Звезди и политици издигнаха кандидатурата на Путин

Седемстотин души заявиха подкрепата си за руския президент
26 дек 2017 22:30,
117
Звезди и политици издигнаха кандидатурата на Путин
Снимка: БТА

Стотици руски знаменитости, спортисти и политици, издигнаха днес кандидатурата на държавния глава Владимир Путин за президентските избори през март 2018 г., съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Седемстотин души заявиха подкрепата си за Путин, с 200 над необходимата бройка за издигане на президентска кандидатура. Самият той не можа да присъства на събитието в Москва заради натоварения си график.

Очаква се обаче лично да внесе необходимите документи в централната избирателна комисия.

Бившият офицер от КГБ ще участва на изборите като независим кандидат - ход, който изглежда цели да утвърди имиджа му на "баща на нацията", вместо на партийна политическа фигура, отбеляза Ройтерс.

Управляващата партия "Единна Русия" и партия "Справедлива Русия" казаха, че ще подкрепят кандидатурата му.

Тъй като Путин реши да участва в изборите като независим кандидат, събранието на инициативната група в негова подкрепа е задължителна процедура, за да може той да се включи в избирателната кампания. Според закона всеки независим кандидат трябва да получи подкрепа от не по-малко от 500 руски граждани, имащи активно избирателно право.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
2
 
! Отговори
сащ супер сила Хихих преди 6 години
НАЙ ВЕЛИКИЯ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА !!!
86
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руският народ трябва да има "бащица" - сатрап на който да се кланя а той да го тъпче.Руският народ е щастлив само когато е тъпкан и подтискан. Свободата му е чужда.
85
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОтвратенНяма русофили, има рубладжии, останалото е простотия и невежество.
84
3
 
11
 
! Отговори
Отвратен преди 6 години
До Един българин 79 Приятелю , тава каето синаписал е сложна материя. Тя не е за умствените възможности на русофилите.Те са неспасяеми.
83
4
 
6
 
! Отговори
Помня преди 6 години
До Достоевски Ами как ще му се разсърдим като човека пада пиян под масата , а жена му вдига краката да му отмъсти. Това еи най хубавото да си на гости на руснак. Ех , спомени , спомени.
82
8
 
7
 
! Отговори
ЧЕРИ преди 6 години
До юбералеАМИ НАВАЛНИ ДА НЕ Е КРАЛ. СЪДЕН ПРЕСТЪПНИК НЕ СТАВА ЗА КАНДИДАТ.ЗАЩО НЕ ПИШЕШ ЗА ТОВА С.ОРОШЧО.
81
5
 
13
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Избори по руски означава не народа да избира президент, а президента да си избира опонент.
80
5
 
8
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Нормално би било седемстотин руски знаменитости да попитат ЦИК защо не допускат Навални. И без Навални ще има ли всъщност избор.
79
0
 
6
 
! Отговори
Do 82 преди 6 години
С една дума-гашник!
78
0
 
14
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Като гледам снимката, Путин всъщност е висок.
77
6
 
10
 
! Отговори
Руски олигарх преди 6 години
Тоя ще управлява докато ние искаме.Народа гине от глад, но ние си живеем живота.
76
7
 
1
 
! Отговори
Към Достоевски преди 6 години
Верно ли си мислиш, че не сме чели ЦЯЛАТА статия за българите на Достоевски от 1877 ***? Че откъси от нея дават вярна картина на казаното от него? Той е белетрист, служи си с художествени изрази, украсява и подсилва речта си. Много туркофили днес спекулират с тази статия, цитирайки само първата част от нея. Ами последната? Там, където обяснява какви са реално проблемите на българите, и че на пръв поглед изглежда друго. Статията е Най-лакейския случай, има я в нета и се чете цялата!
75
3
 
1
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
понеже било разрешено да държиш мебели на терасата и повече полицаите не дошли!
74
2
 
1
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До анонимен 86,Така е това! Махни ББС-то ти, в нета има дузини клипове за руснаци, които са се разочаровали от запада! Най-показателни, обаче са описанията на Александър Гордон! Човека като отишъл в САЩ, като повечето хора имал доста кашони, които оставил на терасата. Оказало се, че във щата е забранено да държиш кашони на тересата! Съседите се оплакали, дошли полицаи и го глобили, за нарушението на закона! Човека подходил творчески и написал с маркер на някои кашони СТОЛ, а на други МАСА и пов
73
1
 
3
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 88 (До Един българин)И това е вярно. Вярно е обаче и друго. Иван Аксаков е бил така да се каже, от добрите руснаци славянофили, добрите "братушки" които истински са обичали българите, а не както повечето руски генерали които са гледали на нас като на потенциални крепостни поданици на Негово Императорско Величество.Даже е имало предложение да изберем Иван Аксаков за цар на българите!За неговата дейност Аксаков е бил преследван от руската имперска власт.
72
0
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 80 (Сравнителен анализ)Като си толкова отворен, защо ти не ни осветлиш какво точно е писал Антон Чехов за българите?Защото аз лично не знам да е писал нещо. Писал е обаче други малко известни но много интересни произведения, като например пътеписа "Остров Сахалин". Той е ходил там, където са изпращали руски каторжници. Съветвам те да го прочетеш, ум да ти зайде!Такива ужасии описва в него!А впрочем, Михаил Чехов, племенник на известния писател е бил актьор в Холивуд!
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един българинТо в България всичко е кръщавано на руснаци и русия.
70
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня ден по ББС показаха рядко обективен филм за избягали от Русия в последните години противници на Путин и Русия. Същите масово се разочароват от запада. Някои вече имат по 2-3 дела, поради изказвания против еднополовите бракове и за клевета. Във филма те заявяват,че едвам сега разбират Русия и сравнявайки я със запада започват да я обичат. Те вървят по пътя на Г.Марков. Западът само отвътре е красив и лъскав, но отвътре е червив.
69
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не знаеш ли, че антируските коментари ги пишат приятели на уса
68
4
 
10
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 80 (Сравнителен анализ)Не ги знам тия какво са казали за българите. Знам обаче какво е казал друг известен руски публицист, обществен деец, славянофил. Това е Иван Аксаков, на негово име е кръстен град Аксаково.Той описва руската имперска политика спрямо българите с едно изречение:"Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!".