Къде се крие чарът ви според зодията? (I част)

Някои много добре знаят как да бъдат естествено очарователни
31 мар 2018 22:50,
11
Къде се крие чарът ви според зодията? (I част)
Източник: pexels.com

Някои хора много добре знаят как да бъдат естествено очарователни, докато при други това качество не е така силно изразено. 

Хубавото на природата е че, дори когато нямаме очевиден чар, можем да го компенсираме с други интересни и привлекателни черти. А може би именно в тях се крие очарованието. 

Всеки човек притежава някаква харизма. Нека видим къде се крие чарът на всяка зодия.

Овен

Те са големи чаровници. Когато става дума за намиране на пътя към нечие сърце, лекотата, с която успяват да направят това, ги нарежда на първите места сред очарователните зодии. 

Те разчитат на разума си и флиртуват с увереност. Знаят, че ако разговорът притихне, могат да запълнят празното пространство с интересна тема за разговор. 

Телец

Родените под този знак също притежават голям чар. Телците имате малко снобско поведение, което по някаква причина работи доста добре за тях. 

Изявяват се като експерти в почти всяка област, за която говорят, и действат примамващо на хората. Телците са магнетични личности. 

Близнаци

Близнаците са изключително очарователни. Те с чувствителния мъж, който е в тясна връзка с женската си страна, и онова свободно момиче, което обича всичко, но не може да вземе решение.

Те никога не срещат проблем да задържат нечие внимание или да спечелят нечие доверие. 

Целия материал четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 6 години
ДО ВИКТОРТИ МАЙ НЕ МЕ РАЗБИРАШ...КАЗАХ ,ЧЕ ДЕВА И ВОДОЛЕЙ СА ***,МАНИПУЛАТОРИ И НАГАЖДАЧИ И ИНТЕРЕСЧИИ...БИВШАТА БЕШЕ ДЕВА....НО ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА...ТОВА ЗА ЗОДИИТЕ Е АЛА БАЛА.....МОЖЕ БИ ТАКА СА СЕ СТЕКЛИ ОБСТЯТЕЛСТВАТА...КАКВО НЕЯСНО ИМА..??
7
1
 
3
 
! Отговори
Виктор преди 6 години
До WIND OF CHANGEНещо немога да те разбера,в един момент ги плюваш в друг момент не можеш да кажеш нищо???
6
1
 
3
 
! Отговори
WIND OF CHANGE преди 6 години
ДО ВИКТОРЗОДИЯТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ,ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,НО ПОНЯКОГА НЕЩАТА В ЖИВОТА СЕ ОБЪРКВАТ....КАКТО И ДА Е....ЗА МЪЖ ДЕВА НЕ ЗНАМ...ТАЗИ...ВЕЧЕ БИВША МИ БЕШЕ СЪПРУГА...И НЕ СИ ВИЖДАМ ПРЕДИШНИЯ КОМЕНТАР,МОЖЕ БИ СА ГО ИЗТРИЛИ...НА НЯКОИ НЕ ИМ ИЗНАСЯ ИСТИНАТА...
5
2
 
3
 
! Отговори
Виктор преди 6 години
До WIND OF CHANGEАз познавам един сериозен мъж от зодия Дева,друго ми е мнението,държи си на думата,сериозен е,но е много краен.А за Водолея съм съгласен с теб!
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демек всички сме чаровници по един или друг начин.Супер.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес е цветница по принцип честит имен ден на всички цветя и венци но искам и обръщам специално внимание нечестит имен ден на три кофти цветета през тия години от тях ми доиде до тук тъи че за тия мили хора нечестит празник и бъдете живи и здрави
2
1
 
5
 
! Отговори
ДО ВИКТОР преди 6 години
ПОЗНА....И ПО-ДОБРЕ Е. ДА СИ НЯМАШ РАБОТА С ТАКИВА....
1
1
 
3
 
! Отговори
Виктор преди 6 години
До 2 Явно някой от дези две зидий,Дева и Водолей не те имат за жива да се отнасяш така с тях!