германия, нищо ново , това не е терор, а незначителен битов инцидент..
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извършителят е отнел служебното оръжие на колегата на полицайката, след което я е прострелял в главата. Настанена е в критично състояние в болницата, с опасност за живота. Престъпникът е ранил и двама случайни минувачи, които също са настанени в болница с тежки наранявания, но без опасност за живота. Извършителят е 37-годишен германски гражданин, бил е прострелян при задържането му, но е жив и под засилена полицейска охрана в болницата. Така пише в поста на Баварската полицейска служба.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не можах да разбера много какво е станало. Заподозряния ли е извадил оръжието или го е взел от полицайката. Един ли е бил заподозряния или няколко. Ако написаното е вярно то излиза че германските полицаи са много заспали. Първо не знаят как се прави проверка на заподозрян, второ не могат да отреагират адекватно когато са нападнати и да си опазят личното оръжие.
28
3
 
6
 
! Отговори
Додо до дедо преди 6 години
Това е саморазправа без религиозен мотив. Бъди жив и здрав !-------дефинирай "религиозен мотив", моля те. Реално в твойто тълкувание имаме група мюсюлмани- сунити- турци и албанци, които тормозили мюсюлманин -шиит, който в крайна сметка ги избива! Ако това не е религиозен мотив, то тогава и войната между Ирак и Иран, както и тази между Саудия и Йемен трябва да е някаква гражданска война, "без религиозен мотив". Благодаря и ти бъди здрав и жив, там в мулти-културална Германия!
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А те ако ги дадат реално от сутрин до вепер като някои де излизат в 6;30 и се прибират вечер у 21;30 ще ги питам дали след една седмица ще е така като досега и да видя колко ще имат с реалната програма но това държавата не го следи караи дано го доживеем да го видим някога
26
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно мие станало се у англия; германия франция ама у италия швеция дания що не стане у тия държави има ред където има нормални правителства разбиращи от работа и испания хората имат закони ние се занимаваме с книжките купени ли са на тия каквото и. да направиш освен да ги приучиш часовете си да дават част от което и това не правят товае само мислене на простотии а и да сложат по двама трима изпитващи има учат нее само един и то за отбии номера *** московски спи
25
2
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Продължение . А това, че медиите са манипулирани си напълно прав! По това твое твърдение нямам никакви възражения. Истината за случаят Али Сомболи излезе капка по капка в продължение на половин година време. Хора не забравяйте, че много луди или полупревъртяли са на свобода. Шизофреници, извратеняци, всякаква ***. Те убиват и осакатяват другите без политически или религиозен мотив.
24
3
 
3
 
! Отговори
четете О. Фалачи преди 6 години
До Анонимен 22бая сте неграмотни с приятелчето французин, договорката е вследствие войната с Израел, евреите наритват яко арабите и последните за отмъщение се събират в ОПЕК и вдигат цената на нефта 30 пъти/подобно/. Тази цена е непосилна за икономиките в Европа, та затова приемат камилари на кило+ разни форуми за това как целия научен прогрес бил произлязъл от камиларите и пещерняците афганци и сие. Така да се каже, сме си продали душата на дявола, за скапания нефт.
23
4
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
До номер 13. Додо, чуй какво ще ти каже дедо. Живея тук и съм изчел и чул всичко по този случай. Турчета и албанчета са тормозили и са се подигравали непрекъснато със Сомболи до такава степен, че накрая той си купува оръжие, подготвя се и отива в Олимпияайнкауфцентрум. (голям магазин). Започва да избира мургавички и да ги трепа един по един. Между убитите 9 човека няма нито един германец, всички са турци или албанци, между 15 и 18 г. Това е саморазправа без религиозен мотив. Бъди жив и здрав !
22
3
 
