Когато писател търси вдъхновение, идват "Седемте психопата"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 3 сеп 2017 18:43 | 3 сеп 2017 18:40, Петя Славова
2
Когато писател търси вдъхновение, идват "Седемте психопата"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Колин Фарел, Уди Харелсън, Кристофър Уокън, Сам Рокуел са само част от звездния актьорски екип в отчаяната комедия на Мартин Макдона "Седемте психопата". Това е вторият проект в киното на доказалия се в театъра драматург.

Сюжетът ни среща с писател, който е загубил вдъхновението си и никак не може да се справи с написването на нов сценарий за седем психопата.

И докато търси вдъхновението на неподходящи места, то образите сами го намират. Най-добрият му приятел Били – провалил се актьор и крадец на кучета, веднага се явява на помощ, без да мисли за последиците.

С него се присъединява и партньорът му Ханс – религиозен тип, преживял тежко детство. С „помощта“ на Били в живота на Марти влиза и Чарли – мафиот, който най-много на света обича своето куче, но за лош късме то е откраднато от Били и Ханс.

Сценаристът има всички предпоставки да напише шедьовър, но ще успее ли да се измъкне жив от тази ситуация?

Камерата над хълмовете ще се спусне над Лос Анджелис за да покаже знака, който се е издигнал над града, познат днес като Hollywood, но само за да ни разкрие фабриката за лъжи, индустрията, която създава и оформя мечтите, изкривява надеждата и руши живота..

Гледайте "Седемте психопата" на 3 септември от 23:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
да, филмът е чудесна черна комедия, най-много ми хареса мистър Фарел, но не знам защо, откакто съм го видяла в началото на 2000г., постоянно си го представям като любовникът на лейди Чатърли.....
1
1
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Филмът е жесток.