Поляк почина в кръчма, възкръсна, върна се да си допие

Камил прекалил с водката, но изследванията му били добри
1 дек 2016 11:00,
24
Поляк почина в кръчма, възкръсна, върна се да си допие
Снимка: Reuters, архив

Мъж, обявен за мъртъв след тежък запой, се събуди в моргата и се върна да си допие. Действието се развива в Полша, а за 25-годишния Камил било сигурно, че е умрял.

Той се включил първоначално в тежък запой в заведение, където изпил толкова много водки, че колабирал. Линейка го закарала в болница, а там само констатирали смъртта му, съобщава британският Метро.

Същият ден обаче охранителите в болницата започнали да чуват странни звуци от моргата, като всичко завършило с отварянето на вратата от страна на трупа, който на всичкото отгоре си поискал и одеяло.

Охранителите повикали полицията, а дотогава Камил се възстановил напълно. Кръвните изследвания показали, че пациентът може да се прибере у дома си.

Вместо да се прибере вкъщи Камил се върнал в заведението.

Това не е първата подобна история. През декември миналата година руснак почина след твърде много консумирана водка на купон. По-късно се събуди в моргата и се върна на купона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: водкаполякПолша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
15
 
! Отговори
Вицоман преди 7 години
Учителката решила да покаже на децата вредата от алкохола.Tя изважда един червей и пред очите на всички го потапя в чаша с водка. Червеят се сгърчва и умира. Тя пита:- Каква е поуката деца?- Който пие водка няма *** - казва Иванчо. Учителката ядосана решава да заведе децата в една ферма. Там слага пред една крава едно буре с вода и едно с водка. И отново пита:- Кравата пие от водата и не помирисва даже водката. Kакъв е изводът?Иванчо веднага готов с отговора:- Който не пие водка е ***
16
0
 
23
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Аз вярвам ,поляците си фиркат стъбилно .
15
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иддиоти ! А после американците били тъппанари ?
14
7
 
3
 
! Отговори
Да се предупредят преди 7 години
обсебени негодници атакуват и набедени че"май са яли отровни гъбки".Заловени край моя дом с превозно средство с генератори з а невидимост,се опитаха да ме убият с оръжие с торсионно солитонен накрайник.През деня късах гъби приличащи на сарнели млади ..сметнах че не са ядливи и ги оставих на маса пред дома през ноща се събудих от неприятно бръмчене чуха се разговори между поне трима и един дистанционен.извадиха оръжието .Започна д а ми се вие свят ,раз на топъл басейн и до 6 утра ноу проблемс
13
7
 
3
 
! Отговори
JJIvanov пазете ги преди 7 години
мНого да с е внимава..Извънземни некадърници атакуват набедени че май са били пили..Облъчват ги жестоко жертвите припадат и изпадат в леко охладено тип блок съзнание състояние..Обикновенно се самолекуват след като им обевят тялото за здраво и читаво..Снимки на облъчени обемно от иноземни наркомани ползващи летящи тарелки с генератори з а невидимост има в Пежня ру
12
1
 
20
 
! Отговори
сатана преди 7 години
наздраве
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И при тях здравната реформа е в напреднал стадий. Следващия ще бъде контролен изстрел в главата за да няма други възкресения.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво,желузни сте!
9
4
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Povqrvai mi polsko e noistoriqta nikak ne mi se struva istinska
8
4
 
30
 
! Отговори
Доста яко преди 7 години
Освен, че историята е доста... хмм... хумористична (по-скоро черен хумор с щастлив край, защото човекът все пак е жив) има и друг интересен момент за отбелязване. Медицината в 21 век е толкова напреднала, че не може да различи жив човек от мъртъв човек, точно както в Средните векове. Това е хубаво да се има напредвид от хората, които се предоверяват на медицинската система и мислят, че тя е турбо, мега, гига, супер напреднала заради множеството хапчета и лъскава апаратура по болниците.
7
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приказки от 1001 нощ!
6
0
 
93
 
! Отговори
C2H4OH преди 7 години
В заглавието се долавя темата в ,която душата напуска плътта и се отправя в небитието,но това напускане е само временно,тъй като желанието да бъде доизпит алкохола се оказва доминиращо.
5
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво. Една добра новина.
4
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко ли хора са погребани живи, погрешка обявени от лекари за мъртви? А на колко ли са взели органите, обявявайки че е настъпила мозъчна смърт?
3
2
 
76
 
! Отговори
darcas преди 7 години
Който пие, не умира бе, само изветрява :D
2
2
 
52
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Браво на поляка! Заслужава да бъде отличен с престижното звание "Горький пропойца".
1
2
 
69
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Казано е, че пияниците са закриляни от Господа ! Има много "чудеса" с тях. А защо е така - загадка.

Спонсорирани публикации