Гергьовден по нашето море – 50 лв. Лукс на Тасос – 10 лв. отгоре

Най-тънко можем да минем в планината
28 мар 2017 10:45,
30
Гергьовден по нашето море – 50 лв. Лукс на Тасос – 10 лв. отгоре
Снимка: архив, Bulphoto

Срещу 50 лв. може да посрещнем Гергьовден край морето. Любителите на Северното Черноморие могат да се възползват от оферти в курорта Златни пясъци.

Срещу 45 лв. на ден за един човек се предлага настаняване в 3-звезден хотел с включен ол инклузив. Освен това в предложението има и празничен обяд на 6 май с печено агнешко и дробсарма. Включено е и ползването на вътрешен отопляем басейн и джакузи, сауна и парна баня, тенис на маса и фитнес.

За 2 лева повече можем да си запазим 4-звезден хотел в същия курорт, но освен ол инклузив ще получим и безплатни шезлонги и чадъри, както и свободен достъп до един от нощните клубове, пише "Монитор".

В Приморско може да резервираме нощувка за 41,60 лв. в хотел с 3 звезди. Мястото за настаняване е на метри от плажа, а предложението е на база олинклузив, като включва и туристическа застраховка и курортна такса.

Хотел 4 звезди в Ахелой предлага нощувка, закуска и вечеря за 63 лв. на човек. Освен това офертата включва и СПА процедура по избор, вътрешен и външен басейн, чадър и шезлонг, финландска и билкова сауна, както и арома парна баня.

Балнеохотел във Велинград предлага нощувка със закуска и вечеря за 58 лв. на човек. На разположение на гостите са открит и закрит басейн с минерална вода с джакузи, тропически душ, сауна и парна баня. А Гергьовден ще бъде отбелязан с празнична вечеря.

Хотел в Огняново привлича гости с 30% отстъпка. За 59 лв. гостите му ще получат нощувка, закуска и вечеря, достъп до спа пакет, детски басейн и фитнес.

Оферти за празненство във вътрешността на страна примамват с агнешко на пещ и отстъпки за атракции. В Ловеч например предлагат празничен обяд с традиционното месо, а настаняването е в комплекс от автентични къщи с битова механа.

Цената за две нощувки за един човек е 99 лв., като в нея се включват закуска и паркинг.

За любителите на планината можем да изберем Рибарица. Там за 1 май може да резервираме нощувка със закуска и вечери в три звезден хотел за 27 лв. Офертата е подходяща и за любителите на екстремните преживявания, защото с нея потребителите може да получат 15% отстъпка за джип сафари, както и 20 на сто за игра на пейнтбол.

За предпочитащите почивки зад границата оферти също не липсват. В някои от съседните страни може да ни излезе дори по-евтино отколкото в родните курорти. Само срещу 35 лв. на човек може да отидем на разходка до Скопие за ден.

В цената влизат медицинска застраховка, екскурзовод и туристическа програма. Срещу 89 лв. може да отидем за два дни в другата ни западна съседка - Сърбия. Офертата включва както транспорт, така и една нощувка в апартхотел, екскурзовод и посещение на Крушевац, Ниш, Суковски манастир и Пирот.

Срещу 62 лв. на ден може да посрещнете Гергьовден в 5-звезден хотел на о. Тасос. Цената предвижда нощувка и закуска, в стая с гледка към морето, както и парна баня, сауна и джакузи.

През първите дни на май може да резервирате на половин цена екскурзия до Черна гора. Цената е 200 лв. за 4 дни на човек. Пакетът включва 3 нощувки със закуски и вечери в 3-звезден хотел, екскурзия до Будва, Котор и Дубровник, както и обиколка на най-южния фиорд на Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: туризъмГергьовден
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментара ми е за хотилиерчетата тука които обясняват за бабите в Гърция. Нека сръвним базата в България и в Гърция. За 30 лв на вечер в Синеморец спиш в доста алтернативно хотелче в което леглото е на пода естествено чаршафите не се сменят целия престой. и сте 3ма в една стая и силно казано баня. За 40 лв на вечер в Гърция спиш във вила с две стаи по двама в стая всеки ден ти чистят и сменят чаршафите. За храната да говорим ли? Защото ако не си се натровил с храна все едно не си бил на море вБГ
22
0
 
