Трайков: Безотговорно е да плашиш с правителствена криза!

"Премиерът е редно да гледа сериозно на стабилността на държавата"
14 окт 2016 15:04,
18
Трайков: Безотговорно е да плашиш с правителствена криза!
Снимка: архив, Булфото

В профила си във Facebook кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков коментира скандала в Народното събрание, свързан с правото за гласуване на българите в чужбина и вота "Не гласувам за никого":

Още по темата

"Не виждам защо премиерът се ядосва от резултатите от едно набързо спретнато заседание в кабинета на г-жа Цачева, където се роди квадратчето, облагодетелстващо върхушката в страната. Показателно е днешното единодействие между националистите и ГЕРБ… Добре е изборите да са честни. Не виждам защо ги е страх от това? Гласът на всеки българин е важен! Това е негово конституционно право. Или на някого вече му пречи и Конституцията?!

Безотговорно е страната да се дестабилизира и да валят заплахи за създаване на правителствена криза - при тази международна обстановка и то по време на избори. Премиерът е редно да гледа сериозно на стабилността на държавата", заключава Трайков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
каква стабилност просто не искате да се промени нищо защото повече няма давлезете в нс били сте десни а сте в коалиция с бкп-герб и ги подкрепяте винагисьс заучената фраза стабилност
13
1
 
1
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Трай си Трайчо за хубост...може пак министър да станеш...да станеш... корава ръка да целуваш....ръка да целуваш....голям човек да станеш...голям човек да станеш ...малка душа да къташ....а?ко шъ кажете?
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я Трайчо и Бозко да се съберат и най-после да се разберат "по мъжки!!
11
1
 
1
 
! Отговори
Краси преди 7 години
Трагично е , че от кандидатите за президент на първо и второ място са комунисти, а третият е доносник на комунистическата ДС.Все едно в Германия начело да са съпартийци на Хитлер!Зтова Германия стана велика защото никога вече до властта не се докоснаха съпартийци на Хитлер , тук поради глупостта и простотията на огромен брой избиратели-ДС и БКП почти не са изпускали управлението.
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайцо ,, а дано те стигне ЛЮБОВТА на народа мамин ,, да усетш що е обич
9
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мирзерен плъх с очила , и мойта майка е с 200 лв пенсия а той еропеец се прави..предател на народа
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА ..цела БГ е в криза ама вие в Правителството не знает за реалноста ,,вие не сте в криза . Майка ми е с 194 лева пенсия .. а ток плаща 140 през имата..каква криза ,,нема КРИЗА народе --предатели мърсни
7
9
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
а на теб гот ли ти е някой да работи а ти да се криеш зад него и да искаш и президент да ставаш ? Наглост е това !!! Трябваше още в началото да ви бият дуспата и сега нямаше да ви има.
6
2
 
18
 
! Отговори
Неразбран патриот преди 7 години
Трайков действаше само в интерес на българските граждани, обяви Уорлик.Без коментар.
5
2
 
16
 
! Отговори
Кога ще плащаш кифте преди 7 години
Трайчо да ти е името. Народът помни високия ти морал и професионализъм от времето на работата ти в ЕВН България Топлофикация и на ЕВН България Електроразпределение.Затова Бежанова майка! Бежанова майка не плаче като Стоянова.
4
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Млъкни па ти, бе нищожество! *** пак подписвай тайно мрасобесни договори за забрана на интернет и други комуникации. Та после правителството да се чуди как да оправя резултатиоте от слагачеството и неграмотносттна ти. Те в слото го не пускат, то за поповата щерка пита. Вместо да се зарови в праха и мръсотията, която и той създаде и върху него да паднат и приватизационните руини на черния демон на България от Драгалевци, то пък акъл дава!
3
3
 
13
 
! Отговори
Срам! преди 7 години
Излагаме се пред мигрантите!
2
2
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Трайчо,ти си го знаеш този колко е...сериозен.Нямаше смелоста да ти каже че те уволнява като министър в предния си кабинет,а прати Цецо в самолета на връщане от Арабските...емирстава.Този е мъж колкото *** на дъжд.Хвалипръцко на...квадрат;който не може да носи отговорност.Добре че дните са му преброени,като български...управник
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав си, Трайчо, ама Борисов кога е бил отговорен? Създава каши и бъркотии и после другите му виновни, а ако стане много напечено се крие в Правителствена болница. Не, че ще гласувам и за тебе, де....

Спонсорирани публикации