Камера ще лови "състезатели" по софийска улица

Само за ден полицията отчела 140 нарушения по улица "202" в Орландовци
28 юни 2012 18:03, Красимир Ангелов
25
Камера ще лови "състезатели" по софийска улица
Камера ще лови нарушителите на улица "202". Снимка: Булфото

Стационарна камера ще заснема пътните нарушения на столичната улица "202", съобщиха от  МВР.

Новата техника е разположена от днес на улицата в столичния квартал "Орландовци", където по информация на полицията често има гонки.

Инициативата е на Столичната полиция, а очакванията са намаляване на нарушенията на Закона за движение по пътищата, както и предотвратяване на организирането и провеждането на нерегламентирани състезания с автомобили и мотоциклети.

Само за последната седмица служителите на реда са предотвратили 4 опита за нерегламентирани гонки с автомобили в този пътен участък.

На 23 юни - събота, мобилни камери на "Пътна полиция" са засекли общо 140 нарушения от шофьори на ул. „202“, като всички те са свързани с превишена скорост, уточняват от СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
678 преди 11 години
Всички камери да бъдат свързани с интернет, тогава ще се види че половината от нарушителите са милиционери и катаджии ,,тях кои ще ги глоби.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
.състезателите не са виновни за това че се състезават по улиците на софия, то така или иначе за да караш бързо в България трябва да си счупиш колата земете направете една писта а не да ми дигате тия палки и да ми ревете за пари после
20
1
 
1
 
! Отговори
svetlin преди 11 години
bravo, minister!samo taka! deistvai smelo i barzo s kamerite!slagai kameri i lovi vsichki uchastnitzi v dvijenieto, koito ne spazvat zakonite - pesha, s koleleta, s magareta, s kone, s koli, s avtobusi, vlakove, helikopteri...neka da si plastat golemite globi v 1 mesechen srok, ako ne - sadia-izpalnitel za konfiskatzia na imustestvoto ili zatvor! iskame demokratzia, hubav red i chista darjava za vsichki balgarki i balgari i za gostite na BG!!!!!!
19
0
 
1
 
! Отговори
жж преди 11 години
Елате на Несторов да видите и чуете какво е моторджия.Повече от 1 минута няма да издържите от шума.От няколо години е така и един полицай е се е завъртял да види какво става след 23часа
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 19Бъди сигурен, че там са повече, но нали всички са роднини. :)
17
1
 
5
 
! Отговори
do 14 преди 11 години
1. В раздел "София" новини от страната ли искаш да има? 2. Близо 1/3 от населението на България живее или работи в София, логично е поне 1/3 от новините от страната да са свързани със София3. Не знам дали живееш в Долно или горно ***, но се съмнявам да има улица с над 140 нарушения на ден около вас
16
6
 
8
 
! Отговори
до 17 ан преди 11 години
Ооо ти мани ами вече е бъкано и по форумите с "селските парчета". Е го поредния под мен
15
15
 
22
 
! Отговори
ан преди 11 години
НА ТОЗИ ШИРОК ПЪТ УЛИЦА ЛИ МУ ВИКАТ ДРУГАРИТЕ? ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА УЛИЦА БЕШЕ НАПРАВЕНА ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ ОБЛЕКЧИ ДВИЖЕНИЕТО ЗА ИЛИЕНЦИ НАДЕЖДА И СЕЛАТА. КАК МОЖЕ НА ТОЗИ ПЪТ КАТО МАГИСТРАЛА ДА МУ КАЗВАТ УЛИЦА И КОЙ МУ СЛОЖИ ОГРАНИЧЕНИЕ 50 КМ? ТОЗИ СИГУРНО КОЙТО Е СЛОЖИЛ ТОВА ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТА Е НЯКОЙ СЕЛСКИ ТАРИКАТ. ВЕЧЕ Е БЪКАНО ОТ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ В СФ И СА ВСЕ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ. ПИСНАМИ НА ОНАЯ РАБОТА ОТ СЕЛСКИ ПАРЧЕТА. НАКЪДЕТО И ДА СЕ ОБЪРНЕШ САМО СЕЛСКИ ТАРИКАТИ. ПИСНАМИИИИИИИ
14
4
 
6
 
! Отговори
Ooo колко си прост преди 11 години
ВНИМАНИЕ, за шофьорчетата по-долу....,има пешеходни пътеки и прилежащи територии, складове, тец запад и др., а ако се наложи да се прави обратен завой (има разрешаващ знак) поредния нещасник ще те убие без да разбера какво става, но те нали цен. гробища са наблизо .
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да заповядат в младост 4 в софия,вчера един шофьор отне предимство на дете на пешеходна пътека ,детето стоеше по средата на пътеката докато господина си мине спокойно с таралясника
12
12
 
6
 
! Отговори
www преди 11 години
САМО СОФИЯ ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ????
11
3
 
13
 
! Отговори
ооо преди 11 години
Да сложат и на бул "Рожен" и на всички останали места, където отколе се знае, че се правят гонки, няма да е лошо да се види и някакво полицейско присъствие по тия места, а не само сгащване и причакване в храстите... Но излиза наистина голяма новина - сложили една камера и както се очаква, засекли голям брой нарушители? Хвалят се, че са си свършили работата, за която им се плаща?
10
1
 
8
 
! Отговори
c0ldblooded преди 11 години
в новината са пропуснали момента че са я взели от Цариградско...
9
10
 
4
 
! Отговори
Добри Колев преди 11 години
Ами като се влачиш като ***, откъде да заобиколят?
8
4
 
20
 
! Отговори
Често минаващ преди 11 години
Напоследък доста често дебнат там. Има три ленти в посока, а са сложили 50 км ограничение, ненормална работа !
7
1
 
7
 
! Отговори
Питащ преди 11 години
само ги отчита или налага наказания? Защото ако глобата е между 300 и 500 лева на нарушение при тази честота за по-малко от месец ще може на всяка улица в орландовци да има поне по 2 камери.
6
3
 
22
 
! Отговори
клинчов преди 11 години
Те "органите" чакат да ти вземат 20лв за телефона а не да спазват законите ;)
5
12
 
26
 
! Отговори
rm преди 11 години
А кога ще сложат камери на бус лентите на Цариградско и Сливница. Супер много ми омръзна да си карам като човек в дясна лента, а някакви да перят със 100 в бус лентата. И нищо, никаква реакция от "органите".
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
e tma na tazi ulica vsi4ki sa v naru6enie skorosta e do 50 km :))))))
3
8
 
24
 
! Отговори
:) преди 11 години
Мерси,че ме осведомиха довечера като спра с RS-ката и ще я счупя.Искам винаги да пишете къде слагате в голяма полза ще е ! Мерси,колеги полицай ! :)