ЦСКА се сбогува с "Армията" със загуба от Лудогорец

Единственото попадение отбеляза бившият армеец Спас Делев дълбоко в добавеното време
Обновена: 10 дек 2023 20:17 | 10 дек 2023 20:17, Красимир Ангелов
121

Снимка: Lap.bg

ЦСКА се раздели със своя стадион "Българска армия" със загуба с 0:1 от шампиона Лудогорец.

Единственото попадение за разградчани отбеляза бившия "армеец" Спас Делев в 18-тата минута на даденото от съдията продължение.

Мачът бе прекъсван на няколко пъти заради хореографията на червените фенове, които сътвориха уникална атмосфера за сбогуване с любимия стадион.

Така и двата отбора ще зимуват с по 42 точки, но разградчани изместиха столичани от второто място. Лидер с 45 пункта и зимен шампион е Черно море.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако ЦСКА бяха взели Везенков нямаше да стане така!
94
4
 
9
 
! Отговори
Чендов преди 4 месеца
Лудогорец влезе на червената *** още преди багерите!
93
4
 
8
 
! Отговори
карачанаков преди 4 месеца
Слушам снощи ,,Дарик,,и не вярвам на ушите си.Една Убавица коментира баталиите в края и виновен е....Делев той след гола не трябвало да се радва толкова и той е ял бял хляб в ЦСКА а сега е провокирал феновете,виновен е Пьотровски хукнал към тунела и размахвал пръсти с това провокирал феновете ,виновни са и бразилците че много бурно изразили радостта си.Другия Убавец от щаба на Разград много бурно изразили радостта си и кола хвърлен е бил завъртян така от тзх че да удари Здрвков
92
4
 
11
 
! Отговори
Николай преди 4 месеца
Като гледам рекламите с Ицето и ме хваща срам. Нечленоразделна реч сякаш е ***. Срамна неграмотност .Но иначе с костюм изпънат. Накрая ще излезе че най бедния български народ ще плати и сметката за стадиона. В А1 плащаш 10 лева предплатена карта - 6 лева остават автоматично за оператора а 4 за теб.Дори нямат срам да е поравно. Не издържаме ли ние мафиотските сметки на убития български футбол. Истинския ЦСКА е 1948. Всичко друго е измама и лъжа на хората вярващи в измамата наречена Литекс.
91
4
 
11
 
! Отговори
!!! преди 4 месеца
Закривайте комунистическото отроче тоже!
90
4
 
13
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 4 месеца
На изпроводяк чорбата яде пердах на собствения си стадион пред 20 000 чорбари в ***. Смях и срам. Голям срам за чорбарския отбор ***.
89
3
 
11
 
! Отговори
чуролик преди 4 месеца
До бе я да питам само хора на пределна възраст помнят успехи на тоя оДбор
88
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ко ?!
87
3
 
6
 
! Отговори
бе я да питам преди 4 месеца
заглавната снимка с дядото кво означава ?!
86
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само Тимок Брегово.
85
8
 
3
 
! Отговори
Опг-Перник преди 4 месеца
Тия пак се изданиха...но направиха шоуто.Дано направят по бързо стадиона.Иначе,да,чорбарите може би най големия коректив в общество.Само Миньор Перник
84
17
 
7
 
! Отговори
Червен фен преди 4 месеца
Решено е и ще се случи, ще се построи нов стадион който ще радва привържениците на ЦСКА. Не знам другите защо взимат отношение? Да си гледат в техния двор и да се занимават с техните проблеми. Стадиона ще бъде построрн изцяло с средства на собствениците и инвеститори. Точка. Държавата няма нищо общо с това. Тя пари няма да дава. Не разбирам злобата и завистта на всички плюещи, някой нещо да взима от вас? Не, нали? Честито на всички армейци. Само ЦСКА !!!
83
14
 
6
 
! Отговори
Долу мутрите преди 4 месеца
Добре че са феновете на ЦСКА да разбишкат системната на мутро-политиците, та се опитваме да бъдем демокрация.Единствените, които имат някакво Българско усещане за нация.Не съм много фен,но последните протести тези години именно феновете най вече ЦСКА бяха гръбнака на борбата срещу мутритe.
82
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гледах мачът по телевизията. Много лесен успех за Лудогорец.
81
13
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 4 месеца
Благодарение на собствениците на ЦСКА -Winbet и Г. Ганчев, ЦСКА ще има нов модерен стадион.Изцяло финансиран със собствени средства..,не както всички други от държавата и общините.
80
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Докато не почнат основно българи да играят, няма да се оправят нещата и в Левски и ЦСКА и във всеки български отбор. Първо играеха един двама, помня имаше някакви колумбийци в ЦСКА, после, а дойде някакъв малко по-добър , веднага трансфер, а българите седят и чакат на резервната скамейка.
79
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лудогорец е на второ място защото е с мач по малко, нищо друго! Иначе само ме е яд за Етър, защото съм учил в Търново, а аз съм от Спартак Варна, ама и те като нас горките не направиха отбор! А не е да може!
78
12
 
2
 
! Отговори
ЦСКА София преди 4 месеца
Уникална атмосфера.
77
10
 
4
 
! Отговори
Долу мутрите преди 4 месеца
Дреме ни,че сме паднали един мач... уникални фенове,нов стадион...Само ЦСКА
76
2
 
6
 
! Отговори
edin ot.... преди 4 месеца
При ЦСКА е комична ситуацията,"на гол ***,чифте пищови"отбор няма ,треньор актьор с неизяснена самоличност ,президент-селекционер ,е поне той го твърди,а пародията е пълна с този стадион,за какво ще послужи ,след като отборът е импотентен????

Спонсорирани публикации