Патриотите: Харманли изненада властите, но не и хората!

Не става дума за клети бежанци, бягащи от конфликт, смята Каракачанов
36
Патриотите: Харманли изненада властите, но не и хората!
Снимка: БТА

Мигрантският бунт в Харманли изненада властите, но не и хората, които са потърпевшите от набезите на нашествениците, смятат патриотите.

Още по темата

След протеста в центъра за бежанци те напомниха, че много пъти са искали всички лагери да бъдат от затворен тип, извън села и градове и близо до границата.

"Само последните два месеца гражданите на Харманли организираха 4 протеста в качеството си на съвестни български граждани, изискаха от властта защита на живота и здравето си от носените от мигрантите заразни и паразитни болести, част от които непознати на нашия континент, а други отдавна изкоренени. Поискаха лагерът да бъде закрит и изнесен на самата гранична бразда", обяви в декларация от името на депутатите на ПФ съпредседателят на групата Красимир Каракачанов.

Той се оплака, че патриотите, които говорят за проблемите с нелегалната имиграция, често са обвинявани от всевъзможни псевдо-правозащитници и либерали космополити че са ксенофоби и нетолерантни.

"От години говорим, че не става дума за клети бежанци бягащи от военен конфликт, а за голямо нашествие на пришълци към европейския континент и че България, която се намира на прага на християнската цивилизация и ислямския свят ще бъде една от най-потърпевшите от това нашествие. Политиката на българските власти, които смятаха, че може да ни се размине, ние винаги окачествяваме като подценяване и липса на воля за крути мерки", коментира Каракачанов.

Според него твърдението на патриотите са доказа и от бунта на мигрантите.

Заради това той отново призова правителството, макар и в оставка, да засили мерките за охрана на границата и да се разреши дори използването на оръжие при безредици в центрове за мигранти.

Патриотите настояват и за спешни постъпки за подписване на двустранни споразумения за реадмисия с Афганистан, Пакистан, Ирак и други страни, чиито граждани са системни нарушители на държавната граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
филип преди 7 години
Каракачанов не си гледа павелбанската сладкарка,лежала за наркотици в Турция,ами се замимава с емигрантите!
27
1
 
6
 
! Отговори
от.дива преди 7 години
Екстрадиция на всички бежанци от държавата! Незабавно!!!
26
5
 
3
 
! Отговори
аз преди 7 години
До aАми нали центъра в Харманли е ИЗВЪН града! Нещо повече: между него и града има РЕКА!
25
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бре Сашко, измислен македонецо от Русье, досега кой крепеше Мутрата на власт, или вече ви затвори кранчето.
24
2
 
8
 
! Отговори
rrr преди 7 години
по-здрав за евро-п далите
23
3
 
11
 
! Отговори
какви патриоти бре преди 7 години
Каракачанов-агент Иван се пази с бодигардове от строгия поглед на Г. С. Раковски.
22
7
 
12
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Каракачанко пак си отвори устичката и пак изръси поредния бисер.Душичко разбирам нереализираните ти мечти за медийна слава и овации,но какво да се прави като просто не ти е писано да оставиш следа в историята.Защо не се пробваш в Комиците,нопси мисля,че и там успеха ти ще е вял.
21
3
 
16
 
! Отговори
Citizen преди 7 години
Патриот е уше ставана ДС и комсомола;и *** си братя дава,на военния министър за стола!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?продава си и душата.
20
3
 
13
 
! Отговори
демократ преди 7 години
Защо агенти на КГБ(милиционери,комунистически функционери, ..и т. н. ) взимат тавана на пенсиите?Не ли е редно тези пари да си ги търсят от Москва? За Кремъл са работили против българските интереси и против българския народ...
19
13
 
16
 
! Отговори
a преди 7 години
Къф "патриот" си ти бе шкембеста руска *** ? Еле па воевода ...
18
3
 
15
 
! Отговори
... преди 7 години
Бре тоя е слънчоглед партия! За тия дето не го разбират, това е когато гледаш само на там от където имаш изгода! Независимо друго! Инак на тоя единственото което му е много му е щембето! Колкото до народ и родина би ни продал на тоя дето даде най-много! Не стига, че до сега цоца от тия дето преди 2 - 3 седмици подкрепяше ми сега се прай и на опозиция разбираш ли! Ей такива кат тоя само преди 100 години ВМРО ги е трепело по площадите!
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се правите на патриоти защо не дадете пример и не отидете на място заедно с хората да протестирате.Защо цяло лято В.Симеонов си правеше селфи с премиера на границата,а оградата още не е завършена?ЗАЩО НЕ Я ДОВЪРШИХТЕ???И защо мислите,че някой все още ви вярва?
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европедер...ъ,...евралиберастите бая се разпалихте май! Стига мърсихте форума
15
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Gпровокатори , част от руската хибридна воинаИнджев, ти ли си бе?
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОФ от тези псевдопатриоти ,
13
3
 
25
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Шкембе войвода а ти не си ли от властта ? Кой гласува за тея? Нали знаете че на този хубавец заместник президента беше адвоката на Ставийски....смятайте колко са безскрупулни!
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочетете изказването на Мохамед Халаф от днес , за това което се случи вчера в лагера.Има интересна версия за събитията.
11
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ТОЗИ *** Е ЗА ЗАТВОРА.НЕ МЪРСЕТЕ ЕФИРА С НЕГО.НЯМА КАЧИЦА ЧОВЕШКО У ТОЯ ***!
10
5
 
21
 
! Отговори
G преди 7 години
Тези са абсолютни провокатори , част от руската хибридна воина !!!
9
4
 
24
 
! Отговори
Жалък преди 7 години
***, мълча, мълча, мълча. Чака да му кажат какво да каже. Продажник. Предната новина свързана с Паричния Фонд, че щели да взимат от бюджета на армията, но иначе реват за нея. Жалки, жалки, патрЕоти. И коалицията ви с Волен няма да ви спаси от политическото бунище!!!