Експериментът Dnes: Нетърпими ли сме към боклуците?

Какви са реакциите на хората? Избухна ли някой или пък сме апатични?
Обновена: 30 сеп 2016 09:22 | 30 сеп 2016 08:52, Екип на Dnes.bg
35
Експериментът Dnes: Нетърпими ли сме към боклуците?
Кадър: Bulgaria ON AIR

Граждани невъзмутимо изхвърлят отпадъци от закуски и празна бутилка от минерална вода на улицата пред погледа на всички ни.

Какви са реакциите на хората в центъра на столицата? Избухна ли някой, направиха ли им забележка или пък сме апатични?

Репортерите Борислав Петров и Валерия Цветанова от предаването "ДНЕС" по телевизия Bulgaria ON AIR отново влязоха под прикритие. Вижте!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
до varg преди 7 години
изтриха ми мнението защото нарекох някого *** защото си хвърлил бутилката пред театъра? вие *** сериозно ли? мили родни картинки...
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че какво може да сториш?Да направиш забележка и после да те набият?Или да дойде полицията и да изкарат теб виновен, а ?Или после да се стигне до съд и съдията да я приятел с тоя дет хвърля *** ?Нека да има органи на реда на които хората може да се осланят и тогава ще има реакция !
18
1
 
6
 
! Отговори
vilidimdim преди 7 години
стига са лаяли против селяните!Представа си нямате какви чисти села има - без опаковки , без найлончета , без парцали по улиците ;с градинки ( и сами си ги поддържат, а не "озеленители").Селянинът си държи кучето на двора и си му мете - пък кучетата на гражданята...Цапащите са тези дето ходят на почивка в чужбина, карат лъскавите коли и наричат всички наоколо ***.Въпросът е:кога платените служители, дето това им е работата ще въведат ред ?
17
4
 
1
 
! Отговори
Непукист преди 7 години
Бо, никак не е просто и добро това, което предлагаш. И сега има ЦГМ, който е на самоиздръжка от глоби и актове. Дали е по-добре, или ЦГМ е просто рекетьорска структура с държавна перелина. Просто е всеки един от нас да има нетърпимост към тези, които си позволяват да цапат общото. Да задължим някой постоянно да ни санкционира, за да се спазват някакви елементарни културни принципи ще им за българите обратния ефект.
16
0
 
4
 
! Отговори
kk преди 7 години
Заринали сме се, ама просто си ги изхвърляйте в кошчетата.Не е никак страшно и трудно.Не боли.Трябва маааалко клтура.Ако аз или Ти не си хрърлим *** в контейнера,няма кой,някой германец ли ще дойде да го направи?Не говоря за разделно събиране - светия граал.Сложих случайно празен кашон пред кафеавтомата на входа и сега редовно го пълнят и някой? го хвърля....Lol
15
0
 
24
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Общинска охрана на самоиздръжка от актове и глоби - толкова е просто!!! Ама не, ние с толкова прости неща не се занимаваме - трябва да са европроекти, магистрали, атомни централи, бежански кризи, милиарди ...
14
1
 
31
 
! Отговори
Тиквата преди 7 години
Срещу моя блок дете изхвърли торба с *** през балкона си от 7-8ми етаж някъде долу ... и си викам тази селяния не е нормална ... а след 5 минути и бащата направи същото !!! Просто който си е БУНАК си е БУНАК цял живот и *** ако ще АЙФОН 10 да има и 5 звезден хотел и най-разчекнатата *** мутреса където няма нищо естествено по нея и отвън и отвътре ! Аз *** си ги нося по джобове или раници и където видя кофа там мятам а отделно глупавият ПОЖАРНИКАР кога ще направи завод за ***?
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верно е *** бол *** цялата работа е страдаме от сметкажии близки особенно рода завист за земи и гори и простотии кои бил подобре време е да изчистим *** наречен завист и ще се оправим
12
1
 
16
 
! Отговори
Ами,така е..., преди 7 години
*** много в тая държава,но никой не се наема да ги измете.Народът страда от ***,но си остава апатичен до смърт...
11
2
 
17
 
! Отговори
az преди 7 години
Нетърпими друг път. Всеки ден гледам реднеци как си хвърлят фасовете през прозорците на колите. *** пълна.
10
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При толкова полиция, мисля че има кой да следи за тези неща.Ако му направиш забележка може да изядеш един бой, а длъжностното лице може и глоба да му спретне, с която да разбере че така не бива.
9
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако направиш забележка, оня може да изкара пистолет и да те гръмне или друго да ти направи.В такива диви времена живеем. И по зле ще става. Интелигентинте се изтеглят от БГ. Генофонда ще го развиват оснвно цеганиете, мутрите, батките, кифлите и така.
8
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като им направиш забележка скача с ножа,бокса или глутницата талибани с която движи.И после особено ако са квартални "звезди" си имаш проблеми с тях години наред. Какво се правите на монахини не мога да разбера.С такива хора се общува с много бой,яки глоби и изстрели.В техният свят нещата се случват така.
7
0
 
12
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Плешивата златка плаща тия сметки ХАХАХАААА
6
0
 
37
 
! Отговори
Избирател преди 7 години
Време е да изхвърлим *** от парламента !
5
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всеки ден виждам през прозореца си,как едни хора минават с коне и каруци,вадят каквото им трябва от кофите,разхвърлят останалото по шосето,и какво ? да им направя забележка? та да ми разбият апартамента и да ме пребият ? - нали само за дреболията да ги нарека с истинско име тук и ще ме цензурирате. нали трябва да сме толерантни ? ами...тогава ще затъваме до шия в какво ли не.
4
0
 
24
 
! Отговори
Сутрин в София преди 7 години
Сутрин най-обичам да видя някой още гурелив, с наклефани обувки и сдрусан анцуг да чака някоя помивка да се изходи на тротоара. После си завъртат задниците и двама и се изнасят.
3
7
 
27
 
! Отговори
художника преди 7 години
Първият учебен ден. Родители от цялата страна пристигат в София да докарат децата си на училище и паркират както им падне. И какво правят, докато стоварят багажа на отрочето си???Ами почистват си колите. Хвърлят опаковки, изпразват се пепелници, очукват си калните степенки и ..... си тръгват доволни и "ЧИСТИ" към родните места . Ей това е българина- не пази чуждото.
2
0
 
26
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
Когато чуждо, несъвместимо тяло попадне в жив действащ организъм, тогава организмът прави всичко за да го изхвърли. Нарича се инстинкт за самосъхранение.
1
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нетолерантно е да им кажеш да си ги съберат,както и *** на кучкарите,защото налитат на бой особено госпожиците с вафли в косите и новодошлите скромновъоръжени с ножове и пазени от полицията млади афгански господа. За това хората които плащат най-високата такса смет в България тънат в мръсотия,заради Ганка от Каспичан и Ахмат от Ирак.