За изборите ГЕРБ ще ми плаща бензина, рече Цветанов

МВР шефът започва операции срещу купуването на гласове
Обновена: 11 сеп 2011 12:40 | 9 сеп 2011 22:47,
223
За изборите ГЕРБ ще ми плаща бензина, рече Цветанов
Снимка: Булфото

"Партия ГЕРБ ще ми поеме всички разходи за бензина и командировките по време на предизборната ми обиколка в страната, а не държавата", съобщи вицепремиерът и шеф на предизборния щаб на управляващите Цветан Цветанов.

Това ще се случи след излизането му в отпуск, но няма да важи за охраната му, която се поема от НСО.

В Пловдив вътрешният министър оповести, че в МВР има постъпили сигнали за готвено купуване на гласове.

Най-голяма търговия ще се върти в по-малките градове, където от години има изградена система за контролиран вот. Това сочи справка на вътрешното ведомство.

Очаква са алъш-веришът да е съсредоточен в градовете Пловдив, Кърджали, Сандански, Перник, Петрич, Созопол, Несебър и Разлог.

По тази причина криминалистите се канят да разбият престъпни групи, за които има достатъчно доказателства, че се занимават с купуване на гласове.

"В много от случаите хората, които се занимават с подобен контролиран вот са лихвари или собственици на заложни къщи", каза Цветан Цветанов.

Най-лесно гласа си продава необразованата част от населението. Напоследък обаче и по-образовани са склонни да гласуват за определена партия срещу пари. Полицията ще реагира на всеки сигнал.

"Ще направя всичко възможно МВР да не взима страна в тези избори и да не се забърква в скандали", гарантира вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
0
 
12
 
! Отговори
явно преди 12 години
ако си ***, може и да не си гербер. но ако си гербер...
189
9
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
188
0
 
11
 
! Отговори
DGD преди 12 години
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо?Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Защо касовите апарати на всички трябва да имат връзка "on-line" с НАП - никъде в ЕС го няма.Защо няма фалит на физически лица,а в целият ЕС го има.Защо няма пари в Държавата ! - това означава просто фалит.Зашо няма Референдум у нас - кой управлява - народа или политиците.Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките -това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията и избори ?Променете "Системата" сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!
187
1
 
8
 
! Отговори
Ананас преди 12 години
А ти герб "от скрина" ли ще вземе парите, бре поганец???
186
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов първо да плати 8млн.лв ,които дължи за бензина на ЛУКОЙЛ!
185
0
 
3
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ЗЛОТО "БСП-ГЕРБ лтд. и СИЕ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ Е "ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБ
184
0
 
14
 
! Отговори
11 преди 12 години
Тоя като го видим на телевизора веднага включаме на друг канал -не можем да го понасяме.Как допуснахме физкултурник и то завършил задочно да вземе толкова власт в ръцете си.Боже пази България!
183
0
 
22
 
! Отговори
НБ преди 12 години
Ще ти се плати всичко с лихвите *** такъв!
182
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Благодарим ти Партийо любима, затова, че днес те има. Благодарим за грижата голяма, макар, че пенсиите нови пак ги няма. Благодарим ти за стандарта на салама, какво, че гледаме го само на реклама. Благодарим за хляба и водата, какво, че скача им цената. Благодарим и за цената на бензина, Не пътуваме, не ходим в магазина. Благодарим за новите ни магистрали, за да ги има, никога и нищо не сме яли. Благодарим ти за борбата с Октопода, как хубаво е с белезниците на пода! Благодарим за близостта голяма, от Цецо никой вече тайни няма. Благодарим ти за Шенген, чакаме го вече всеки ден. Благодарим за перспективата пред нас, но най-добре - без Вас !!!!
181
1
 
26
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
ЦЕЦО ДА НЕ СТАНЕ КАТО АПАРТАМЕНТИТЕ ТИ ШЕСТ НА БРОЙ И БЕНЗИНА ДА ГО ПЛАТИ ТЬЩАТА???????????? ЖАЛЬК МОШЕНИК
180
1
 
30
 
! Отговори
ТАЗИ преди 12 години
физкултурна шушумига , до кога ще я гледаме на екрана ?
179
0
 
19
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо? Каква полза от политици и избори, освен да Ви вземат парите и мечтите! Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се срамува, че е откраднал, а политикът, че са го хванали.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост?Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Променете Системата сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!
178
0
 
6
 
! Отговори
kuzzi преди 12 години
garantiram za csecsko 4e 6te provede i nqkolko barzi konsultasii i otnovo 6te ( spesti ) q za apartament4e q za ka6ti4ka DA MU MISLI TASTA ot kade e izvadil novite milionki ei seriozna pensiq vzema toq 4ovek
177
0
 
5
 
! Отговори
kuzzi преди 12 години
garantiram za csecsko 4e 6te provede i nqkolko barzi konsultasii i otnovo 6te ( spesti ) q za apartament4e q za ka6ti4ka DA MU MISLI TASTA ot kade e izvadil novite milionki ei seriozna pensiq vzema toq 4ovek
176
0
 
23
 
! Отговори
Бензинджията... преди 12 години
След като ГЕРБ ще плаща бензина на г-н Цветанов - би трябвало да се успокоим, че не ги плащаме ние... Но като се замисля, парите от държавната субсидия се плащат от нас. И отново бензина го плащаме ние, а искат да ни внушат че го плащат те - нещо като примерна случка: стои *** на пътя и хленчи, че е гладно - ти му хвърляш левче и след малко дъртия *** минава да прибере заработеното и започва на висок глас да обяснява, че парите ги е изкарал той с честен труд :)
175
11
 
1
 
! Отговори
Кутев преди 12 години
Много слабо другари.........днес ви е простено, имаше кебапчета на джумбурето, но от утре ще се наказваме....Наздраве ! Хлъц....пръъъъъъъъъъц
174
0
 
35
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Някой вярва ли, че Доган няма нито един имот? Някой вярва ли, че Бойко Борисов живее със заплатата си на премиер? Някой вярва ли, че един нормален служител на МВР и близките му, могат да завъртят официално близо ЕДИН МИЛИОН лева за 3-4 години, съвпадайки по време с пребиваването във властта? Има ли други полицаи, дето ей тъй са забогатяли с по един милион от консултации?От президента, премиера, депутатите, та до кметовете на селата и последния общински съветник - всеки ТРОШИ ДАЛАВЕРИ...
173
2
 
29
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Тоз пак се прави на беден, а вече е мулти милионер... тея апартаменти дето толкова се раздухаха, всъщност са само върха на айсберга. Това са имотите които си е ПОЗВОЛИЛ да пише на името на роднини, щото е мислел, че са твърде нищожни... а останалите десетки милиони на подставени лица и фирми, никой не ги закача. Чудна държавичка имаме, всеки знае, че всички крадат, обаче всеки си мълчи, защото по ЗАКОН всичко се прикрива. Защо се лъжем изобщо се чудя вече !????
172
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министър на най силовото министерство да е началник на предизборен щаб = фашизъм или комунизъм.
171
1
 
30
 
! Отговори
грозна кокоша мутра преди 12 години
дано ти платят да те няма никакъв!