Българка открита убита до плаж в Сицилия

30-годишната жена е била застреляна в лицето
24 апр 2018 12:23, Елка Василева
40
Българка открита убита до плаж в Сицилия
Снимка: архив, Reuters

Труп на жена беше открит захвърлен до плажа на сицилианския град Катания "Ла Плая" на 22 април, съобщиха италианските медии. Според в. "Република" той бил идентифициран от властите – става въпрос за 30-годишната Николина Маринова.

Полицията предполага, че тя е била убита с изстрел в лицето. Разследването се води в средите на проституцията. Според хипотезите вероятен убиец е бил или клиент, или сводник на жертвата.

Властите са идентифицирали жертвата благодарение на процедура за разпознаване на пръстовите отпечатъци. Намерено е и фотокопие на стар документ на жената, пише "24 часа".

Българката имала значителни рани по лицето и главата, както и много кръв по себе си. Тя била само по сутиен и яке. Според съдебните лекари смъртта е настъпила 3 дни преди откриването на тялото. Изключено е наличието на сексуално насилие върху жертвата. Властите са открили дело за убийство.

Трупът на българката до плажа бил видян случайно от чужда туристка, която подала сигнал до Финансовата гвардия. Трупът бил облегнат на стена до плажа, сякаш жената била седнала насред намиращия се там боклук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
6
 
! Отговори
Авраам преди 6 години
Пълно е с неосведомени отворковци, които пишат за Италия - била дива и проста! Щото у нас е супер, нали!? Като че няма същите случаи, като този с убитото момиче, Бог да я прости! Ние тук, сме Раят на земята, нали?
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като убият някого в Сицилия и все тая снимка на полицейска кола използват... Друга нямате ли? Тая кола я пуснахте преди няколко години.
26
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не знае каква е била Николина. Прави са онези,които казват,че не трябва да се изговарят зли неща за нея. Жал ми е за невинно убитата млада жена. Бог да прости Николина! Почивай в мир,Николина! Знай,че твоите убийци ще си получат заслуженото! Всеки ***,който посяга на слаба и беззащитна жена- такъв е бо/кл/у/к!
25
2
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Преди да пишеш по тоз въпрос информирай се за да ни кажеш,че този бизнес с миенето на коли се държи от чужди граждани, много често румънски, чехски и български роми, които наемат работници между себеподобните си. След няколко предавания по ВВС тези практики предизвикаха възмущението на вританското общество и нещата бързо стигнаха до парламента, където ще се вземат съответните мерки. Проблемът не е в британското общество, а в "работодателите" с български паспорти които ни представятмного зле.
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проклети да са тези,които са убили тази млада жена! Горкото момиче! Николина,почивай в мир!
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е Италия, Сицилия, мафията така си действа.Съжалявам че е отишла там, при тези злобни, първобитни италианци. Щях да кажа да беше си намерила почтена работа, но скоро пак тук писаха за убита българка, която се е грижила за възрастен италианец...... Пак около Сицилия! Не случайно италианците на Север мразят южняците - има защо.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПинкиГлупак! Нима не знаеш,че повечето от проституиращите момичета са карани НАСИЛА да продават телата си за жълти стотинки! Мина не знаеш,че има и отвличания на малки момичета ,с цел трафиканство ,проституция или продажба на органи? Тази млада жена ,и други като нея едва ли са искали и са харесвали да си дават телата на разни мъже. Горката жена! Не стига ,че е била изнудвана насила да работи за сводника,сводникът й е взимал цялата сума, накрая този бо/клу/к я убива за "благодарност"!
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АА на ИСТОК как е? Дали е по-добре?
20
6
 
1
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Още когато прочетох заглавие предположих ,че не е докторантка от ЦЕРТ, а след това се оказах прав
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да я прости!Не разбирам злорадството и обвиненията към тази жена,без да се знае мотива за престъплението.
18
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На запад българките само прости тутки ли "работят"?
17
3
 
8
 
! Отговори
А преди 6 години
НА ЗАПАД Е ДЕМОКРАТИЧНО ДА СЕ ЖИВЕЕ,НЕ ЗНАЕШ КОГА ЩЕ ТИ ТЕГЛЯТ КУРШУМА,ИЛИ ПЪК НЯКОЙ ХАХО ЩЕ ТЕ ВЗРИВИ.ТОВА Е.
16
1
 
6
 
! Отговори
някой преди 6 години
до 9: нищо човешко няма в тия.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сатаната живее по-БГ-то хаха. Хората на какви неща се радват. Луда работа.
14
3
 
22
 
! Отговори
Вангус Максимус преди 6 години
Италия си е дива Индия от 100 години на сам.Даже в САЩ пропищяха от тях.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е,че маргинализират жертвата.После я изписват в графа неразкрити.
12
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквато и да е била, това е ужасно деяние.
11
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То е ясно с кво се е препитавала ганчовицата.
10
1
 
21
 
! Отговори
9 преди 6 години
А ето и продължението. (Не бях чел статията когато написах предният пост)"Депутати от Лейбъристката партия заявиха за Би Би Си, че голяма част от работната ръка идва от Източна Европа, основно от Румъния и България, като имигрантите стават жертва на щедри обещания за добра работа, а в действителност им се налага да работят за нищожни заплати, без контрол върху работното време и превръщайки се в роби, когато не могат да изплатят вече натрупаните дългове. "
9
15
 
9
 
! Отговори
Пинки преди 6 години
Обикновенно така става, когато тръгнеш да си изкарваш хляба с оная си работа.Защо да се мъчи да работи като другите за 700,800 лв, като има и по-лесен начин.