Радев от урните: С надежда за позитивен избор!

Генералът демонстрира и завидни знания по английски
Обновена: 13 ное 2016 17:04 | 13 ное 2016 11:15,
74
Радев от урните: С надежда за позитивен избор!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Мисля, че водихме етична кампания от начало до край, затова моралната победа е налице, но политическата тепърва предстои, а това зависи от гласа на всеки гражданин, заяви Румен Радев, след като упражни правото си на вот.

"Нека българите да излязат до урните, да се поздравим с легитимно избран президент, а това зависи от всички нас", посочи кандидатът на БСП за държавен глава.

По повод предупреждението на премира Бойко Борисов, че ако ГЕРБ загуби изборите - хвърля оставка, Радев беше лаконичен: "Премиерът достатъчно добре се анализира сам, по-добре от този анализ здраве му кажи!"

Ген. Радев демонстрира и знанията си на английски и заяви, че се надява тези избори да са позитивни.

За третото "квадратче" в бюлетината "Не подкрепям никого", Радев посочи, че не очаква то да стане победител от днешния вот.

"Достатъчно гадатели и гадателки видяхме на тези избори, нека изчакаме резултатите", посочи кандидат-президентът за това дали има готовност да сформира служебно правителство

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
боже,като чета коментари, че има хора,които още подкрепят ББ и Цачева просто не мога да повярвам! аз съм гласувал за тях и сега ми иде да потъна в дън земя от срам,защото тая простащина,наглост и чудовищно его ми идват в повече! 8 години държат цялата власт в държавата, какво направиха? 16 милиарда къде отидоха? ББ не спря да заплашва че след него и слънцето няма да изгрее.... А ДА ВИДИМ!!!!
47
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пенсионер - дезертьор
46
2
 
20
 
! Отговори
тя преди 7 години
Съкрушителна победа за пилота , пред плачещата майка!
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Животът доказа,че действията на платените партийни ръководители и политици , независимо от коя партия и в коя държава,са основния проблем на света!Изходът е "Цялата власт в ръцете на безпартийните народни и професионални съвети"! Правилно е, че ген.Радев е учил в САЩ и е и уважаван от истинските делови американци,чиито нов президент информира международно организираните политически,икономически и финансови престъпници : Корпорация Америка потеряла доверие предателей по всему миру"!!!
44
0
 
25
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
Днес надницата на СОРОСОрастите е скочила двойно.Пълна мобилизация.Да извадиш толкова простотия на показ си е направо поучително.Сорос вдигна и плаща и настоящите протести в Америка, но и неговото време изтича и в прекия и в преносния смисъл.Светът се променя,само някои нашенци искат да живеят с мизерни доходи,но с евроатлантическо самосъзнание.Хем гладен,хем "голям".Братя,умиращото куче най-лошо хапе..
43
3
 
2
 
! Отговори
Harmanlii преди 7 години
Chestito i na novite grajdani na RBG!
42
7
 
31
 
! Отговори
БЕЗПРИСТРАСТЕН преди 7 години
Господине, когато започнете да пилотирате военен самолет и знаете три езика, тогава имайте смелостта да правите ГЛУПАВИ ИЗЯВЛЕНИЯ! ДА на РАДЕВ, ТВЪРДО НЕ на дъртата КАЛИНКА, с дописаната задочна диплома за ВИШУ, *** на ТИКВАТА ОТ БАНКЯ!
41
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 48С други думи да не допускаме Цачева да стане президент, щото само тя отговаря на описанието "червена бабичка"!
40
6
 
41
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
правя сондаж на гласовете- зелена ръчичка за Радев,червена за Цачева. цъкайте!
39
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само заради Нинова няма да гласувам за Радев.
38
37
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Млади българи, не допускайте червените бабички пак да се разпореждат с бъдещето ви! Те гласуват за БПС първосигнално, без да мислят, така както хвърлят пари през балконите. Вие можете да мислите и да предвидите последствията от действията на хора които гласуват за БСП просто защото така били правили цял живот.
37
35
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народе, опомни се. Не допускай БСП да получи отново достъп до властта.
36
5
 
6
 
! Отговори
Beti bg преди 7 години
Uspehi na smelia posetivno intelig. Mislesch badesch president na bg vladesch 3 esika perfekto gen na nato ne na bsp ili gerb naivajno 4e ne reve a schte se bori sa bg i gnarod sa po dobar jivot s saslujeni dohodi i pensii uspehi. Gen. Radev
35
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако някой се опитва да ми казва че Радев бил ерудиран по-добре да замълчи. Той ми прилича повече на *** отколкото на офицер. Когато се опитва да говори, ако не казва някои заучени клишета на БСП, много трудно му върви мисълта и в крайна сметка не казва нищо.
34
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цитат на Първанов: Радев се скри. Обяснението , че имал много телефонни разговори е жалко. Преди срещата ме уверяваше, че всичко е наред. Предлагахме неговата кандидатура да бъде надпартийна, а се случи точно обратното. Корнелия Нинова си присвои кандидатурата. Той се превърна във фигура не просто на една партия, а на един човек. Драги избиратели сами си направете извода на кои господари е слуга често послъгващия бивш генерал Радев.
33
4
 
32
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Сороспийте се гърчат в агония,започнаха да обиждат на ляво на дясно.
32
6
 
29
 
! Отговори
кочо преди 7 години
до 39Не вярвам, че може да имаме по смешен и нелеп президент от ононва нещо Роско. Тоя *** Роско определено влезе в историята на България като най-нелепият управник управлявал страната някога!
31
3
 
5
 
! Отговори
Сашо до 38 преди 7 години
Тази опорна точка със заемите не минава при поне малко мислещите хора. Царя и Станишев теглят заем с падеж при ББ, обаче ББ бил теглил заема, за да ги върне. Хора хайде малко мислете с тия канчета и нови опорни точки...
30
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно е едно, простолюдието и про3тата, пропаднала част от народа си харесва клоуна Радев за президентша. Щото истинския президент ще е *** с вице Йотова, а съветник ще им е Доган. Тоя клоун Радев го избраха за лице (въпреки че е доволно грозен), щото нямат по-свестен от редовете им. Трагедия, тоя ден е началото на края на България с подобен клоун като Радев президент.
29
6
 
24
 
! Отговори
До38 преди 7 години
А заемите на ГРОБ и внуците ти ще трябва да връщат

Спонсорирани публикации