Снежна топка в главата на премиера постави началото на словото му на Шипка

Кирил Петков призова за единство
Обновена: 3 мар 2022 13:29 | 3 мар 2022 12:37, Камелия Цветанова
834
Снежна топка в главата на премиера постави началото на словото му на Шипка
Снимка: Кадър bTV

Снежна топка в главата постави точката на тържественото слово на премиера Кирил Петков на Шипка. Той беше мощно освиркван от русофили и активисти на „Възраждане“, докато призоваваше за единство.

Още по темата

Те опитаха да заглушат неговото изказване.

„Днес не е време за политически лозунги. Време е да кажем – България над всичко, време е да се обърнем към българските идеали. Това е патриотизмът“, каза Петков, цитиран от БГНЕС.

Заедно с премиера за официалната тържествена част за националния празник пристигна и председателят на парламента Никола Минчев, както и членове на кабинета.

"Днес е Трети март - ден на национална гордост, нашият национален празник. За нас е ден на свободата. Пред България се открива нова перспектива, но за да се стигне дотук е извървян дълъг и труден път на идентичност, на борба за просвета и самостоятелна църква, на борба за национално освобождение", каза в речта си на връх Шипка председателят на НС Никола Минчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


834
Още по темата: шипкаКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
595
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и да настояваме да намерите к.пелето опитало атентат срещу Институциите на Държавата ми...и всички които имат контролни да го погнат....гешев няма ..до девето коляно и където има грехове...да си плати...и аверите му също...останалото е слабост и предателство...намерете го и съд заради атентата и позора на Националният ни празник!
594
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименпробвахте го с Президентството и на другият ден ви...разхождахте се из провинцията,благодаря за минусите,без тях нямаше да пиша,стимулирате ме,като руски агресор украйнски пазещ дома си!нападнаха Министър-Председателя на Държавата България...Председателя на Народното Събрание...Нападнаха Държавата ни...Институциите ни...правоохранителните...свършете си работата...Гешев Оставка!!!Национален предател си!!!
593
1
 
2
 
! Отговори
Бг си го заслужиха преди 2 години
Е след това нещо Костов ще ви се стори приказка гaнь0вци.
592
2
 
6
 
! Отговори
На Шипка преди 2 години
им показаха народната любов .Кирил Петков и придружаващите го , трябва да се замислят много защо е така . Народа не търпи .
591
4
 
10
 
! Отговори
Д-р ОхБооли преди 2 години
Кире Канадецо участва в протестите срещу герб и коалицията. Там се хвърляха павета, палеха се бали със слама, цапаха фасадата на министерски съвет с яйца, домати, краставици. Намирсват нещата на двоен аршин. А и какво толкова една снежна топка на фона на предишните протести. :)
590
6
 
9
 
! Отговори
и повече преди 2 години
руски знамена отколкото български - резил
589
8
 
7
 
! Отговори
До 646 преди 2 години
Няма място за родоотстъпници?Тогава Копейкин какво правеше там?
588
2
 
24
 
! Отговори
Аман преди 2 години
Освен, че повечето хора са станали супер агресивни ,но и неграмотни! Наистина не мога да разбера при достъп до толкова много информация , как нямате никакво желание да научите нещо! После , заплатите Ви били ниски! *** Вие сте неграмотни и необразовани , и децата Ви стават такива! Учете хора!
587
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другия път първо две топки в охраната и докато е ошашавен тогава няколко топки по Кирчо и ще стане работата.
586
18
 
10
 
! Отговори
Касапин! преди 2 години
Прости крепостни комунисти , сър... Способни се да се изсерете дори на националния ни празник върху лика на България ! Ходете при Путин да му работите в концентрационните лагери !!!!
585
32
 
14
 
! Отговори
ББ преди 2 години
позор...детенце рецитира...агентите на путин и копейкин костя псуват и крещят цензурни,върха бе пълен с деца...ама те убиват деца в украйна...та на шипка ли!правоохранителните...Гешев свършиси работата или оставка...намери ги и ги осъди в най-кратки срокове...или оставка и ще останеш като |Национален Предател в Историята ни...Българите не развяваме бели байряци... ен.чаре от възраждане,и знамето ви предателско
584
25
 
17
 
! Отговори
ББ преди 2 години
шепа руски агенти замерваха Министерският Съвет на България...замерваха Народното Събрание на България,гешев чакаш да дойдат с калашников ли на следващият ни Национален и да застрелят Държавата ни ли?свърши си работата или оставка!!!сезирайте съюзниците ни в ЕС и НАТО за атентата извършен срещу Институциите на България!атентат срещу Държавата ни!!! и съд за престъпниците!!!
583
26
 
11
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Гешев намери и осъди осквернилите Националният ни Празник...бесни сме...няма личности...Институции...бе направен опит за държавен преврат на Шипка...намери ги и ги осъди...или си Национален Предател!!!
582
21
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
историята се повтаря...възраждане рекетира Министър-Председателя ни,не се поддава и стой та гледай...позорни сцени на Шипка,копейкиновци си мислят,че Петков или както и да се казва е Народа ни...Петков е назначен от Народани да свърши една работа...ако го подкрепяме ще го направи,ако си завираме главите......може и да се огъне и копейкиновци да получат каквото искат...и ние ще сме потърпевши,защото сме страхливци и не сме подкрепили Петков...така обесиха и Левски,страхливци не излязоха
581
13
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До СВТ ДрагуновЗаплахи ли отправяш...***...мислиш си,че си анонимен ли?ограничете руските ***...съучастници в престъпления сте днес!!!!сезирайте правоохранителните за отправената заплаха,моля!!!
580
36
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Петков,България има нужда от образовани и смелимъже като Вас!представетепси на какво е бил подложен Левски!и не ни предаде...има ни и му строим паметници и го почитаме,Свободата не е даденост...ежедневно отстояване е...за да се усмихват децата ни...да имат хляб...да са Свободни...Дела!!!
579
13
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименчовече путин има кибер армия с огромен бюджет,манипулиращи Света ни, ровиха ми в устроиствата,опитваха се да ме заплашват...използваха администрацията да ме глобяват за да ми затворят устата,говориш с кгб ченгета на путин,време е правозащитните да спрат копелетата манипулиращи хората,боко му плащаха...да видим новите дали и те ще вземат!!!
578
12
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Слави Номер 1плюснах те...извинявай,не съм съгласен...клишета...да се обичаме...да се,вчера платени от гетата опорочиха Националният ни плазник...конкретно морля,агенти на путин пратиха неграмотни и дрогирани на Шипка да унишат Институциите ни..и нямаше полиция...я си представи някои да замери американски президент.ще го осъдят и то строго...у нас гешев ги пази..те замерят Министерският съвет...Народното ни Събрание,правоохранителните намерете ги и ги съдете, и ни информирайте,Гешев Оставка!
577
0
 
2
 
! Отговори
Паисий преди 2 години
До Анонимен: е, най- накрая си разкри позицията, но сте те следя дали пак ще провоцираш!
576
1
 
7
 
! Отговори
Паисий преди 2 години
До Щирлиц Изводът е че трябва по дълго да се вглеждаме в очите и лицата и най вече в гласовете им и сериозно да четем биографиите преди да си дадем гласа за тях