Разнообразие в косите: Добра идея, дори за първите дами

Десислава Радева е знаела, че се оставя в добри ръце
28 авг 2017 15:15,
28

Разнообразието винаги е добра идея, особено когато е свързано с визията ни. Промяната влияе благоприятно не само на нас, тя безспорно се усеща и от заобикалящото ни обкръжение, посочи в студиото на "България сутрин" коафьорът Любен Николов.

През последните дни той нашумя в социалните мрежи със снимка, на която прави прическата на Десислава Радева преди посещението на френския президент Еманюел Макрон у нас.

Пред Bulgaria ON AIR коафьорът сподели, че още с влизането в салона, първата дама е знаела, че се оставя в сигурни ръце.

Постепенно коафьорите започнали да променят цвета на косата, а за нейното оформяне използвали единствено хидратиращ продукт и сешоар.

"Актуална световна тенденция, навлизаща и в България, е късата подстрижка в стил Кейти Пери. Също така от кичури в топли цветове, акцентът все повече се измества върху такива в студената гама. А въпреки, че модата на омбрето вече отмина, се оказа, че то ще си остане класика, подобно на русата коса", допълни още Любен Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
20
 
! Отговори
Hoisnavigat преди 6 години
:):):) ...general dessi kak dirpashe nasila za rakata makaronkata, pa ona tinka ama mnoo iaka i ne se dade....makaronkata kalchi kalki po kaldirima, general dessi trambova kirmizi moket kat beteer presen asfalt...:):):)
25
0
 
18
 
! Отговори
Indinis преди 6 години
Pa i na general rumen i general boiko moe da napraiat malko novi pricheski....s sin cviat naprimer ili chervenokosi...
24
2
 
23
 
! Отговори
по-кротко преди 6 години
Каквото и да прави Десислава Радева в публичното пространство,колкото и медии слугинажни да я лансират и ласкаят,се постигат негативни резултати.Хората се интересуват от реалната политика която правят политиците за подобряването на живота на нормалния работещ българин а не от буклите,роклите на жената на президента който има само представителни функции.
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Госпожо Радева, ако се опитате да не нервничите , по-малко ще злословят по ваш адрес. Има немалко хора, на които им доставя удоволствие да сипят хули. Като нервничите, им давате храна за още. Не говорят за Екатерина Захариева, защото тя се държи като шушумига и на всички е ясно, че е джокер.
22
3
 
18
 
! Отговори
65 преди 6 години
Ей,не се усмириха тия зли езици Едвам и оставихте краката,сега косата.Абе оставете жената на мира.Все още е недодялана тук_там,ама за четири години ще се научи.А ако са осем(леле боже),ще бъде чудна!Оставете я,мисля ,че е прекалено вече !
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Косата и беше съвсем добре. И въобще в лице макияжът е добър.Пак ще напиша: Разбирам, че иска да подчертае липсата на шкембе, хубаво е, че го няма, но с подчертаването на бюста горната част много тежи спрямо тънките крака. Получава се като морков - широки прави рамене (не е лошо), надолу се стеснява. Може да опита с реглан ръкав и с не много дълбоко остро деколте , с по-фини неедноцветни материи по-добре.
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да престана да "хейтвам" медии и джурналисти който най-безсрамно ползват медийното пространство за глупости и слагачество.Това което Bulgaria ON ни натрава сега е точно това.Народът няма нужда от дъвки.
19
0
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До шматка Колега пофорум, важното е да се дава дъвка за мозъка на четящите тук, че току виж се освестили от масовата хипноза и започнат да задават въпроси.Я за КТБ, я за разни посланници и конгресмени, дето Баце им стои мирно, и изпълнява всичко, каквото му намекнат, само срещу потупване по рамото, я за нещо друго. Но, за едно си прав-в тоя си стремеж, да ни хипнотизират както змията-зайче, нищо чудно утре и с гинеколога на Радева може да четем интервю...
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селска работа.
17
1
 
19
 
! Отговори
16 продължение преди 6 години
винаги да са толкова достойни и перфектни,винаги да представят все така интелигентно и по "градски" държавата ни.Никога да не стават за смях /не в България,тука си ги избираме по предпочитания кои да охулваме/пред чуждите политици и дипломати-все пак това е цвета на нацията ни,те са лицето на народа ни.Парлеу франсе!!!!!!!
16
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Е като не харесвате Радева,радвайте се на страйната,интелигентната,знаеща много чужди езици и винаги обличаща се перфектно външна министърка Захариева -тя не е ***,не се облича селски и най важното е от вашия отбор на-перфектните,интелигентните,гражданите .Щом това ви харесва ,така да бъде вие винаги сте прави.Желая ви успех в вашите "интелигентни" и "градски" кадри.Дано повдигнат авторитета на България с ума,интелигентността и образоваността си.Желая на Борисов,Цветанов,Захариева,Симеонов и
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Береану-В Румъния Макрон дойде да инвестира,а в България-да потупа Бойко о рамото.
14
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От село е жената, какво да се прави, такива са си... селяни.
13
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колега, кое е селското да искам да знам, кой отговаря за държавния протокол в президенството и не си върши работата? Защо реши, че аз съм селянин? Дамите и специалистите знаят, че има и копринени летни чорапи (не чорапогащници). Сандали са абсолютно табу в официална функция, каквато е държавно посещение на президент на друга държава. За неколкократните й появявания на официални мероприятия без ръкав, да не говорим. Никоя дама не е умряла от носене на копринена дреха с ръкав и чорапи.
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е днес поцелуйко?!
11
1
 
17
 
! Отговори
лъжа преди 6 години
лъжи
10
5
 
20
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Да прав си не всички са потомствени селяни-целия ми род по бащина и майчина линия са граждани от поне 300 години-от стар родолюбив и европейски град/най рано е проникнало европейското влияние в нашия град.Съпругата ми също по майчина и бащина линия е от стар градски род От поколения сме нямали нищо общо със селото.И сега търпя една селения акъл да ми дава,да се прави на важна и мно-о-о-го "интелигентна"Но такъв е живота дай на простака власт и му гледай сеира.Какво е сега София ???????
9
3
 
30
 
! Отговори
и ко преди 6 години
всяка *** с мангизи и пост може да се барне като богиняама селянката си личи дори под мантото гучи
8
12
 
23
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
И какво толкова не хареса в Радева -обувките,ходил ли си в Двореца в Балчик.Съжалявах съпругата на Макрон с тези тънки токчета по калдъръма в Балчик-нямаше ли кой да я предупреди да си обуе по удобни обувки.Лято е,топло е те са край морето в ботаническа градина.Кое не е по протокол.Значи трябваше да е с чорапогащник,със тъмна рокля/в тези жеги/ и затворени обувки в класически стил-за да се хареса на снобите.Когато отиде в Елисейския дворец е друго нещо.Хареса ми Радева,добре изглежда,стилна!!!!!
7
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не всички сме потомствени селяни. Абсолютно си прав, че "Радева е добре изглеждаща за 50-те си години жена,добре сложена с нищо излишно." Лошото е, че не познава държавния протокол и кое е редно, кое не е. Ако тя не знае (нормално за хора от народа), има специалисти от отдел държавен протокол, които да предотвратят гафове. Досега не сме видели да са блеснали със знания или умения. Самата тя твърди, че е ПР. Не й личи. Не спазва не само държавен, елементарен служебен протокол.