Путин нареди: Симетричен отговор на крилата ракета на САЩ

Възложил е анализ на степента на заплаха след тестовете
23 авг 2019 14:58, Елка Василева
47
Путин нареди: Симетричен отговор на крилата ракета на САЩ
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Русия възложи да бъде направен анализ на степента на заплаха във връзка с тестовете в САЩ на нова модификация на крилата ракета и да се вземат мерки за подготовката на "симетричен отговор", предаде ТАСС.

Още по темата

Според съобщение на пресслужбата на Кремъл, разпространено днес, Путин е направил това на съвещание на руския Съвет за сигурност.

"Предвид създалите се обстоятелства възлагам на министерството на отбраната, министерството на външните работи и други ресорни ведомства да анализират нивото на заплаха, създавана за нашата страна от споменатите действия на Съединените щати, и да предприемат изчерпателни мерки за подготовката на симетричен отговор", е казал Путин според съобщението.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плаваща централа.бомба и уцелени мишени от супер дупер ПВОто ,летели с над 2000км/ч и разбира се по точна територия и възможност за радарно прихващане!*** и учението ,нашите на Шабла дават по-добри резултати с 20% от ушанките ,въпреки старата техника!Това за неспокойство на руските ***,дето пишат тука и нямат и един ден военна ситуация,за яснота по въоръгение и ефективност -нема смисъл!И рускине спецназ стрелят с Хеклер и Кох и предпочитат Глок ,Берета или Колт на кръста ,а не Макаров!
38
0
 
0
 
! Отговори
оня бай Ставри преди 4 години
Не вдяват щото са тъпички. Стокхолмски синдром.
37
2
 
5
 
! Отговори
Аспарух преди 4 години
До писачите от колониалното население във България:САЩ освен,че ни направиха колония без самоуправление,то и ни готвят за пушечно месо,не го ли вдяват вашите главички?
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От всички народи, живеещи в Руската Федерация, няма нито един изчезнал и те не само, че не са избити или претопени, но са си запазили родните език, обичаи и култура. Благодарение на Русия и руснаците.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 37Не знам дали руснаците са клали сибирските индианци. И ти не знаеш. Просто считаш, че друг начин няма. Но едно е вярно. От всички народи, живеещи в Русия, няма нито един изчезнал и те действително са като едно семейство.
34
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато САЩ са клали американските индианци, руснаците са клали сибирските индианци.
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Янките май не са си чели уроците по история освен тези, които им напомнят как са клаки коренното местно население от индианци с колонизацията. Докато Русия е отблъсквала най-силните съперници за времето си, монголи, поляци, шведите на Карл XII, прусите на Фридрих Велики, Наполеон, Хитлер... Що ми се струва, че тия отвъд Океана са се запътили натам. Забележете. Не руснаци, а САЩ обграждат отвсякъде РФ с бази и ракети. Това не е на хубаво за Европа.
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нищо по-хубаво от шорошоидалния вой на умряло в петък вечер. Ама днес им дойде в повече - симетричният отговор на Русия, плаващата АЕЦ, демонстрацията на С-400...С две думи - "Мачкай Вова"
31
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А централна канализация в големите градове в големите градове кога?
30
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Асиметрично ще фалират. Това ще е резултата от този напън.
29
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Симетрия се прави ако имаш икономика. Иначе само мускули пред огледало.
28
8
 
14
 
! Отговори
2 преди 4 години
, а президентът на Финландия приветства Путин на руски език. 22.08. Посещението на Путин във Финландия беше двудневно и премина в прекрасно настроение23.08. Пред СС на РФ, Путин поиска да бъдат предприети изчерпателни мерки за подготовката на симетричен отговор срещу плановете на Пиндостан за разполагане на крилати ракети със СМ обсег в Източна Европа.Не им мина номерът да го залъжат с възстановяване в Г-7, Г-8. Пак им даде шах с пешката. До Нова година санкциите с/у Русия ще паднат.
27
8
 
9
 
! Отговори
1 преди 4 години
Само за 5 дни се случиха куп важни неща и да вникнем трябва да ги анализираме в тяхната последователност и цялост:19.08. В Брегансон Макрон използва домашната си заготовка и предложи Русия да се върне в Г-8, но Путин спокойно и умело парира със заявлението, че Г-7 е нежизнеспособен и не е интересен за Москва.20.08. Към края на срещата Макрон публикува във Фейсбук пост на руски език.21.08. Путин беше посрещнат във Финландия от тълпи от усмихнати, приветстващи го хора, а президентът наФинландия
26
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да симитрично станете добри хора. Че ни писна от вас 100 год.
25
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано нема некоя симетрична нова радиация, че ми додея от "Oh, those russianns!
24
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американски ***,спомняте ли си как виехте,присмивахте се на руските тенекии и не знам какво си и как изведнъж млъкнахте да лаете,когато руснаците от кораби в каспийско море удариха цели на ИД в Сирия?-------Кога е било това?
23
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано отговора не е като онзи от СевероДвинск!Едно са анимациите с ракетни удари върху Флорида, съвсем друго е когато "отговора" не може да излети и даже се взривява,отнасяйки на оня свят не само техниката,а и живота на хората!
22
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на дребния, злобен диктатор му го начyкаха симетрично :)
21
22
 
15
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Пак ще трябва да внасят нови ластици от братския Китай за да разработят симетричния отговор на крилатата ракета на САЩ щото видяхме какво стана със ракетата им със атомен двигател - яка радиация и избиване на половината им ядрени инженери. Пак ще трябва да крадат технология щото сами да си я разработят не им стига пипето. Бащицата император окраде всички и не остана за учените пък и ластиците са доста по безопасни като задвижване на новата им "симетрична" ракета не само за тях но и за екологията
20
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каскетите във форума ще са много доволни ако полетят руски ракети срещу България, дори заплашват "не си палете чергата". Ах ама сте ми предателчета, иначе коментара с "измрелите учени" беше уникат хахахахахахахаахха.