3
 
! Отговори
чудомир преди 6 години
Великите сили са Франция,Англия,САЩ,Русия,Китай,Германия.Тези държави винаги са под пари.Така се подържа величие.Там няма време за отпускане.Терористичните актове са възможност за проверка на персонала,службите и организацията на държавата.Повече полиция,повече контрол над криминалния сектор и всички луди.Тотална проверка на всичко в държавата,обновяване на инвентара и т.н.Не като в България,липса на държава и общество,липса на институции,липса на контрол,един разлагащ се мързелив,скимтящ народ.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ви кажа за едно Предателство извършено от всички Зспадни държави през 1976. Французин ми го каза. През 1976 са се събрали премиерите от З.Европа в една от Арабските държави и са се договорили така, срещу пари или нефт, не питах. Тогава Западняците са обещали да приемат камилари но без да ги приобщават, да ги оставят да изповядват религията и гнъсният си мснталитет. И ето резултата, започна изтребкението на шваби, ингилизи, франсета и т.н. Ние ги жалим а те сами си надяналу примката.
20
6
 
14
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Медиите са маша в ръцете на глобалистичната ислямофашистка върхушка в Германия! На немските медии, (както и на 95% от останалите Европейски и световни медии) човек никога не трябва да вярва! Ако помните и иранския Мюсюлманин Али Сомболи, който спретна Джихад през юли 2016 в Макдоналдс в Мюнхен и изби 11 души (9 на място, а двама по-късно в болница) беше обрисуван от медиите като "Дейвид", "младеж", "депресиран", "тормозен в училище" и "изпаднал в Амок"!
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аллахакбаровеца точно се бил на//дупил към аллаха си и те го притеснили!!!! Как да не ги стреля, лишили го от това щастие, да се отдава на господа си. А гъзодупеца по 5 пъти на ден се отдава на аллаха си. Тогава получава прозрения и нови идеи, особено свързани с науката.
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в тази статия почти нищо информативно няма ... да не говорим за факти!3-*** са ранените, от тях най-тежко е пострадала 26г. полицайка, по нея е стрелял нападателя, след като е успял да й измъкне собствения пистолет, а преди това се е пробвал да бутне полицаите под минаващия влак. И после са го застреляли съответно ...
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така, това е бил представител на най-мирната религия на света, която изобщо не убива, но предизвикан от гадните немски полицаи които нарушили сутрешното му спокйствие, изпаднал в шок, и справедливо се защитил. Танте напълни Германания с камилари, не им дава много пари а и го кара да работят. Как няма да се нервират, вместо да правят чавета ще им работят на швабите. Нали са поканени като гости, кога госта работи?
16
16
 
1
 
! Отговори
Сурай преди 6 години
До КикоНама да убиждаш ислама разбра ли ме
15
4
 
25
 
! Отговори
Кико преди 6 години
"Полицайката е тежко ранена. Мъжът, който е задържан, също е ранен, когато полицаите отвърнали на огъня. Леко ранени са двама случайни минувачи."ХОРА, ПРОЧЕТЕТЕ ТОЗИ АБЗАЦ! ДОПРЕДИ САМО 2-3 ГОДИНИ ТАКАВА НОВИНА ОТ ГЕРМАНИЯ БЕШЕ АБСУРДНА! ЗА ГЕРМАНИЯ СЕ ГОВОРЕШЕ ВЪВ ВРЪЗКА С БИРА, КОЛИ, ТЕХНОЛОГИИ, СПОРТ И ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! ГЛОБАЛИСТИТЕ ПРЕВЪРНАХА ЕДНА ПРЕКРАСНА И ПРОЦЪФТАВЯЩА ДЪРЖАВА В ИСЛЯМСКО ГЕТО!!!!!
14
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много експерти в тази *** .
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германистан след 10 години азиатските нашественици ще го съборят и ще стане като нашенския Ци га нис тан!Азиатците са такива...неочовечени ди ваци
12
3
 
4
 
! Отговори
Додо преди 6 години
До Сурай: Кажи, Мустафа?