Зелени мустаци! Безродници посегнаха на Апостола

Социалните мрежи избухнаха срещу гаврата с Левски
29 май 2017 07:15,
65
Зелени мустаци! Безродници посегнаха на Апостола
Снимка: Facebook

Столичанка, възмутена от гавра с лика на Васил Левски, показа в социалните мрежи снимка на негов портрет, нашарен със зелен спрей.

Неизвестен се е изгаврил с Апостола на свободата, рисувайки му подигравателно дълги извити мустаци.

Графитът, изобразяващ националния ни герой, е на фасадата на жилищна сграда. Млада жена е заснела гаврата и я е разпространила във Facebook с гневните думи: "Може ли такова нещо бе….безродници…?!"

Публикацията е последвана от множество гневни коментари, а извършителят/извършителите са определени като "уроди", които "не заслужават да живеят".

"Ето по това може да се съди що за народ сме! Не е случайна приказката: Прост народ,слаба държава!", отбелязва възмутена жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До серсеми и будали!Относно: "Братушките го затриха като опасен съперник за Освобождението. Същото направиха и с Борис-трети като неудобен политик.........."Възхитете се на електората си, господа. Какъв ум, каква проницателност!!!Сигурно за това 5 века сме били в робство. Карали са се кой да ни освободи. С цар Борис ми беше по-сложно. Знае се, че е убит в Берлин при Хитлер. Но и тук ми светна лампичката: Щирлиц ще да го е убил.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен написал:"Смъртно ненавиждам безродните антибългарски евроатлантици в софия...." А ако не са от София ги обичате така ли?! Или пък ако са от Русия или Турция пак ги обичате нищо че са антибългари, важното е че са от София и не са от Русия... Леле колко много народ му липсва сивото вещество...
36
1
 
1
 
! Отговори
мда преди 6 години
До БауИма и хора които могат да оценят точно ситуацията, добре че има още хора, които са способни да мислят както вие...
35
2
 
2
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Аз не мога да разбера защо се коментира, но май наистина тия, които са коментирали, са *** народ, след като е нужно само да отиде някой и за един час или нещо повече да почисти боята от мустаците, да говори с три баби от блока, за да установят кое хлапе ги е нарисувало, пък да отиде при родителите му и да им каже, каква я е свършило детето, и да се обясни, че ако повтори, има опасност да го снимат и да го жалват за хулиганство в полицията.
34
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 41Може да се гърчи мозъкът на този, който го има. Да ние сме напълно освободени от лека и тежка промишленост, селско стопанство, армия, граници, най-доброто в света образование, скоро в този списък ще влезе и енергетиката. В момента с усилени темпове ни освобождават от природните ни ресурси. Извинявай, ако всичко това не ме радва толкова, колкото радва теб.
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТакива като него са малко, а сега въобщи ги няма. Ти да не се чувстваш по-велик от Левски? Ако човек е ***, трябва да го крие, а не да го развява като байрак.
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 32Нали сега сме напълно свободни! По-точно казано освободени сме от всичко.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може и да не се е изгаврил с Левски, просто да е драскал по самия графит. Може дори да е дете което не знае какво прави. Защо трябва да се нервим и беснеем по социалните мрежи? Явно жената е имала достатъчно свободно време. Да е официален портрет в някоя институция как да е, говорим да уличен графит хора.
30
5
 
10
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Айде ако обичате, чуждите граждани и безродниците, вън от дискусията!Пишете си в "анадол прес" за зарзаватчии и мустакати либета, тук не ви е мястото!
29
8
 
6
 
! Отговори
Конкорент преди 6 години
Един със спрей го е нарисувал друг го е осквернил,тия графит майстори не се понасят един друг.А лелката да вземе малко разтворител и да ги забърше леко с прцалче вместо да вдига аларма.
28
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смъртно ненавиждам безродните антибългарски евроатлантици в софия....
27
5
 
13
 
! Отговори
до 33 преди 6 години
Да не си оня антибъгарски ***....ст завършил Сороския университет Джазим ?.
26
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са съвременни демократични ценности - да се рисува по портрети и паметници. Доста хора поощряват тази вандалщина и за тези, които са изрисували мустаците на Васил Левски ще да е непонятно защо при едни паметници може да се вандалства, а за портрета на Левски да не може.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не проверят има ли скрита камера отсреща и кой драска портрета щом кат не може да рисува и мустак не може да издокара,щото има и снимки където героя е леко брадясал и съответно има и мустаци,а още се е дегизирал за да ходи и води организирана революционна дейност е не да се снима как е изглеждал,а да носи фотоапарат със себе си е било подозрително за тази земи където всичко се следяло и от уста на уста се разчувало накъде тръгнал фотографа,още тук-таме снимка за памет,коет бави кат нямали.
24
5
 
15
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
Някой безроден евроатлантик ви е маркирал минус
23
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ако се беше случило през социализма този щеше да бъде открит много бързо и в милицията щяха да го потрошат от бой до такава степен , че никога повече до края на жалкия си живот нямаше да помисли да прави мърсотии. А сега разни антибългарски правозащитни организации даже поощряват такива *** да действат среу всичко Българско.
22
4
 
13
 
! Отговори
Циник до Пустиняк преди 6 години
Точно селянче като теб се напъва да мисли за левски! Я първо виж как се пише ***, фЛанелка , Уборка!Оттам се почва - за такива като теб!Иначе апостола е един от малкото родени истински българи...инфантилници, или алаходупци...все тази - боклучета!
21
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евроатлантически ценности ....
20
3
 
1
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Що му истрихте мнението на 29 трябваше да го видят всички що за и...от е?
19
3
 
14
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
До 29.Аман от такива "Българи" като тебе!Хващай куфарите и отивай някаде далече. Прости *** не са нужни на България! Първо си измий устата и тогава споменавай името на Апостола!Със сигурност ценностната ти система е стъпила на чалгата, псувните и турските сериали! Писна ми от такива като теб!