D2 "излетяха" с "Феникс"

Бандата представи новия си албум
31 мар 2014 09:15, Александър Попов
9

Снимка: Асен Тонев

D2 представиха с култов лайв новия си албум "Феникс" в столичния клуб Joy Station. Специални гости на сцената бяха Боби Косатката от Der Hunds, бийт-боксърът Red One, неизменната част от D2 семейството - кийбордистът Красимир Тодоров.

Макар че за пръв път повечето от феновете чуха едноименното парче "Феникс", то предизвика най-силни реакции, но като фаворити се очертават и тракове като инди звучащото "Преди", Gone now и класическият рок Brand New Scar.

Сред гостите, които подкрепиха групата бяха Денис Ризов, Ивайло "Нойзи" Цветков, звездата от X Factor Мартин Котрулев, Боби Турбото, Ангел от групата Ogi 23 и др.

Албумът "Феникс" може да се чуе като стрийминг аудио на сайта muzikata.bg, както и да бъде закупен в дигитална версия през iTunes.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
рокаджия преди 10 години
Мъкаааа.Накъде излетяха бе към граспоп или рокшилд,явно сте се напушили с кофти трева.
8
0
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
абе Митко станал като талибан
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 6Това е така, но зависи от "масите". Напр. едни са в Англия или Холандия, други са в Пакистан. Културологичните различия са определящо важни. С две думи: Не може да харесваш сладникава балканска музика, а да живееш като холандец, например. Иначе, при демокрацията всеки е свободен да харесва кавото си иска, но е важно да се разбира, че културата определя начина на живот и жизнената среда.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво значи "балканските уши не разбират". Ако изкуството не се разбира от масите, за нищо не става. Особено пък музика... Нима смяташ, че тези са някави гениални, недоразбрани творци - аскети :). Не ме разсмивай, моля те. Нямам нищо против тях, просто не ме кефят. Успехи им желая.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТочно с Дичо не струваха. Нищо повече от БГ естрада. Сега придобиха звук на световно ниво. Подобна трансформация направиха на времето Тангра с Тангра 2 с Дани и Стенли. Само че балканските уши не разбират от прогресивно.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мина им времето, не бяха лоша група с Дичо... Купувал съм си техен албум.
3
3
 
3
 
! Отговори
Anti преди 10 години
Не струват. Страната има далеч по-големи рок банди.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единствената БГ група съизмерима със световните стандарти.
1
3
 
2
 
! Отговори
tyo преди 10 години
След толкова дълго мълчание това ли успяха да измислят?