Мъск представи бронирания си пикап с... чупливи стъкла

Cybertruck не се хареса на потребителите
22 ное 2019 22:20, Нели Христова
75
Мъск представи бронирания си пикап с... чупливи стъкла
Снимка: Reuters

От 6 години изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск обещава на феовете електрически пикап и той вече е факт. Както и е факт, че тези 6 години са напълно пропилени от дизайнерите на марката, защото със сигурност това е най-грозният автомобил, който се появава в последно време. На това мнение са повечето потребители в Twitter, които не спестиха критиките си по адрес на външния вид на Cybertruck (както ще се казва моделът). Пикапът отнесе и солидна доза подигравки заради "бронираните" му стъкла, които се... счупиха по време на премиерата.

А машината беше представена от самия Мъск, който обяви, че пикапът на Tesla трябва кардинално да промени силите в сегмента, като едно от основите оръжие е r;ekkf екстравагантният подход към дизайна. Според милиардера, сегашните пикапи, изглеждат като близнаци и ако им махнеш емблемата, те няма да се различават един от друг.

При пикапа на Tesla тази опасност е избегната, като Cybertruck прилича на автомобил, избягал от снимките на научно-фантастичен филм. При това, първият екземпляр, показан пред публика, беше подложен на какви ли не издевателства (удари с тежки чукове, например), а Мъск заяви, че той издържа и на изстрели от огнестрелно оръжие с калибър 9 мм.

Още за новата играчка на Мъск четете на сайта на Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: Teslaилон мъскcybertruck
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
5
 
! Отговори
Ренде преди 4 години
Явно Мъск е прекалил с тревата ;)
55
2
 
2
 
! Отговори
ЛоШо преди 4 години
Тесла вече наистина отговаря на името си ! Тази кола ми прилича на тенекиените играчки от соц времето. Явно от Тесла съвсем са си повярвали щом пускат такава шега на пазара. Сигурен съм, че акционерите са луднали!
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се доближава до барбекюто ми на двора, единствената разлика са по-големите колела.
53
1
 
4
 
! Отговори
Нетесла преди 4 години
Те и другите Тесли които вече са излезнали са им трагични, просто не се вижда на пръв поглед. Който не вярва да потърси как лепят уплътнения от алито на Модел 3, че е много шумен. Другите реват, че е много твърдо возенето - на тях Мъска им заръча да си изпуснат малко гумите - хахаха.
52
2
 
6
 
! Отговори
ами преди 4 години
купувайте си го, щом си го харесвате, тоя петокрил, шесто....Наливайте му на Мъска в кацата без дъно...Това нещо на сцената прилича на изключително неуспешен футура дизайн от 70-те, имаше едно време такива.. явно нямат пари за истиски дизайнери, та се налага да вадят от нафталина.. *** нищо, вие си го харесвайте...
51
15
 
6
 
! Отговори
От Бостън преди 4 години
Почти всички от фирмата ми го харесаха веднага! Много смела концепция за свободомислещи хора. Но *** си харесва голфа. Лошо няма. Различни цивилизации.
50
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъск представи бронирания си пикап с... чупливи стъкла----------------Трагикомедия!!!!!!-))))))))И този Мошеник е лицето на бъдещата инжинерна и научно-американска технология и прогрес???Каква деградация...!!!Мда..., НАСА още дЪЪЪЪЪлго ще лети в Космоса с руските ракетни двигатели РД-180!!!
49
2
 
1
 
! Отговори
Слав Караславов преди 4 години
До 37"Двигател" е общото поняте: с вътрюгорене, атомен, реактивен, топлинен. Електромоторът е електрически двигател. А иначе двигателите се делят на първични: въздушно/вятърно колело (платноходка), водно колело, топлинни. Към вторичните се отнасят ДВГ, пневматични и хидравлични Д-ли.
48
5
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Изгледайте Франкфурт Мотор шоу това във Виена или в Токио където други автомобилни компании са представили колите които ще започнат продажбите си заедно с "Футуристичната" Тесла ......Разликата е ПОРАЗЯВАЩА . Направо ти иде да отидеш и да нашляпаш по ду*петата тия 6 годишни хлапета дето Мъск е взел за дизайнери .
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Julsвъпросната кола си е грозна. Шепа фенове я ценят, но така е с всички що-годе известни неща. Обзалагам се че можеш да откриеш дори фенове на Станишев... Самия факт че коли с такъв дизайн не се правят в днешно време, говори сам по себе си колко е "ценена" от масовия потребител
46
8
 
5
 
! Отговори
Juls преди 4 години
За всички много светнати в дизайна и естетиката само ще спомена DMC DeLorean (Да същата от "Завръщане в бъдещето") също така плюта заради футуристичния си дизайн. Е в днешно време това е култова кола високо ценена от колекционерите и струваща маса пари.
45
1
 
1
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
И само да добавя, ако някой беше изгледал клипчето в тубата щеше да види за какво ирония говоря!За съжаление в наше време иронията се смята за обида!
44
3
 
9
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
За хората, които още не са просветени! Това е бъзик с медиите!30 минути след "инцидента" показа реалния BPSUV! Просто хумора на Елон не е за всеки!Поздрави
43
1
 
6
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
"с ... чупливи стъкла", честно вие от тая "медия" носите ли си 24/7 плейърчета в джоба и слушалки да ви въртят "дишай, не дишай", щото иначе не виждам как бихте оцелели иначе с тоя мозъчен дефицит?
42
6
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Тесла е отдавна е фалит,но се държи на харизма на Мъск и кредите които постояно се рефенинсират .... .
41
1
 
0
 
! Отговори
Mockingbird преди 4 години
ако св. иилон беше представил този "пикап" като за първия си марсоход, то вече щеше да има опашка от клиенти... :-)))
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ти да видиш.."ел. кораби" има отдавна. Използват изкопаеми горива за да захранват генератор, който произвежда електричество за моторите. Реално това а бъдещето защото въпросните генератори в бъдеще, ще работят на газ или водород. Не знам дали всички са така, но в САЩ има локомотиви на същия принцип. Реално е далеч по-изгодно защото спестява разходи за скъпа скоростна кутия за локомотива.
39
11
 
6
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Вчера гледах филм по Дискавъри. Дизелов двигател за голям товарен кораб- 70 тона и 30 000 конски сили. Интересно как ще направят ел. кораб ? Че то трюма му ще е запълнен с акумулатори и няма място за товара.Ще се зарежда един месец.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе за БТР е добър дизаина,също и за плашимарсианец!
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дизайнера руснак с тесла в ръката на бутилка водка ли е?По-ръбеста е от Лада Нива!Мултипа на Фиат е красавица спрямо тази!

Спонсорирани публикации