Борисов назначи още двама зам.-министри

Лозана Василева и Вергиния Кръстева са назначени в земеделското министерство
19 май 2017 13:37, Красимир Ангелов
19
Борисов назначи още двама зам.-министри
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов подписа заповеди за назначаването на Лозана Василева и на Вергиния Кръстева за заместник-министри на земеделието, храните и горите, съобщават от правителствената информационна служба.

Лозана Василева е доктор по икономика. От 2014 г. е заместник-изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие".  

Вергиния Кръстева е завършила Университета за национално и световно стопанство. От 2016 г.  е началник отдел в дирекция "Директни плащания" на ДФ "Земеделие".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесно е че се дава път на младите, знаещи и можещи хора в тази държава!Трябва да се даде шанс на повече хора като нея, за да се съхраним като нация! С елементарност, дребнавост,злоба и завист сме загубени всички ние.Дано най-после повече хора проумеят това!
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вергиния Кръстева и Верджиния Драгомирова - бъдете по-компетентни по въпросите, когато изказвате мнение, моля! :) Малко се получава като приказката: "Да се помилва. Не, да се обеси." и "Да се помилва. Не да се обеси." (АКО ПОВЕЧЕТО Я РАЗБИРАТ)
11
1
 
4
 
! Отговори
Moment преди 6 години
Imat li deca?!Ili i za tiah ste plastame in vitro i za vnosni semena i instrumenti?!
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо да е жалко ? Защото се дава шанс на младо и кадърно момиче ли! ? Ако системата и позволи може да постигне много в развитието на агропазарната политика ! Дано и дадат шанс и най - вече да използват потенциала и!
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вергиния Кръстева няма нищо общо с с лицето ,което е посочено в коментар 3 много ви е грешна информацията, жестоко сте се объркали.Вергиния Кръстева е един от най-добрите служители,отговорна и отдадена на работата си. Преди да злословите поразровите се из нета , там има всичко.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
със сигорност е много послушничка...другарят Борисов само такива си избира ,а някой е надигнал глас ,веднага го сдъфква и го изплюва..... и ако е много ценен и добър кадър много жалко за нея....
7
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вергиния Кръстева е много ценен и добър кадър! Няма нищо общо със вашите злостни коментари , бъркате я с друг човек , не е етично да плюете просто ей така без да я познавате !
6
2
 
10
 
! Отговори
До Иван и др преди 6 години
Онази мацка е Драгомирова
5
5
 
4
 
! Отговори
Българче преди 6 години
До ИванМацето дето го държи със секс-компроматите...ти да видиш :) И сега българското земеделие като тръгне да се развива, да цъфти, ех какъв живот ще настане :)
4
4
 
3
 
! Отговори
ДО ББ преди 6 години
УЛЯХТЕ СЕ ВЕЧЕ .СРАМ НЯМАТЕ . ЗА ВСЯЧО "ЧОВЕЧЕ" ПОСТ ОТКРИВАТЕ . АМАН ОТ ВАС . КОГА ЩЕ РАБОТИТЕ ???
3
8
 
8
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Вергиния е любовницата на Порожанов и той я влачи навсякъде със себе си. На 25-годишна възраст тя му беше съветник, когато той беше служебен министър на финансите. Сега предполагам, че вече е на около 27 год. и е достойна за зам. министър.
2
7
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Калинки -малинки...
1
5
 
7
 
! Отговори
Niva преди 6 години
Ot ss li sa?