MTV zoom-на Невена

Музикалната медия определи клипа към новата песен като „най-якото видео от България, което сме получавали за последните години”
1 юли 2009 11:00,
7
MTV zoom-на Невена
Снимка: Велислава Каймаканова за Вирджиния Рекърдс

Сингълът Zoom (Bad Boys vs Super Girls) на Невена с участието на Мариус Мога от Morandi и гръцката рап звезда NiVo е поредната песен, която влезе в класацията World Chart Express на музикалния гигант MTV.

 

Клипът на режисьора Стоян Радев е предизвикал бурна реакция в музикалната медия, която, след като го е получила, веднага е изпратила писмо, в която го е определила като „най-якото видео от България, което сме получавали за последните години”.

 

Парчето вече е в ротация не само в България, но и в Гърция и Румъния и стремително набира скорост в местните класации.

 

Денс колаборацията е по музика и текст на самия Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите.

 

Работата по проекта се извърши едновременно в трите държави – България, Румъния и Гърция.

 

В началото на април Невена записа вокалите в студиото на Мариус в Букурещ, а малко след това NiVo записа рап партията си в Атина.

 

Инструменталът е дело на Мариус и неговия екип, а парчето е смесено и мастерирано в Лос Анжелис.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Bob преди 14 години
И все пак, наистина е тъпо като чуеш как ти пеят на английски с български акцент, и е истина че румънците Моранди и Ина, а и румънците изобщо, пеят без румънски такъв... Доста по-добре се приема...
5
1
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 14 години
А кое е по важно според теб да пробиваме или да правим качествена музика. Ти направи добра музика а после пробиването ще стане не се притеснявай. Чувал съм много по добри изпълнители които обаче тук няма кой да ги пусне по телевизията.
4
1
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 14 години
Хей номер 3 да не си предрусал. Чуй ги и ги сравни. А за правописните грешки ако искаш стани учител по литература, но там ще ти се наложи и да разсъждаваш.
3
1
 
3
 
! Отговори
IVo преди 14 години
до номер 2 : пише се рУмънски , и няма значени дали пеят с акцент или не , дали са от music idol или не , важното е да пробием на тоя пазар щото имаме доста талантливи хора и заслужават да са в световните класациии , аз лично съм фен на Невена и ще се радвам , ако стигне до високите върхове на чартовете , а тия от моранди или ина да не са им нещо песните ? просто има кой да ги лансира и кой да дава пари за музика
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как ми се ще да се появи някоя българка която да не пее с акцент. Такива като тази и Лилана в сравнение с Моранди и Ина които са ромънски звезди е от земята до небето. Ама така ще е щом хващат някакви от music idol , които даже не са си научили английския както трябва ще показваме посредственост.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гледах го, не е лошо - всъщнос средна работа е според мен! Видеото става ама самата песен не е кой знае какво!