Войводите се регистрираха за изборите с обърнати знамена

ВМРО внесе в ЦИК 25 000 подписа за участие във вота
24 мар 2013 13:33, Бойчо Попов
103
Войводите се регистрираха за изборите с обърнати знамена
Снимка: БТА

Над 200 членове и симпатизанти на ВМРО участваха на пореден протест с обърнати знамена. Шествието им под надслов “На бунт” срещу монопола на прехода тръгна от Съдебната палата и стигна до сградата на ЦИК. Обърнатият флаг означава сигнал за бедствие и е международно приет начин за искане на помощ. Обикновено се ползва и по време на война.  

Още по темата

В ЦИК лидерът на войводите Красимир Каракачанов внесе 25 000 подписа за регистрацията на партията в изборите и заяви, че няколко граждански сдружения са поискали именно войводите да бъдат техен мандатоносител. ВМРО настоява всяка една партия или сдружение, които са се регистрирали за участие в изборите, да имат свои представители в секционните избирателни комисии.

Пред БНТ по-рано днес Каракачанов заяви, че заканите на кабинета да се справи с монополите в енергетиката са само на думи, но не на дела. Лидерът на ВМРО поиска от служебния премиер Марин Райков да предприеме конкретни действия спрямо Комисията за защита на конкуренцията, а не само да ги критикува.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
таа Макeдонска Пaртия да си ходи в Македония , имаме си достатъчно Пaртии
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха ха ха ха ха ха ха ха ха х а ахаххахахахахахаха
79
2
 
3
 
! Отговори
до 91реалист съм преди 11 години
карай по -лекичко ,че има и други помнещи.....в църква беше забранено да се влиза.Също за излизане зад граница 3-6 месечни проверки ......Имаше непонятна уравниловка в заплащането /особено на интелектуалния труд/Но и да сатанизира не е редно ,защото имаше работа за всеки и твърди достъпни цени.Нямаше организирана престъпност.Нямаше наркомании.
78
5
 
1
 
! Отговори
подкрепям 93 преди 11 години
И аз ясно го чух.Да им се откаже регистрация .Те са антиконституционна партия , подстрекаваща към размирици и се възползват подло от енергията на протеста!!Подменят идеята на протестиращите и ги употребяват в лична изгода.
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбра се ГЕРБ ще бъде осъден на изборите 12 май .
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Веселин Вазелине ти много *** спинарен бесипар си бил.Я успокой малко топките.
75
0
 
11
 
! Отговори
66 преди 11 години
До Анонимен 68ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ ВЪВ ВЛАСТТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24 г. НА НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ !
74
9
 
5
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Какви войводи-шайка убиици и мародери след освобождението.Кви патриоти,партии като тях с лупата да ги ринеш.Само источват субсидии от нашата държавна хазна.До кога ще ги търпим тези мошеници?
73
2
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Режимът преди 89-та се сатанизира абсолютно безугледно и преднамерено.Живял съм съзнателен живот по това време и мога да ви кажа, че особено през 80-те нещата си бяха направо свободи. Т.нар. цензура, промиване на мозъци и ДС апарат не бяха по-сериозни от тези в USA например. С тази разлика, че тук например практически нямаше престъпност. С нищожни битови изключения.Ни църквата е забранявана, както се говори, ни за вицове някой е лежал в затвор.А сега е АД! Особено за интелигентните хора.
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
83 veselincoooo golqmo bg oligofrence si breee
71
2
 
6
 
! Отговори
наглите идат преди 11 години
Я, ченгетата пак се стягат за Парламента.....те май не разбраха, че народът не ще турци, руснаци и десета в Българския парламент....
70
3
 
3
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
83 изпии си хапченцата пиленце или си изпуши тревата нещо нервен ми се струваш хахахах
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
85 абсолютна истина
68
1
 
6
 
! Отговори
миневра преди 11 години
хора, как може да вярвате на такъв демогог и доносник..какъв воевода е този...той заграби омотите на истинските воеводи, само такава е ръзката му с тях...старите от ВМРО го презираха и ни предупреждаваха, че е голям хитрец...оказаха се прави
67
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма да гласувам за вмро заради каракачанов, НО 100% ПОДКРЕПЯМ протестите им и обърнатите знамена! Те единствени протестират пред извора на злото - съдебната система и единствени заявяват, че *** СА ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ. Ако не знаете, днес полицаят, нападнат от рецидивисти *** в Разложко, който стреля, за да се защити от нападение с брадва, беше арестуван за 72 часа и му е повдигнато обвинение с 20 години затвор! А никой не ви кара да гласувате за тях...
66
4
 
7
 
! Отговори
Веселин преди 11 години
До valenzeto *** к.во. по-добре не прави напъни да мислиш,...как ви личи на ГЕРБАВия електорат колко сте прости от далече!
65
5
 
1
 
! Отговори
Веселин преди 11 години
Коментара ми беше адресиран до масата коментиращи под мене!
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и защо ме резнахте а оставихте *** 74 което лъже най-безподобно , да имаше 200 млн в началото на поемането на министерския пост от Иавн Костов но той го остави само за година и полина с 2 млрд , защо трябва някакви да разнасят спинозното со зловоние и да ги толерирате .
63
5
 
6
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
с това разспръскване на гласове ще доведете станишев местан и киро на власт..жална ни маика
62
6
 
2
 
! Отговори
Веселин преди 11 години
Ах гнусен мат'рял, защо не измрете всички та да оставите хубавата земя да си отдъхне от вонящото ви ДНК!!!