Бареков напира да преговаря за кабинет

Готов е да седне на една маса с Борисов, Сидеров и Местан
6 окт 2014 11:05,
136
Бареков напира да преговаря за кабинет
Николай Бареков Снимка: "България без цензура"

„България без цензура“ ще излъчи преговорен екип за съставяне на правителство. Това ще стане още днес на заседанието на Коалиционния ни съвет и на парламентарната ни група". Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков преди първата сбирка на новата му парламентарна група, цитиран от пресцентъра на партията.

Той призова политиците да оставят на страна личното его и личните пристрастия. „Готов съм да седна с всеки на една маса, стига това да стане пред медиите. Готов съм да преговарям с Борисов, Сидеров и Местан“, посочи лидерът на ББЦ.

Още по темата
"Политическите лидери трябва да се смирим и да си сложим егото зад вратата. Трябва да направим крачка назад, за да направи народът две крачки напред. Този парламент отразява настроението в обществото такива, каквито са те. Вижда се, че има повишена тревожност от страна на народа към случващото се в българската политика през последните две години", допълни Бареков.

По думите му ББЦ се очертава като сериозен фактор в следващия парламент. "Ние сме за това да бъде направено възможно най-скоро управляващо мнозинство и правителство съобразно конституционните срокове и необходимата прозрачност", допълни Бареков.

"Кабинетът трябва да има ясна политическа подкрепа на основа приоритетите на България като европейска държава и евроатлантически партньор. Много са важни са и реформите в областта на икономиката, здравеопазването и енергетиката", изреди Бареков.

Според него ниската избирателна активност се дължи на партиите, които са управлявали страната през последните няколко години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kak moje da se vqrva na 4ovek koito tvardi 4e 6te otkri 1 000 000 rabotni mesta!4ista podigravka
85
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е този нали беше новият премиер?!? Дали да няма референдум по въпроса дали всички кандидати за крадци..., простете - депутати, да минават на психотест?
84
0
 
14
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
Бареков,нямаш ли достойнство?След един-два месеца ще има нови избори.Кой ще гласува тогава за теб като се връткаш като селска к...ва?Не помниш ли как те наричаше ББ?Той не те уважава бееее,за какво его говориш?
83
0
 
29
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Как може да се гледа в огледалото този ??? Влезе в Европарламента благодарение на парите на вложителите на КТБ, сега влезе в Народното събрание благодарение на кървавите пари на миньорите и мафията на ковачки !!! ГНУСЕН антибългарин !!!!! Как ще върви България с бареков, сидеров, доган, гоце ??????????????????????????????
82
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко е жалък Баречко! Ха,ха!
81
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обаче няма нито един коментар за ващита на бараката, нито тук нито в другите сайтове. Това показва, че само купени гласове е имало за него
80
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен тоя път всичкото *** бяха купени за Барека. Никой нормален не гласува за него.
79
1
 
24
 
! Отговори
тъй ли? преди 9 години
Кой беше тоя?
78
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя нали щеше да се беси ,ако загуби изборите ???Чакаме!!!!
77
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** нали щеше да блокира границата???Ха, ха, *** на турците и Пеевски, този е лъжецът на Републиката!!!! Не знам само кой луд гласува за него?
76
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пази боже сляпо да прогледа!Въшкарчето дето забавляваше борците по кръчмите с дудучето и пошла хумористично-танцова програма сега напира правителство да прави. WTF!?
75
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бърза защото парите свършиха а нови банки за разграбване няма а стана и опасно.
74
5
 
11
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Защо бе, Баресов и Сидеров вицепремиери, а Местан с г*з на*ран, да живее България!Гееееееерп!
73
1
 
36
 
! Отговори
Дааа преди 9 години
Барека беше казал: "Проклет да съм ако се продам на Доган." а сега какво стана хахаха
72
1
 
12
 
! Отговори
... преди 9 години
BAREKOV KADE SE BARKA S "A" GRUPA? BAREKOV, MNOGO POZDRAVI NA KOSTOV I PRIGOTVETE PACHKITE ZA NOVI KUPENI GLASOVE, SHTE IMA IZBORI DO TOGAVA DOKATO NE SE POQVI PARTIA S 51%, TOI KOSTOV NALI ZARADI PARI ZA IZBORITE OTKRADNA ***? S IZBORI SHTE VI NAPRAVIME PROSQCI I TAKIVA TRQBVA DA UMRETE!
71
0
 
33
 
! Отговори
Ж преди 9 години
Този нищо не е направил за бг.само се надува за впечатление--нищожество
70
1
 
31
 
! Отговори
За барека! преди 9 години
Бареков теб няма да те харесат на преговорите. По-добре да изпратиш Мария Календерска. Бойко ще и обърне внимание, а и на нея ще и хареса. Нея може и премиер да я направят защото тя став за това за което теб не те бива.
69
0
 
30
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Този ще го изгонят от Европарламента ,съсела поне се тай като пръдня в *** ,но този направо смърди.
68
3
 
16
 
! Отговори
Hitler преди 9 години
Аз предлагам Дуди премиер
67
0
 
14
 
! Отговори
Dan преди 9 години
То и аз искам да съм министър-председател, какво като не съм в парламента, то ако всеки започва да мести "чертата" където на него му е добре, ще излизи ,че Бареков утре на базата на купените /принудително/ миньорски гласове ще иска да стане президент от къде на къде???? И да съгласен съм, че досегашните партии имат вина за ниската избирателна активност, но те са загубили своят електорат, защо новата партия на Бареков, като е нова и не е управлявала до сега няма 300000 гласа примерно????***!