Радев към Ердоган: Предлагам среща през юли в Брюксел

Президентът отговори на отправената му покана
23 мар 2018 15:30, Елка Василева
192
Радев към Ердоган: Предлагам среща през юли в Брюксел
Румен Радев. Снимка: архив, Булфото

Президентът Румен Радев изпрати писмо до президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган в отговор на сърдечните поздравления от неговия турски колега по повод националния празник на страната ни, както и на отправената покана за провеждане в близко бъдеще на среща на най-високо равнище между президентите на двете държави, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

"Споделям изразеното от Вас желание да проведем лична среща в близко бъдеще. В тази връзка предлагам тя да се състои в рамките на предстоящата Среща на върха на НАТО през юли т.г. в Брюксел, където ще имаме възможност да обсъдим по-задълбочено развитието на сътрудничеството и диалога на най-високо равнище между нашите страни", се казва в писмото на българския президент до неговия турски колега.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
2
 
! Отговори
инж. преди 6 години
Правилно предложение,тук сега е Европейския съюз,а Турция не е член на този съюз,а е член на НАТО.Освен това на 26.03. сме превзели Одринската крепост,да не стане така докато Ердоган е заложник във Варна,ние отново да си върнем Одрин,Лозенград,Източна Тракия/това няма да е анексация,а по рано изпълнение на Ньойския договор.Летището във Варна е на германците,не може всякакъв вид сомолети да кацат,времето е лошо,вятър и вода,така че Радев добронамерено му предлага среща в Брюксел.Кой ще е виновен?
156
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ
155
10
 
13
 
! Отговори
Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ преди 6 години
КОЙ СИ ТИ ...ТА ДА "ПРЕДЛАГАШ" ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААА??!!!!МАЙ , НЕЩО НЕ СИ В "ПОЗИЦИЯ".... ТА ДА ГО ПРАВИШ!!!!
154
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце да не забрави да се подмие за понеделник.
153
2
 
9
 
! Отговори
75856834865 преди 6 години
До Kromразбирам , че си бил военен / ако не бъркам / та ти какво си направил против унищожаването на армията ???или послушно си получаваше заплатката ???Поне изпълняваше ли съвестно задълженията си Пенсионира се - прибра 100 заплати , сега прибираш голяма пенсия - и си тръгнал да съдиш РР ????та , ти какво направи , за д а се спре унищожаването на армията ???Или съдиш Радев ,ч е като бил на 30 -т години , не е грабнал един АК-47 , и не е изтрепал всичко виновно за разрухата ?????
152
3
 
4
 
! Отговори
56340545454 преди 6 години
До Krom 139 Чакай малко , ти изкара ,ч е Радев е главнокомандващ на армията от 30 -т години , и е било негово решението за унищожаването на различните видове войски , оръжия и т.н . Всичко , което е ставало в армията е зависело от него ??? Ти - там нещо с лютеницата ли си прекалил , или нещо по-силно ???Доколкото си спомням , като стана командир на ВВС, имаше протести от негово страна за състоянието на самолетите / в тази насока /
151
16
 
9
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
И да слушаш внимателно Ердоган, той е мноооооооооооооооооооооооого по-умен от теб!
150
4
 
5
 
! Отговори
на 15 -т ли си ??? преди 6 години
До Прецедентът Радев 138 Казваш , друго си е примрно Захариева да е президент , досега щеше да е обявила война / подобно на РП / на Русия И щяхте да цвърчите от радост
149
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев постъпва къде къде по патриотично от Боки, не го кани във Варна а и не иска да се среща с него във Варна а за кратко в Брюксел, когато във връзка с нато ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ВИДЯТ. Браво на президента. А вие си тролете колкото щете. Не канете патриарси на срещи с Бокто а от секти на протестантството като Свидетели на йехова и мормончета с бели ризки и църни ***.
148
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно, този квичльо да не стъпва в България.
147
1
 
8
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Е тъй, Бай Михале. Помен няма вече от някогашния боен дух на българина. Тъжно е. А с дух се пази държава. Но и с оръжие. Което ние нямаме. Толкова. Приличаме на весели кре.тени седнали върху буре с барут в горещ летен ден. Войни са почвали не веднъж от Балканите. Съседите здраво трупат желязо - Турция, Гърция, сърбите ако щеш. А ние - продаваме се като па.чаври. Не става така. Остани си със здраве.
146
1
 
3
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Бай Михал - тъй, тъй. Турцизми употребяваш, а те са "леко обидни". За барута - както кажеш. Аз пак да река - 2 години и три месеца дирника ми скъсаха в Марица -Люцканов и Ников. Това ми е опита. Спяхме с АК под възглавето. Но и разбрах, че отсреща стои силен и страшен враг. Уважавай противника, ако искаш да го изучаваш. А и да те обиждам, не съм си мислил. Това е моето мнение. Не може да си Генерал, пред теб да режат Армията на дреб, и ти да трайкаш. Офицер е призвание. Прощавай.
145
1
 
3
 
! Отговори
Бай Михал преди 6 години
До Кром: Кроме, грешиш. Аз твои постове не съм коментирал. Можем да поспорим кой колко знае за мощта на някои армии и кой колко барут е мирисал. Един съвет - не се изхвърляй пред непознати... И не обиждай хора, които въобще не познаваш. Бил си бил близо до границата. И какво от това? Няма да ме впечатлиш - аз съм на 70 + и цял живот съм бил до и на границата...
144
4
 
7
 
! Отговори
men преди 6 години
решил е да му напави подарък - южна тракия, кърджали, сакар и странджа. айде хаир да са му.
143
16
 
6
 
! Отговори
Сладкодумния преди 6 години
Решил да си легне Ердо Големия Доган с Руми малката сли вка на Десито играчката.Цяла нощ опавал Ердо малката сливка,мачкал я и я опъвал,пищял Руми и ох кал,Ердо го правил да умирга-На сутринта Руми простенал-охх,мокро ми е-Защо мили-погалил го Ердо румката по мократа главичка.Ами дойде ми кензиса,мило-прошепнал нежно на ушенцето на Ердо Големия руми малката сли вка
142
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашият президент е барабар петко с мъжете
141
4
 
13
 
! Отговори
Футуролог преди 6 години
Още от марксиста Ж.Ж"елев,България се управлява от червената комунистическа цесекароджендър олигархия чиято идеология е че няма по-големи западняци от членовете на БКПБойко,цветановци,цецки и прочие все от БКП,Каракачанов от ДС и пр.Нали!Та си спомням за онзи Голам западняк СТАЛИН съвсем съзнателно имитиращ руския Цар Петър Велики решил от раз да направи СССР:"Едноетажна Америка"Та уж имало граници ама Илф и Петров са посетили на ексурзия САЩ преди да напишат "Едноетажна Америка"Булгаков???
140
13
 
8
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Мен ме гАлят папи по главата, а на Руми му трият сол на главата патриарси. Те това е разликата.
139
10
 
12
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Господи, колко е жалък!
138
14
 
11
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Та така, Господин Президент. Не трябва само коремно - и чест и достойнство трябва, за да служиш на Родината си. Но и от Вас няма как да ги научим. А на политическата сцена - ами що за военен сте не зная, но на политическата сте клоун. Не ставате. Пролича и спрямо Ердоган - не сте на ниво. Междувременно, аз съм *** вече бивш кашик, и правя коремно без проблем на 49. Те така, Господин Президент.