Разкриха кой е изпратил заплахата на Каримански

Става въпрос за румънски гражданин
Обновена: 8 апр 2022 16:03 | 8 апр 2022 16:03, Росен Стойчев
50
Разкриха кой е изпратил заплахата на Каримански
Снимка: БГНЕС

Румънски гражданин е притежателят на сим картата, от която е пуснато съобщението със заплахата към народния представител Любомир Каримански, съобщи МВР.

Това е станало след бързи действия на служители от ГДНП. Текстът на sms-а гласи - "Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни".

На този етап служителите на ГДНП са установили, че картата е регистрирана на името на румънски гражданин с инициали  L.T., който е влязъл в страната на 1 април. Изяснен е и неговият  единен граждански номер. Мъжът  е напуснал границите на България на 7 април. Картата е била активирана за 15 минути през вчерашния ден, след което е изключена. Установено е и мястото, където е активирана сим картата и е изпратено  съобщението. Оперативно-издирвателните действия по случая продължават, съобщи Bulgaria ON AIR.

Софийската районна прокуратура се е самосезирала относно заплахата към Каримански.

Още по темата
Наблюдаващ прокурор е възложил проверка на органите на МВР, която следва да се извърши в 10-дневен срок. След събиране на относимата информация, наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
_he_ преди 2 години
До тук ли стигнаха Бойко Рашков и неговите хора? И толкова ли могат?Възможно е румънски гражданин да е собственик на картата, но само защото я е купил. От там нататък нашенец да се е сдобил с въпросната SIM карта и да е изпратил съобщението. Ама то за това пак прокуратурата ще е виновна ...
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още от година се говори за Каримански,че го готвят за този пост.Още и оттогава се спряга като човек на видния хидролог на републиката,агент Сава,по-известен като СоП_ола, пардон - Сокола.Тоя номер със заплахата толкова намирисва на ДС прийомите, че няма накъде повече.Бас държа, че човекът, пуснал заплахата, е неграмотен представител на едно малцинство и го е направил срещу неголяма сума. Никога няма да разберем кой му е платил и откъде идва "жегата".Идеята е г-н Каримански да бъде изкаран жертва
39
4
 
3
 
! Отговори
Кико преди 2 години
На черния пазар на тел. измамници ,карти от Румъния колкото искаш! Яшар донесъл,Асан препродал и няма край! Но личи и маниера на работа на Черепов. На Рошков са други интересите, който плаща за него работя!
38
3
 
1
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Дубайският беглец нали е отседнал при некъв Румънски олигарх!!
37
1
 
1
 
! Отговори
Холмс преди 2 години
Кьовеши е била, тя беше у нас тогава муахахахахаххахахахахах.Ей паткани да се вземате в ръце ,чи кат зема една тачка, кат ва запаткам в парламенто наред
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МУХАХАХХАХАХАХХААХХАХАХАХА
35
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 2 години
Румънските *** много се бият по-между си за клиенти, бой ама бой.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къдруца Ласку, известна още и като Лауреат Кьовеши...
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и вариант, телефона да е хакнат.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако знаете по време на прехода, колко хора са заплашвани анонимно да не правят или да направят нещо. Просто сме жалка държава, никакъв контрол, никаква държава.
31
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идеята на Слафчо Каримански и Тошко Каримански е да сложат Сиромахов за шеф на БНТ, а Сиромахов да ги сложи тях в праймтайма на БНТ. Шоуто на Слави ще се появи в БНТ1 и чалгата ще победи окончателно.
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ще намерят румънски роомм, както Каримански е намерил клошар да му даде 1 милион лева на каса в банката му. И защо няма разследване за измамата с клошара, фирмата и подписът на каримански под договора за тази измама?
29
2
 
13
 
! Отговори
ШЕ РАЗКРИЯТ ЧУШКИ... преди 2 години
..колкото разкриха измамите на пенсионерите с пари и бижута....от Румъния!СЦЕНАРИСТА Т. АФРИКАНСКИ СИ ГО Е СЪСТАВИЛ ТОЯ СЦЕНАРИЙ.....СЪЩО КАТО КОМПРОМАТИТЕ ЗА КИРЧО И КОКОРЧО....ХА,ХА,ХААААААА... ПАК , НИЩО НОВА У ЧАЛГАРИЯ!
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Владимир Береану е човека от Румъния. Обича да се бута в политиката, да коментира, да критикува. Момче за поръчки и етюди.
27
5
 
7
 
! Отговори
Слафчо преди 2 години
Или БНБ или БНТ.Точка!Аз екип издържам,трябват ми пари.Ще оставим и за кокошкарника в Бан ки.
26
4
 
8
 
! Отговори
рашкОФ преди 2 години
ама не е ли някой от ГЕРБ или лично Борисов ?
25
2
 
15
 
! Отговори
Детектив преди 2 години
Май не е бил Румънеца, а Енчев !
24
1
 
4
 
! Отговори
Bob преди 2 години
Чакам да го приберат.. А онзи следовател 1 година с охрана, кой го е заплашвал?
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еее, аз очаквам да разкриете и поръчителя, че защо му е на румънски гражданин да заплашва Каримански за нещо, свързано с българската политика.
22
1
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
Б НАРОДНА Б --- ПАРИТЕ СА ЕКВИВАЛЕНТ НА ЕЖЕСЕКУНДНИЯТ ТРУД НА ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ ПРОДУКТ -БЪЛГАРИ !!!!!! ЕЛЕМЕНТАРНО Е ЛИКИВИДИРАНЕТО НА ДВАМАТА НЕПАРТИЙНИ КАНДИДАТИ / ТОВА НЕ СА ПАРТИИ / - И СИ РАБОТИ ТОЧНИЯ ПРОФЕСИОНАЛИСТ -ГУВЕРНЬОР !!!!!!!!!!!!!!!!!