Русия готова да работи с Великобритания за Скрипал

Москва обаче категорична, подготвя и ответни мерки
Обновена: 15 мар 2018 15:38 | 15 мар 2018 15:30, Елка Василева
88
Русия готова да работи с Великобритания за Скрипал
Мария Захарова. Снимка: архив, Reuters

Русия остава готова да работи с Великобритания по случая Скрипал, но подготвя и ответни мерки. Това заяви говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова, цитирана от ТАСС и Ройтерс.

Още по темата

Захарова каза, че Русия както и преди е готова да работи с Великобритания при разследването на отравянето на двойния агент Сергей Скрипал, но че Лондон отказва да сътрудничи с Москва. Русия подготвя и ответни мерки, след като Великобритания реши да изгони 23 руски дипломати, отбеляза тя.

Захарова изрази недоумение как други страни проявяват солидарност с Великобритания, при условие че не притежават информация за случая. Истината за случая е укривана, каза тя.

Захарова отбеляза, че Русия е загрижена от използването на химическо оръжие във Великобритания. Тя определи обвиненията срещу Русия, че е замесена, като безумни.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
6
 
1
 
! Отговори
Стивън Кинг преди 6 години
Моля не показвайте тази баба Яга....после сънувам кошмари.
66
8
 
1
 
! Отговори
. преди 6 години
Никой не вярва на *** и не иска да се занимава с тях. Санкции до дупка, докато почнат да се молят. Ей на, Ракетчо кандиса.
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 37"... Обикновено стига или до Берлин или до Париж."---Абсолютно сте прав. Но повечето от "специалистите-коментатори" не знаят припева на основната маршова песен на руската армия:"Мы прошли, прошли полсвета, если надо - повторим."
64
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче ме кефи как руснаците преметнаха великобританците да се откажат от ЕС и сега си спретнаха и скандалчета с Русия и накрая ще дойде време англичани да идват да мият чиниите на българи, руснаци, украинци и поляци.По същия начин както преди време се говорише, че гърците ще идват да работят в България, вместо ние да ходим да берем портокали. И това вече се случва. Много гърци идват да учат тук, пресичат границата за да пазаруват, идват да работят. В Гърция им стана скъпо и прескъпо!
63
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците нещо истерясаха и пак формираха обсадна психика. Путин реши да си прави магарии за да си прави изборна кампания ама запада го хвана за топките все едно, че тях заплашва. Всъщност много станаха дребнави и заядливи и това с този патриарх беше супер дразнещо
62
2
 
3
 
! Отговори
Захарова преди 6 години
Кой ми с.а в гащите???
61
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тинтири Минтири Още търсят химическото оръжие на Садам. И кацнали зад Луната.
60
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Българските русофоби са известни родоотстъпници . Те продават България в името на Ердоган и Турция .Владичество и съжителство. И разбира се гарантирано от ГЕРБ.
59
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все едно се връщат скелетите на демократичната пропаганда от времето на миналият век . Едни и същи неща ,клишета от т.н. студена война . Явно демократите още живеят в онези времена, и не се усещат че сме 21 век и източниците на информация не са само р.СвободнаЕвропа и р. Свобода .Жалка пропагандна нек рофилия от миналото .
58
12
 
3
 
! Отговори
До 60 преди 6 години
До Анонимен*русофоби да се чете русофили, разбира се.
57
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските русофоби са известни родоотстъпници.Те продават България в името на джуджето и Русия.
56
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ли вече от цивилизования свят ви вярва?Нали сте си самодостатъчни. Санкциите не ви влияят. Нямате нужда от парите на Запада, нямате нужда от стоките на Запада...велики сте и можете да живеете без останалите.Хайде...не се занимавайте с Европа и Америка и си гледайте Азията.Те и от там вече никой не ви иска, освен Ердо, иранеца и дебелия Ким.
55
10
 
21
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
Като погледна тука заблудените oвчици какви ги плещят... Никой не вярвал на руснаци. Че за какво точно излъгаха руснаците? А може би вярвате на американците и на Запада? Които лъжат всеки ден и си измислят някакви химически атаки на Асад, биологични и хим. оръжия, разработки на атомни бомби в Близкия Изток. Разорават цели държави с бомби, ограбват ги и накрая, като притръпне световната рая - опа-а "А, ние май сбъркахме."Същата работа и с британската истерия сега.
54
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАми радвай се,току виж руската мечка те догонила,а може и да те настигне.Руските мечки ценят силните и умни противници,а върху *** ..... нали се сещаш
53
2
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До ТотоВСЯКА ГОЛЯМА СТРАНА ИМА/ИМАШЕ 5-6 броя БОВ на Въоръжение и СТОТИЦИ и ДОРИ ХИЛЯДИ ДРУГИ ВЕЩЕСТВА КОИТО НЕ СА ПРИЕТИ НА ВЪОРЪЖЕНИЕ НО МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗВАТ КАТО БОВ ЗА ТЯХ СЕ ПАЗЯТ ПРОБИ ЗА СРАВНЕНИЕ
52
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само че вече почти никой не вярва на руснаци.Много пъти лъгаха и се проваляха,но и този път руснаците не признават,т.е.всички лъжат,а те са невинни ангелчета.Не им ли омръзна,не е ли по-добре да се погрижат за населението си,което живее в пълна мизерия?
51
5
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 52Като за начало е достатъчно да изгонят 23 дипломати от посолството на ВБ в Москва. Не знам колко да дипломатите на ВБ в Москва но ако са 50 това практически е почти половината от всички дипломати на ВБ - това ще спъне действията на посолството за месеци.
50
19
 
6
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Дори и създателя на "новичок" каза че това е работа на Русия и пак някои руски тикви не могат да видят очевидното. Болни русофилски бавно развиващи се мозъци.
49
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ответни мерки готвела Масква МУХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААА,ЩЕ СПРАТ ИЗНОСА НА ЛАДИ И МОСКВИЧИ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАМУУУХАХАХАХАХАХАХА
48
7
 
26
 
! Отговори
няма невинни преди 6 години
Ало критиците,Англия не дава никакви факти и доказателства всичко е поредния цирк за ***.