7
 
! Отговори
Попа преди 7 години
И без такива подробни статии за цените на почивките у нас, ясно че че цялата столица и половин западна България ще задръстим пътя към Гърция покрай Гергьовден. Като е по-хубаво и по-добре, никой няма да иде на кофти място.
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в гърция аз лично ходя на къмпинг, доста на юг от атина и миналата година в края на септември, докато у нас беше 7 градуса, там беше 36 градуса; изпукахме от жега. из целия пелопонес освен двама индианци от северозапада, не срещнах 'нашенци'. цените са 2 пъти повече от нашите, т.е. същите, но в евро. всичко е въпрос на свободно време, бюджет и предпочитания. най-евтино е в кварталния басейн или на селска баня:)
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
през май в северна гърция е 19 градуса водата в началото на месеца, на юг в пелопонес е 21-23. на северното черноморие започва да минава 12 градуса, края на месеца може да стигне 15-16 в добри години. румънците съм ги виждал в тяхното вама веке на първи май, когато е сигурно 12 градуса да се напиват и да влизат в морето, а руснаците например след 10 водки си влизат и през януари.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
достатъчно е да видите температурите на морската вода в гърция и българия, и ще разберете къде ви се ходи. обикновено през април и май разликата е 12-13 градуса.
18
2
 
2
 
! Отговори
Иван преди 7 години
До сега свестен Георги не съм намерил :) Но търсенето продължава.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През май месец в Гърция става ли за море или е студено?
16
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Гърция със сигурност не е по-евтино, но като теглиш чертата, излиза много по-добре.Да, в БГ е по-евтино, но водата е ужас, плажовете са човек връз човек, обслужването е трагедия...Аз с България отдавна приключих като морска дестинация.На планина - може.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Неа Парамос има къмпинг до плажа и всички коли са я от Стара Загора, я от Пловдив .Самия къмпинг е един мизерен -каравана и отпред масичка и си носят каси с бира от бг .Като ги видях щях да падна , ние ходихме към плажа . Има много свестни квартири за 35 евро на вечер която включва спална със кухня , тераса климатик . Ох, приходи ми се !
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Гергьовден сме на Охрид , а в края на май вече сме на егейско море . Тогава съвсем спокойно морето става за къпане и е много приятно . Август не можеш да стъпиш на пясъка към 12 часа, толкова е горещ и парещ . На нашето море не ми се ходи , заради застрояването от огромни хотели един до друг -действат ми задушаващо този мутробарок
13
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е да не се харесва черноморието. Там където е качествено не е по джоба на Бай ***. Той иска супер лукс и за без пари. На чукарите в Гърция дето не работи 1 магазин не мисля да ходя. По добре на виличка в някое слеце с компанията или еко селище.
12
5
 
10
 
! Отговори
Ех Тасос преди 7 години
Българина като отиде на почивка и харчи 3 пъти повече от немеца или англичанина. Само руснаците харчат повече от нас. Немците само в хотела ядът и нищо не си купуват. Гърците като ни видят и супер много се радват. Казват ми ,че румънците и българите сме супер клиенти.....които вече МРАЗЯТ бг черноморието.
11
3
 
12
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
На Лефкада спиш в вила с басейн за 40 лв. края на май и то с още 10 души. Нали? Иначе ги разправяй на бабите от село тея приказки. На Тасос само ферибота е 50 лева....цяла Гърция съм я обиколил, страхотна природа но НЕ е по-евтино.
10
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 4Ти нормален ли си. Аз в лефкада спя за 40лв на вечер във вила със басейн. Нащо черноморие за 40 лв чаршафите една седмица няма да ми ги сменят. Аре бегай от тука с тва черноморие
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По българското черноморие ходят главно най-бедните туристи на Западна Европа, търсещи евтино пиенье и женички, така че повярвалите си хотелиерчета в коментарите да не се взимат толкова насериозно.
8
1
 
4
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 7 години
Има има!
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Гърция не е зле, но хотелите им са далеч от звездите, които предлагат. Храната е хубава, но мисля, че в БГ има доста хубави места и хотели, които могат да бъдат посетени. Разбира се за хубавите места и тук и в чужбина са нужни пари, евтините оферти са си евтини оферти!
6
4
 
18
 
! Отговори
Димитракис преди 7 години
Идвайте при нас, Вулгаракис....Димитракис има евракис да вращакис на германакис!
5
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гърция е правилният избор, няма да се трова по кефявото ни море с отровни води, гадна храна със съмнителен произход, с долнопробно обслужване от пандизчии, момичета с нетежко поведение и крадци.
4
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да имах въобще желание да отида на море, нямаше да е на гръцкото. Гърците доказано не ни уважават като народ. 60 лв. е твърде евтино извинение от тяхна страна. Колкото до бг морето, крайно време е да го постегнат откъм качество, чистота и ред и когато това се случи - тогава. За цените всеки може да си направи сметка.