БСП-ари катерят на колела Шипка и Бузлуджа

Столетницата очаква 50 хиляди души на сбирката си
19 юли 2016 16:22, Петя Славова
17
БСП-ари катерят на колела Шипка и Бузлуджа
Снимка: архив, Булфото

Състезание по планинско катерене с велосипеди от Габрово до Шипка и Бузлуджа организира БСП за традиционната си сбирка на Историческа поляна на 29 юли, съобщиха в аванс организаторите на проявата от "Позитано" 20.

Минимум 50 катерачи на две гуми ще минат по маршрута, за да получат от председателя на партията Корнелия Нинова наградите си пред Паметника на свободата привечер в петък.

Преди това Нинова ще проведе национално съвещание с всички общински лидери на Столетницата в Габрово, там основната тема ще бъде кандидат-президентската кампания.

Не било изключено още на него да стане известно името, което ще издигне БСП за президентския пост. По-късно вечерта младите социалисти щели да си спретнат караоке парти.

Между 45 и 50 000 души очакват от "Позитано" 20 да се изкачат в събота на върха, първоначалната идея там да бъдат връчени електронните карти на 125 новоприети социалисти отпаднала като твърде архаична, съобщава "Монитор".

Отпаднала и идеята Корнелия Нинова да види отвътре рушащата се Чиния поради невъзможност да бъде обезопасен входът на мемориала.

Все още се доработвал сценария за митинга, посветен на 125-ата годишнина от учредителния конгрес на БРСДП и 25-ата годишнина от първото честване на Историческата поляна през 1991 година.

Организаторите отсявали имената на изпълнителите, като държали този път на млади и талантливи певци. Почти сигурно било обаче, че ще заложат и на Петя Буюклиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: шипкаБСПБузлуджа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Тодор Христов преди 7 години
Дано половината поне останат в тази летяща чиния
13
0
 
2
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Да живеят всички БСП-та на всички земни кълбета!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пуснете ги пеша.
11
0
 
3
 
! Отговори
az преди 7 години
редно е...мисля...това чудо да се преотстъпи на "Българска Пастафарианска Църква". По форма и съдържание отговаря за обект/дом на Летящото спагетено чудовище, пред което се прекланят... Рамин :)
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно, къщата на Хитлер я конфискува държавата за да не се събират там нацистите, а тук в българия даже поощряват посещението. Да припомня само, че и 2-та режима - и нациския и комунистическия са обявени за мракобеснически и забранени в съответните държави, но ето че абсурда е на лице - забранената "столетница" събира кадрите си на забранен събор. И прокоратурата нехае!
9
1
 
6
 
! Отговори
СДС-рката Нинова преди 7 години
Напред братя и сестри ... време е и аз да се пооблажа! И запомнете, не е комунистически грях редом до нас да има милионери ... все пак бяхме равни. Вие сте си виновни, че не осребрихте светлия комунизъм
8
2
 
5
 
! Отговори
попа преди 7 години
Те БСП са колкото за една !иния да се ка!ват и да политат на луната ,горе ги очаква аБлагоев,Маркс,Ленин,иСтанишката !!!
7
0
 
4
 
! Отговори
м дааа преди 7 години
Като го гледаш на снимка си мислиш че с малко вар и 1000 цигли ще го оправиш , но като го видиш на живо си даваш сметка че ще трябват милиони за да се ремонтира.
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миналата година пукнаха двама на Бузлуджа. Дано тая година да са много повече.
5
4
 
8
 
! Отговори
Колев преди 7 години
Чинията трябва да бъде взривена,или да бъде оформена като тоалетна чиния...макар,че всяка тоалетна чиния заслужава повече уважение от тая мекица на Бузлуджа.
4
3
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Сашо Симов и Волгин ще карат ли колелета или само ще маат кебапчета под дебелите сенки?
3
2
 
11
 
! Отговори
Иван Тотев преди 7 години
ЩО НЕ СИ НАПРАВЯТ ПРАЗНИКА ПРЕД ЧЕРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ"...НАЛИ И ТАМ ИМАТ КАКВО ДА ПРАЗНУВАТ
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чиния трябва да бъде въстановена поне като уникален архитектурен обект.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новите опорни точки са БСП+ДОСТ да управляват.