Патриот: Крайно време е да модернизираме армията си!

Днес се предложи закупуването на нов тип боен самолет
16 май 2018 22:54,
21

Крайно време е България да стартира големите проекти за модернизация на българските въоръжени сили, отсече доц. Милен Михов от "Обединени патриоти" пред Bulgaria ON AIR и подчерта, че тезата, че ще храним чужди икономики е несъстоятелна.

Днес министрите предложиха на Народното събрание да приеме проектите за придобиване на нов тип боен самолет и за превъоръжаване на Сухопътните войски. Проектът за Сухопътните войски предвижда закупуване на 150 единици бойна и специална техника, системи и допълнително оборудване, както и обучение на състава.

"Има задължително условие поддръжката на техниката за пехотата да се извършва в България. Учете, работете, подготвяйте се. Вземайте такива професии и държавата ви гарантира, че ще имате работа до пенсиониране. Няма да храним чужда икономика", обясни доц. Михов. 

В предаването "Денят ON AIR" той коментира и срещата на върха Европейски съюз-Западни Балкани, на която София домакинства. Според доц. Михов фактът, че България е успяла да привлече фокуса на Великите сили в Европа към Балканите е успех за българските национални интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
33
 
! Отговори
Жо преди 5 години
До Самолети не са нужниСАМОЛЕТИ са нужни за дежурство по охраната на въздушното ни пространство. Те имат задачата да "прихващат" неразпознаваеми самолети, доближаващи въздушното ни пространство. Ако не го правим ние, ще станем "разграден двор" и всеки арабин, купил си дрон може да ни изпрати някоя и друга бомба .
18
1
 
32
 
! Отговори
Самолети не са нужни преди 5 години
Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.
17
1
 
33
 
! Отговори
Ботев-Левски преди 5 години
До пари няма!Патриот - душа дава, но не своята душа а душата на народа!Оръжието на скраб а казармите хотели!
16
1
 
33
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Колко е вноската към НАТО, че не разбрах?
15
0
 
34
 
! Отговори
пари няма! преди 5 години
До КрайноПари нема - действай!
14
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
който си бе избрал пилотчето за президент сега да плати самолет от неговият си джоб...
13
1
 
33
 
! Отговори
Крайно преди 5 години
Крайно време е да намалите цената на парното и тока, вода, см.С новото увеличение на парно, ток, вода, смет ще плащаме 35% от доходите си.В другите държави съотношение доход - средна заблата и битови е десет процента - Великобритания, Германия, Дания пет процента от средната работна заплта.Това са истинските проблеми пред българите, а не армии и военни.Нали НАТО щеше да ви пази. За какво внасяме милиарди вноски.Крайно време е да осъзнаете, че ще вдигнете на протест хората със средни заплати
12
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по-лошо от президент военен нямаше. така че по-зле не може да стане. един самолет стига. тез от бсп пак ни го туриха. днес българите си даваме парите за вонене самолет, утре за кораб, после за танк.... пари има нали
11
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Ей все на готово чакате някой да ви даде :)
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не знам за какво ни е армия по принцип... ама явно патрЕотите трябва да се хванат за нещо.
9
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8Защо пиете толкова рано?
8
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво ви е да си модернизирате армията? Едиснтвените заплахи за вашата национална сигурност са САЩ, Англия, Франция и Германия. Турците също, но не в такава степен - нямат потенциал да се бъркат толкова във вътрешната ни политика. А и срещу всичките нямаме шанс.
7
0
 
43
 
! Отговори
все още жив преди 5 години
Крайно време е да бъде създаден не "сециализинан"съд,а "народен"и колкото се може по-скоро да бъдат *** "в името на народа" ДрагалЪвския Ай Дук,Сашо Нерезов,Бакъря,Пастиркин, Катъря,Стефан Кърлежов,Сюлейман Чи Футин и поне още 5000 гада от същата бригада.Чак тогава ще можем да мислим за всичко друго,включително и за армия.Т.е.,първо трябва да се справим с армията на айдуците и предателите-с тези,които изкормиха и окрадоха държавата и народа,и продадоха Родината,превръщайки всичко в скрап !
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да имахме собствена отбранителна промишленост - ясно, ама пари да даваме на говедари, немци и прочие, не става.
5
4
 
42
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Каква армия, бе доц. Михов? Ние армия нямаме. Имат гърци, швейцарци, руснаци.. Ние нямаме армия.
4
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Армия се модернизира, като имаш лев и за поддръжка. Иначе алабала. Без икономика никва армия неможе да имаш.
3
0
 
32
 
! Отговори
сс преди 5 години
Започнете със сферична координатна с-***. Дайте поръчки на бг фирмите и започнето бързо производство.
2
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега и с пилеене на излишни пари ще набълбукате народа,а и със заеми!Къш!
1
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е да спрете да пилеете грешни пари, а да ги дадете на хората, защото *** като мухи. Ако влезе който и да е нашественик, българският народ ще го посрещне като освободител.