Евелина Славкова: Поскъпването е големият проблем у нас

Социологът смята, че правителството не дава социални послания
5 апр 2022 13:45, Росен Стойчев
28
Евелина Славкова:  Поскъпването е големият проблем у нас
Снимка: БГНЕС

"Доходите на хората, поскъпването на всички стоки и услуги - това са големите проблеми. Проблемът при това правителство е, че е ново, но това е и негов позитив". Това обяви социологът Евелина Славкова пред БНР.

"Спад в доверието към управляващите измерихме още през март месец, но не в електорално отношение, тоест не, че ГЕРБ е първа политическа сила, но във всички останали индикатори се видя, че има спад в одобрението на правителството и то е само 100 дни след започването на неговата работа.  В това няма особена изненада", коментира Славкова.

Още по темата

Тя добави, че липсват каквито и да било социални послания към обществото, като изключим традицията да се дадат пари на пенсионерите. Всички останали проблематики, които се зараждат около тези социални проблеми, не се коментират от страна на правителството.

В публичното пространство представители на "Продължаваме промяната“ в студиата коментират не тези толкова важни теми, а коментират избора за шеф на БНБ, което не е маловажна тема, но може би не е най-съществената", добави още социологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
евелина те първа започва къде ще е края ще видим дано рус да съжали бг- бг првителство много лаят като куче без стопанин
23
0
 
3
 
! Отговори
Професионанист преди 2 години
Ох котьооооооооо, Евелина Славкова много прилича на една порнзвезда Erika Bellucci.
22
0
 
1
 
! Отговори
444 преди 2 години
Не думай....... Изказването на века.....
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя Нинова каза ,че цената на олиото било спекула,но какво от това.То си стои на цена 5-8лв.Горивото по същия начин ,цената на пазарите пада ,а ние я вдигаме на 3,10лв.Проблема с всички цени го има,но заплатите стоят същите.Дори да ти увеличат заплатата със 100лв,те вече са изядени от вдигнатите цени със 50-100%.
20
0
 
5
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
Похвално е, че тая се сети да ни информира. Та ние всеки божи ден, като влезем във веригите, виждаме съвсем нови, новички етикети. И не само за насъщния, а това, за цените се отнася за всичко, за всичко.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цените в България наминаха западноевропейските. Време е да се изнасяме от гетото на света България с правителство на Просто Киро и 4-ната коалиция. Вече не се издържа.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много по-голям проблем е краденето на милиарди , и социалните помощи , наречени заплати ...
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еиий,махнете я тая най-после!!!
16
0
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Хайде бе! Аз си мислех, че проблема е в поевтиняването! Тц, тц
15
0
 
5
 
! Отговори
demograff преди 2 години
Погледнете смъртността от началото на годината душиците който потребяват каквото и да било намалят , а живичките им се намалят доходите.
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бих и показал шкафчето на Евелинчето.
13
1
 
1
 
! Отговори
Не...не и Не...през преди 2 години
соца беше скъпо, сега е евтино. Радваме се на цени народни: 2 за лев и 1 бакшиш!
12
1
 
10
 
! Отговори
коментаторски клишет преди 2 години
Добра е Евелина, няма две мнения
11
6
 
9
 
! Отговори
моч преди 2 години
"Евелина Славкова: Поскъпването е големият проблем у нас.".....Не уважаема , не ни пробутвай пропаганда и демагогии ! Поскъпването от една страна и стряскащото обедняване от друга са само следствие от "ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ"."Големият проблем" си има име - Радефф и хунтата му болшевишки копои . Едно е да рушиш и унищожаваш , друго е да градиш и създаваш и трето е да водиш и управляваш ! РР и ПП-тата са тотал щета - ФАКТ!
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП май започва да се превръща в Пълен Провал!
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези освен да говорят всеки ден за Гешев, друго не знаят. Добре, Гешев е лош, прокуратурата не работи. Хайде свършете и нещо друго. Едва ли Гешев пречи на всичко и всички
8
8
 
1
 
! Отговори
ТИЯ САМО преди 2 години
ПЛАЧАТ. ЩЕ ЯДЕТЕ И ПИЕТЕ ПО МАЛКО. И СЕГА НА ПОСТА ДА ГОВОРИШ ЗА САЛАМИ. ТА ТО В ЦЯЛА ЕВРОПА Е ТАКА. АМА ТЕ И В БОГАТИТЕ И ПО БЕДНИТЕ СТРАНИНЕ ПЛАЧАТ КАТО ПРИ НАС. И ВСИЧКИ ХУКНАХА НА ЯСЛАТА. БАРАБАР СЪС БАКШИШИТЕ. ДАВАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТО НА ВСИЧКИ. НЕ МИ ХАРЕСВАТ ЗА ТОВА, ЧЕ МАЙ СА ЗАВИСИМИ ОТ БАЙ-ДЪНА ТоВА Е ЛОШО.
7
6
 
10
 
! Отговори
Чалгаря преди 2 години
Сверена да си натиск прцалите. Тошко му показа какво заслужава!
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иначе пък Кирчо обещава много хубави неща и то с усмивка!
5
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правителството умишлено подклажда инфлацията и саботира бъдещето на България - тегли заеми през ден да раздаде на пенсионерите и държавните паразитии и познайте до какво води. И моля ви се, не пак с тезата навсякъде било така, ами не на другите места инфлацията е два пъти по-ниска и кашкавала не е 15 ойро.